Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 46 099
  • 1 043
  •   2
Отговори
# 615
Само циганките останаха да се кичат със злато, българките носехме 90те години. А и такива, които тогава са нямали, а сега наваксват. За черни дни става.

# 616
  • There I was on a July morning
Мда и аз научих тук че само циганките носят злато 😂😂😂
И аз. Поне 2/3 от населението на страната попада в тази категория (ако броя и тези, които носят дори само по 1 венчална златна халка). Дори няма да коментирам колко се вдига цената на златото с времето и колко лесно може да се продаде в случай на нужда.

# 617
Никога не се влияя от модата и затова продължавам да нося златни пръстени. В този ред на мисли,преди да подарите нещо на някого,премислете дали той се влияе от модата.

# 618
  • София
Само циганките останаха да се кичат със злато, българките носехме 90те години. А и такива, които тогава са нямали, а сега наваксват. За черни дни става.
Осъзнаваш ли колко нелепи са ти постовете? Все пак не всички живеем в гето.

# 619
Хахах това е за смешките.

# 620
Точно тия от гетата афишират просперитет като се накичат със злато.

# 621
Аз нося бяло злато и не съм циганка. Познавам още доста дами, които носят злато и не са от “етноса”, обаче вашите постове по темата са изпростели и нелепи… то акъл не се налива с фуния де.

# 622
Буболина73, това '73 в ника ти набор ли е?

# 623
  • София
Златото е вечно, модите минават и отминават, вече остава дизайна на самото бижу, има класически, ретро, модерен... Има изтънчен, а има и първенюшко крещаш, има елегантни неща и откровенно просташки... Но такова нещо като демоде е и само циганките го носят... Няма.

# 624
Е, набора не е от голямо значение за предпочитанията, които човек има.

Майка ми, е на 71 и баш бая си харесва златата 😅 не кич, а стилни накити. 🙂

# 625
  • София
Предпочитания е едно... Изказванията на буболина са съвсем различно нещо...

# 626
  • София

Така е, така е... къде по-добре да ти подарят една Фурла, да се хвалиш в квартала и след 1 година да отиде в гардераба/боклука, че вече не е модерна.

Златото, в какъвто и да е вид, е безкрайно ценен подарък. Чак да им завидиш на циганките.

# 627
Ами явно жената живее в някое гето и от там има толкова стабилни наблюдения за циганките и златото. Аз нямам друго обяснение.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 15:28 от MissBabyJane

# 628
Буболина73, това '73 в ника ти набор ли е?
Силно се надявам да не е набор.
И да е много, много млада потребителката.

# 629
За бала баба ми беше заделила сума за подарък. Каза изрично да си купя нещо златно, да си имам от нея. Парите си бяха нейни, има право да ми даде подобни институции, отидох, харесах си бяло златно синджирче с висулка и съм си го носила на поводи. Преди няколко месеца баба си отиде. Няма кой да ми мрънка да си купувам задължително злато, но пък така или иначе вече си имам Simple Smile
На който не му харесва - претопява срещу бяло.

Общи условия

Активация на акаунт