Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 46 043
  • 1 043
  •   1
Отговори
# 660
В златарниците има и кошнички, и треперушки и топчета от старите модели. Има и комплекта котва, кръст, сърце.

# 661
  • Пловдив
В златарниците има и кошнички, и треперушки и топчета от старите модели. Има и комплекта котва, кръст, сърце.
По едно време нямаше, аз бях питала и в поне 3 ателиета ми казаха, че вече нямали калъпи за треперушки. Конкретно за треперушки.

# 662
  • Сан Франциско
Ооо, Янтра, върна ме назад във времето! Имах и треперушки и кошнички - подаръци от двете баби, когато съм се родила. Носех ги много и си ги разменях - от детската градина натам. После, в тийнейджърските години, когато стана модерно среброто и многото произволни дупки на ушите - връчих ги на майка ми и не съм се сещала за тях от 30+ години. Предполагам още ми ги пази и ще си ги взема следващия път като се приберем в България. Така и аз ще съм трендсетър в Америка, щото тук такива никога не съм виждала.

# 663
  • Melmak
Ох, тия винаги са ми били яко олдскуул. Аз съм 93 набор, имах приятелки от квартала, които ходеха с такива. Намирах ги за страшно демоде. Аз имах обеци, ама друг тип, пак бяха златни. Минималистични, за дете. Ама треперушки да сложа, никога. Просто нямам никаква емоционална свързаност с тях.

# 664
# 665
  • There I was on a July morning
Подаръците имат не само материална, но и сантиментална стойност. Получавала съм златен пръстен от татко (лека му пръст). Моделът вече не е актуален и не го нося, но ми е много скъп и ценен подарък.

Който не харесва подареното циганско злато от свекървата, винаги може да ги продаде или замени за друго бижу, като си доплати за изработката. И не трябва да очаква печалба от това.

Като цяло, много забавна и поучителна тема. Разбрах, че каквото и да подариш е безполезно и гадно, добре, че не влагам толкова емоции към получените от мен подаръци.

# 666
  • София /Абсурдистан
Затова пликче с пари и всеки да си купува каквото иска. И пак ще има спорове около количеството им.

# 667
  • София
Не само около количество, аз не обичам да ми дават пари, освен ако не са далеч или здравословно да са възпрепятствани... И пак бих предпочела да ми поръчат нещо... С ваучъри същата рбота...

# 668
  • Melmak
Просто подарък, който отбива номера винаги личи, че е такъв!

# 669
  • София
Какво по-голямо отбиване на номера от пликче с пари🤔

# 670
  • There I was on a July morning
Затова пликче с пари и всеки да си купува каквото иска. И пак ще има спорове около количеството им.
Вероятно пак ще има засегнати. Казват, че: "Най-доброто качество на парите е тяхното количество". Smirk

# 671
  • София /Абсурдистан
Когато не знаеш какво да купиш, вместо някаква измишльотина, по-добре е пари.
До скоро и аз бях против, сега вече не.

# 672
Какво по-голямо отбиване на номера от пликче с пари🤔

Е как какво, нещо което ти е два размера по-голямо. Или по-малко Laughing

# 673
  • София
Ми не ми е по-добре... Предпочитам едни хубави бонбони.

Adalind-горе долу същото ми е...

# 674
  • Melmak
Аз също не се кефя на плик с пари. Избягвам такива подаръци, освен на сватби.

Общи условия

Активация на акаунт