Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 44 855
  • 1 040
  •   3
Отговори
# 1 005
  • София /Абсурдистан
Има група във Фейса - “Подарявам от сърце”. Всичко си намира нов собственик.

# 1 006
Не разбрах бащата защо се е обидил ? Нали има ученик ,ще използва химикалите и тефтерите ,със сигурност. На моите постоянно купувам най-обикновен тефтер да си правят странични сметки ,когато решат задачи,за да не драскат по листа. А химикали да не казвам колко,постоянно се губят или се заема на някой .
Баща ми решава тонове кръстословици,и там колко химикали заминават.

# 1 007
Е, социално слабите ученици имат нужда от тетрадки, не от рекламни тефтери и календари.
А химикалите, ако са стари, може и да не пишат.

# 1 008
Да,имате право. Трябвало е да съобразят и да подготвят само необходими материали,ако имат.Пропуснала съм рекламните календари.
Нашата община бяха подарили на всички първокласници ,по една тетрадка широки редове и една с квадратчета (по 20 листа ) ,синя тънка раница и чисто бяла за момичетата с голямо лого на общината.

# 1 009
  • София
В училището на едно от децата ми, не за оциално слаби, а за всички деца, раздаваха за първи клас подаръчни торбички с тефтери, химикални и програми... на TBI Credit.
Поне бяха нови и подготвени за случая де, не беше сякаш директорът решил да си разчиства шкафа с подаръците и раздава - на теб тефтер, на теб химикалка, на теб - брандирано вино с тъпашко стихче на ръчно рисувания етикет... А за Иванчо - запалка!

https://www.youtube.com/watch?v=XFcrp-mvEho

# 1 010
  • Пловдив
Не разбрах бащата защо се е обидил ? Нали има ученик ,ще използва химикалите и тефтерите ,със сигурност. На моите постоянно купувам най-обикновен тефтер да си правят странични сметки ,когато решат задачи,за да не драскат по листа. А химикали да не казвам колко,постоянно се губят или се заема на някой .
Баща ми решава тонове кръстословици,и там колко химикали заминават.

Ние сме начално училище, почти няма странични сметки, особено за цели тефтери, няма такива задачи, не се решават кръстословици. Децата си имат химикали и флумастери, а  и те имат срок на годност, някои сигурно вече са я минали. Абе беше си отбиване на номера, писане на актив "вижте колко сме загрижени", като се бяха оттъвали от излишните неща в администрацията.

# 1 011
Абсолютна простотия.

# 1 012
Сега и социално слабите са с претенции, а и не всички, които по документ се водят бедни, наистина са такива.

# 1 013
Абсолютна простотия.
Отвсякъде! В моите очи това печели приз за най-тъп и безполезен подарък. В семейството и сред приятели си подаряваме без повод рекламни тефтери, химикали и материали, защото се събират повече понякога, този, онзи донесе и се трупат. Но на социално слаби деца да си пробуташ ненужните вещи, ами тъпо е. По-добре нищо,наистина.

# 1 014
Това малко като разните помощници на хора в нужда, които са се нароили из фейсбук. Помагат на хора в нужда, за което поклон. Обаче понякога помощта е… Ами децата нямат якета и ботуши, някой им подарява плейстейшън пет. Ако пък толкова имат излишни средства, да ги заделят за нещо по-смислено и перспективно.

# 1 015
Кой подарява плейстейшън 5? За една приятелка питам, ние си имаме

# 1 016

Ами разни дарители. Из фейсбук си появяват разни инициативи и хората после се отчитат как са помогнали, какво са закупили на нуждаещите си и прочие. Та ми прави впечатление, че наред с якета, ботуши, консерви с храна и платени сметки за ток фигурират плейстейшъни, компютри и мобилни телефони за децата. Айде компютрите може да са полезни, макар че десетгодишните все още могат да минат без тях, ама конзолите…

# 1 017
10 годишните са ученици, компютрите се ползват за онлайн обучение.

# 1 018

Ами разни дарители. Из фейсбук си появяват разни инициативи и хората после се отчитат как са помогнали, какво са закупили на нуждаещите си и прочие. Та ми прави впечатление, че наред с якета, ботуши, консерви с храна и платени сметки за ток фигурират плейстейшъни, компютри и мобилни телефони за децата. Айде компютрите може да са полезни, макар че десетгодишните все още могат да минат без тях, ама конзолите…

Повечето ще им подарят дрехи, та накрая може и 10 якета да има. Та защо не и плейстейшън, ако е поискало и някой има стар, който не му трябва. Със сигурност Нед в от първа необходимост, но децата често си мечтаят и за игри, играчки и пр., не само за якета и ботуши. Едно дете може и да не се сети, че сметката за тока трябва да се плати, за да играе на плейстейшън.

# 1 019
Телефони и компютри съм чувала, но плейстейшън 5 не вярвам, че някой подарява в такива кампании. Както и последен модел айфон Wink

Общи условия

Активация на акаунт