Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 382
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден, Наси! От сърце ти желая твоята мечта да се сбъдне в най - скоро време.🍀🙏🌞

# 121
Ооо, честит рожден ден, Наси! С пожелание за крепко здраве, много щастие и много сбъднати мечти, особено такива с пухкав финал! ❤🎁

# 122
Честит рожден ден, Наси! Здрава, сбъдната и скоро да ни зарадваш с добри новини!
Момичета, днес ми е 33 ден, от поне 5-6 имам супер болезнени гърди, зверска умора, отрицателни тестове и вече се чудя кога ще дойде този цикъл. Надежди за бременност някак си нямам, по-скоро ще ми пропусне месеца като си гледам историята от тази година, ама не издържам вече на това чакане...
Еспресо, започна ли вече антибиотик? Реши ли дали ще пускаш още 1 ЧХГ? Разбирам те за емоционалното нежелание да те бодат, но тъй или иначе при ще трябва да свикнеш, това честичко ще се случва по време на бременност.

# 123
Не съм започнала, слънце, чакам отговор от Аг. За боцкането ще го преживея, но през ден ми идва в повече. Ако нещо ме притесни тия дни, ще ида пак.

# 124
Наси , Честита Бъди ! Пожелавам ти щъркела да те навести в тази ти година ! 💫💫💫И здраве,здраве,здраве, за останалото пари да си го купиш ! 🥂🍀🥳

# 125
Наси Ч.Р.Д., пожелавам ти здраве и много успех и се надявам те да доведат до най-съкровените мечти!:four_leaf_clover:

При мен първоначално се оказа, че със самия цикъл, лигавицата не се чисти достатъчно и след това доста бързо нараства, като в края на цикъла е достигала 20 - 22 мм и след това на 2-3 ден от новия цикъл е вече 7-8мм.

# 126
Честит празник Наси! Жива и здрава и скоро едно бебе! Birthday

# 127
  • На изток от Ада
Благодаря момичета!  Пожелавам на всички тук успех през новата година!

Аз пък леко насинах.

# 128
  • София
Честит Рожден Ден, Наси! С пожелание за много здраве и късмет! Simple Smile Birthday

# 129
Между другото днес получих супер новина ,че една позната, която над 10 години се опитва да има дете, е забременяла от втори опит ин витро , на 42 години. Надявам се това да ви вдъхне кураж да следвате своя път.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 15:15 от Espresso

# 130
Наси,Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и съвсем скоро да имаш твоето малко сладко мъниче❤

Момичета, в понеделник в 20часа си сложих Овитрела. Имахме контакти вчера сутрин и вечер, меря си базалната температура сутрин и все още е ниска, нооо аз днес съм с една тъпа болка в яйчниците и кръста. Това възможно ли е да в някаква болка от овулацията🤔 Досега никога, ама никога не съм я усещала тая пуста овулация.Но пък и това ми е първата стимулация и не знам вече какво да очаквам.
Отделно вие след с3кс вдигате ли краката? Малко тъп въпрос ама, уж да спомогнем плувците 🤔😆

# 131
Възможно е да от овулацията, да.

Тая работа с вдигането на краката е безсмислена, нито пречи, нито помага, но ако ще се почувстваш по-спокойна вдигай ги 😂

# 132
Да, да то си е смешно, но човек в отчаяни опити да постигне чудото е способен на всякакви неща🤷♀

# 133
  • Sofia
Firemama, не помня, колко фоликула каза, че има? Ако са повече от 1 много вероятно да е овулаторна болка. При едната инсеминация имахме 4 фоликула в размери от 17-21 мм. Такъв дискомфорт до тогава не бях усещала... То дърпане, подуване на корема, болка... Аз, че попринцип си усещям овулацията - усещам си я ама това беше нещо ужасно просто. Аз при инвитрото нямах такъв дискомфорт (ама пък и имаше по-малко фоликули Grinning ).

# 134
Честита да си, Наси! Бъди здрава и нека всяко желание се сбъдне! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт