Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 399
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Бе той човекът щеше да се гътне. Имаше и един ден двуразово.
Ама не е всеки ден това - има Х в 3 от дните, моля ви Astonished
Да не говорим, че това беше втори месец следене и всяка малко по-наситена черта мислех, че е пик и беше военно положение. Егати стреса.
Септември 2024 сме повторили същата схема, октомври имаше бременност (това го помните). И двата пъти са на третия месец опити.

# 151
😅 Салсера , развесели ме.
Аз бях гледала едно видео на Калчев, че сексът след овулация даже бил полезен за процеса на забременяване. Аз го послушах 😃
Иначе тази месец ни се получи с два последователни дни ( което при нас много рядко се случва).

# 152
Кои дни, Еспресо? На овулация или преди нея?

И какви симптоми имаше след овулацията или кога ти почнаха и какви бяха симптомите на Б?

# 153
Кенди, атлет си имаш у дома! 🤣🤣🤣

# 154
  • Sofia
Не знам как го правите това с два последователни дни...Аз не мога чисто физиологически...нещата там долу не се чувстват идеално на следващият ден...трябва ми поне 1 ден регенерация..В редките случаи, когато сме опитвали 2 последователни дена винаги ме хваща цистит...как и защо - не знам Grinning.

# 155
  • На изток от Ада
Тря да се ходи до тоалетната след секса.

# 156
Ами то сигурно затова ме е хванал цистита , бяхме на суша цяла седмица почти и затова се случи ( бяха почивни дни). Аз отдавна не правя лентички за овулация ( така и не мерси насищаха хубаво линиите, а и не мога да се стискам да не пия вода). Усещам се овулацията по цервикалната слуз и силна болка в ляво ( която преди съм споменавала,че е или сраствания от секцио или ендометриоза някъде в тъканта около белега). Спре ли да ме боли зная,че е минала овулацията. Според мен хванахме деня преди О и деня на О.

# 157
  • Sofia
Наси, ходя, че даже се и подмивам след това. Много често пия и червена боровинка добавка след сексулани контакти просто щот става лудница иначе. Реално погледнато вагиналната биология ми е чиста. Преди години лекувахме уреаплазма и наскоро пак я гледах, че я няма - профилактично си я пуснах, че знам ли дали приятелката няма да ме навести отново. Докато я имахме и не знаехме, че я имаме - имаше доста по-често цистити. Ама и сега се появяват от време на време като предобриме (примерно след 2 последователни дни). Някак си психологически като знам какво ще се случи след това просто си давам поне ден регенерация.

# 158
Rouinaа ТМ пускал ли е стерилна урина ? Едно време правех често цистити, като си разменяхме бацили с ММ, но само мен ме лекуваха от цистит. После мина на лечения и той и спря драмата. Той беше носител , но нямаше никакви симптоми.

Наси, да си честита ❤ Сбъднати мечти и много здраве.

Кенди, взела си му силите на ТМ. Така така 😀.

# 159
  • Sofia
Не, той не е пускал. Мен обикновено си ме напада ешерихията. Той оплаквания няма, ма то май мъжете много рядко имат оплаквания от цистит. Иначе винаги ако имам някаква бактерия или гъбичка вагинално си ги лекуваме заедно. Имаше период в който ми обясняваха, че нямало нужда ама си настоявах да ми изписват и за него. Иначе съм наясно, че много често си се пренасят бацилки, ако не се лекуваме и двамата.
В интерес на истината последните пъти дори не се изолира бактерия, въпреки това циститни симптоми с парене и болки имаше. До сега винаги циститът ми е идвал след овулация през лутеалната фаза, та си чакам да видя дали ще дойде цикъл и ако се налага тогава лекувам, че в случаите, в които не се изолира бактерия при идването на новият цикъл симптомите отшумяват.

# 160
И при мен беше Ешерихия повечето пъти. И при него също се изолира. Ние няколко години така си обменяхме докато негов приятел уролог не му напуска изследвания и се видя, че и той трябва да се лекува . А преди това какво ли не пих, включително и ваксини.

# 161
  • Sofia
Добре, това е доста информативно. Ще го имам напредвид, ако скоро пак се завъдя с гадинки, да го врънкам и него да ходим ръка за ръка до лабораторията. Мислех, че това специално си е някаква моя физиологична драма, и просто при мен така си се случват нещата.

# 162
Възможно е да няма нищо при ТМ, но ако пак има проблем пуснете едни изследване, за да сте сигурни, че всичко е  наред при него

# 163
Ние последния път със същата бактерия, обаче на секрет , приемахме и двамата антибиотик, ама пак ми се появи.
За симптомите на бременност смея да кажа, че бяха същите като ПМС и въобще не очаквах да е станало - болки в гърдите, напрежение в матката, единственото по - различно може би беше ,че усетих това опъване в матката една идея по - силно от обикновено.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 18:58 от Espresso

# 164
Наси, честита да си и скоро да се сбъдне най-съкровената ти мечта!
Успех и на останалите момичета. Трудно наваксвам с четенено, защото влизам по-рядко във форума, но стискам палци на всички!

Скрит текст:
Не знам дали си спомняте план А и Б на Lygia.
В същия дух и аз показах моя план Б на ММ (Илон Мъск). Каза "Ако ще плаща издръжка - направо минаваме на план Б". Grin

Общи условия

Активация на акаунт