Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 520
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Миракъл, съжалявам! Със сигурност не си искала точно това за празниците, но както обичам да казвам аз ... "Поплачи, намести короната и продължи!"❤️

Слънце, честито! Стискаме палци всичко да е наред! ❤️ Имаш ли закъснение? Чертичката ти е много хубава...

# 301
Благодаря ви!
Наси, кой да ме е гледал, не съм стъпвала в клиниката от 1 ноември.
Белийв, закъснение да искаш, 38 ден ми е. Не че знам кога трябва да ми идва, тази година е абсолютен мармалад. Даже 1 път ми пропусна цикъл и вече бях убедена, че и този месец това ме чака.

# 302
Миракъл, мила, съжалявам! Няма да се отчайваш! Много добре знам как се чувстваш, но не си позволявай да стоиш дълго в дупката. Поплачи си, почувствай го, дай си време, но си позволи да вярваш и да продължиш. Там някъде едни душици те гледат и ти си възхищават на силата и искат да си им мама! 🧡

Среднощно слънце, поздравления! Толкова неочаквано и толкова хубаво! Наистина коледно чудо! Стискам палци всичко да е наред! Ти бъди спокойна и вярвай, че е дошло времето да бъдеш щастлива по този начин! 🙏

# 303
Хей, слънце Heart Пожелавам ти чхг да се покачва като по учебник и това да е вашето коледно чудо.
Миракъл, съжалявам, но нека лошите опити останат в тая година, а в новата да те очаква твоето дете.
Еспресо, при теб как се движат при теб нещата? Проследи ли чхг още веднъж?

# 304
Благодаря ви!
Наси, кой да ме е гледал, не съм стъпвала в клиниката от 1 ноември.
Белийв, закъснение да искаш, 38 ден ми е. Не че знам кога трябва да ми идва, тази година е абсолютен мармалад. Даже 1 път ми пропусна цикъл и вече бях убедена, че и този месец това ме чака.

А терапията с фракси от кой ти е назначена? Чудя се все още към кой хематолог да се обърна. Предпочитам да е онлайн след Нова година...

# 305
Believe, благодаря ,че попита , тъкмо се чудих утре дали да не пусна , заедно с едно тсх и ft4,защото чак понеделник имам час и дотогава ще ми е напрегнато.

# 306
  • На изток от Ада
В Турция Слънце.
Нали  скоро писа че си била при една док. Която не се продала мн добре.  Тя нежте ли видя ?

# 307
Няма как да не се включа и да стисна силно палци за Слънчицето. Еспресо, Слънце, дано всичко е наред. През годините борба винаги съм си мечтала за такъв коледен подарък Hug
Не съм се включвала мноооого отдавна. При мен нищо ново. Както знаете пуснали сме се по течението. Неусетно минаха няколко месеца откакто не съм влизала във форума.
Надявам се за това време да има положителни тестове. Нещо ми се губи АА. Какво става с нея?

# 308
Наси, не съм ходила я Турция, правих консултация по документи в София с турска лекарка.
АА май просто не пише вече в тази тема, засякох я в темата за тромбофилия.
Еспресо, пускай, не се чуди. Hug Стискам палци!

# 309
Пуснах ,момичета, благодаря , довечера ще видим какво става. Но прогестерон не пуснах, че този месец не ни е най - добрият фанансово , но мисля ,че предния път си беше ок, затова не му се притеснявам.

# 310
Миракъл съжалявам! Cry

Слънце честито и всичко да е наред! Blush

# 311
Слънчице, честито ти Коледно чудо. Дано всичко е наред до успешен финал ❤

За хематолог мисля, че Русев работи с онлайн консултации.

# 312
Тихичко честито, Слънце! До финал! Flowers Four Leaf Clover

# 313
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ах, че хубаво! 🎄 Слънце, честито чудо и успех!

# 314
  • На изток от Ада
Имунолог иска изследвания на Ana profile 23+dfs70 , prolactin
Кариотип за двамата пткрих моя...
Tafi vegf
Имунна несъвстимост с партньор hla g
При +тест 10мг интралипид в 250мл 0.9% в натриев хлорид +3 гр kiovig след изследвания на ig a+ клексан 0.4 подложно . Общо взето терапия на Русев , интралипид...

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 19:46 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт