Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 270
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
С това ЛХ ? Предполагам си на Цитротид . Аз имам много лош опит с високо ЛХ . На втората ми пункция по фонда , тогава бях при Цветков , ЛХ преди пункцията ми беше 21 . Той остави на мен решението дали да правим пункция , беше на един единствен фоликул . Аз се съгласих и в крайна сметка извади Я , за коята ембриолозите казаха , че се е оплодила , но е с много морфологични забележки и накрая нищо не стана . Не всеки месец хормоните са подходящи за процедура , вижте как са нещата на следващия преглед . Моите наблюдения са , че за хубава яйцеклетка , трябва хормоните да се оптимални и много добър тайминг .

# 616
Високо ЛХ мисля, че говореше за ЗФ, но пък в комбинация с ниския естрадиол може и друго да е. На прегледа ще се разбере. 

# 617
  • София
При мен често има задържани фоликули, но този месец ново 20 с този нисък Естрадиол. Няколко пъти репродуктивната ми е казвала, че съм много непредсказуема. Joy Не приемам Цитротид. Аз съм на спонтанен цикъл. Днес единствено ми даде Естрофем и се разбрахме, че във Вторник ще преценим, но е много вероятно да отголжим за Февруари.

# 618
Момичета, обмислям да пусна тези изследвания следващата седмица в Геника в София, понеже ще съм в ревматологията.
Цикъла ми ще е точно около О... мислите ли, че ще е проблем?

# 619
  • На изток от Ада
А как става,В Геника ? Вероятно се носи лръв на място?

# 620
  • Sofia
BeLive, не мисля, че ще е проблем. На мен репродуктивните са ми искали щитовидните и пролактин в чист ден от цикъла и на са конкретизирали точно кога, стига да е чист. Витамин D не би трябвало да се влияе. Вече не знам с каква цел ще пускаш E2, LH, FSH, ако е да проследиш дали нивата са достатъчно високи за настаняване на ову, няма лошо.

Наси, вероятно ако ще идва насам за прегледи, предполагам на място ще си пусне кръв.

# 621
А защо в Геника? Има оферта или? Май е добра цената. Но за ТСХ и пролактин е много важно рано сутрин, сравнително спокойствие. Трябва да се полежи преди пролактина на място в лабораторията. Без секс предишната вечер.

# 622
  • Sofia
А да, и пролактина така. 20-30 Мин покой. Без сексуални контакти, оргазъм и стимулация на гърдите 24 часа преди изследването. Рано сутрин.

# 623
Ще се опитам да ида максимално сутринта.
Ами защото ще съм в София за контрола на ревматоидните .... и щитовидната ще я пусна със сигурност там, за другите чесно казано никой не ми ги иска. Те първа ще ходя на гинеколог тази година може би края на януари или февруари. Мога да изчакам да видя дали АГ ще ми ги назначи.

# 624
  • На изток от Ада
Да но я Геника не взимат кръв, или ?

# 625
В София взимат поне в главния клон. И в Благоев между другото. В някои малки офиси може би не.

# 626
  • На изток от Ада
Е то тук няма вече Геника за Пловдив питам
Иначе тук беше рехистратура само.

# 627
  • Sofia
Аз съм пускала кръв там в главния на Ами Буе и в този на Стамболийски. Там пусках и за тромбофилия.

Believe, можеш да ги пуснеш, макар, че точно в този отрязък на МЦ не знам дали оказват голямо внимание точно тези 3 хормона, обикновено се пуска на 2-3 ден от МЦ. Пускат ги покрай инсеминация/стимулациите да видят как се движат фоликулите, ама не знам до каква степен ще можем да се ориентираш как стоят нещата, че да има някакво значение за теб.

# 628
Точно на Ами Буе ходя, защото ми е точно до ревматологията.
Да и аз затова се чудя дали изобщо да ги пускам или да си ги пусна след следващия Ц, тук в моя град имаме Лина.
Но сега обезателно в Геника ще си пусна щитовидната, че не съм я пускала от април 2025 г.

# 629
  • Sofia
Точно на Ами Буе ходя, защото ми е точно до ревматологията.
Да и аз затова се чудя дали изобщо да ги пускам или да си ги пусна след следващия Ц, тук в моя град имаме Лина.
Но сега обезателно в Геника ще си пусна щитовидната, че не съм я пускала от април 2025 г.

Ако има пакет само със щитовидни и евентуално ако Пролактин те вълнува. Пусни само това. Обикновено Е2/LH/FSH се пускат във 2-3 ден на МЦ или евентуално Е2 и прогестерон 7 дена след овулацията за да се види съотношението.

Общи условия

Активация на акаунт