Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 106
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Ембрионът освен балансиран, трябва да има и имплантационен потенциал - Метаболитни процеси, които да му помогнат да комуникира по-добре с ендометриума. Един вид - трябва да знае за какво е там и какво да прави.

# 691
  • Sofia
То толкова много условия станаха, че започвам да се чудя как хората забременяват въобще нормално Grinning

# 692
То толкова много условия станаха, че започвам да се чудя как хората забременяват въобще нормално Grinning

Както бях написала май по-рано: на мен ми звучи като градска легенда да се забременее от секс.

# 693
Абсолютно. Направо да ти се отще да правиш секс😁
Наси, видя ли, че има Ню Лайф НиаМед вече. Всички процедури се правят там.

# 694
То условието от край време е едно - милиард неща да сработят в правилния момент.

# 695
  • На изток от Ада
Аз забременявам от секс ама до там.
Сега последния път си мислех че няма да стане . Ама стана . И кво нямаше пулс?

Арвен знам.  Но в какъв смисъл го казваш ?

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 22:52 от nasito8988

# 696
Наси, +1. Забременяването след секс го мога ама другото явно не Neutral Face

# 697
Аз забременявам от секс ама до там.
Сега последния път си мислех че няма да стане . Ама стана .

Арвен знам.  Но в какъв смисъл го казваш ?
Можеш да отидеш за консултация.

# 698
  • На изток от Ада
Хаха тъкмо януари преди 10г забременях за първи път.
Малко след сватбата....
10г....
Благодаря Арвен!  Всъщност съм ходила в Ниамед . Е не Ню лайф .
Продължавам с Матев и селена.
Но ако има Б пак ще търся още един док....
Малко ви чета през ред .

Иначе поръчах фолиева , б12 и вит д на better you

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 22:57 от nasito8988

# 699
Ох, някой прави забележки за биричка към партньора си, аз пък моя не го пускам да излиза 🤣 Все са дебати, изчисления и разсъждения как да избегнем контакти, за да не се разболея. Той все пробива барикадите ми и аз винаги съм болна преди процедура Simple Smile

За "задържания" фоликул - има вариант да не е от пропусната овулация предходния цикъл. Тук сме обсъждали назад, че съм си имала проследена овулация и към края на съответния цикъл започва да нараства нов фоликул. Така при преглед през новия цикъл е пораснал и пак си го наричаме "задържан", защото е несъразмерно голям и обърква хормоните. Мисля, че поне 2 пъти отлагахме стимулация заради такава ситуация.

За кариотипа... де да беше такава логиката. И ние сме с ок кариотипи и последно 1 здраво от 5 при пид.

# 700
  • На изток от Ада
При нас мм повече боледува..
Аз всъщност излизам.  Той рядко след работа.
Как си Ванеса ?

# 701
Салсера, как я бориш тази вегетативна ситония? Нефроложката, при която ходих, каза, че и аз я имам. След аборта лятото тялото ми тотално се бъгна, мозъкът ми спря да приема сигнали за сън и вече половин година се боря със страшно безсъние и тревожност нощно време. Просто мозъкът ми не може да заспи, по цели нощи седя будна и това ми скапва психиката. Като прибавим неуспешните ми опити за забременяване всеки месец, може би съм си не в скрита, а в явна депресия. Макар че отказах да пия антидепресантите, които психиатърката ми изписа.
За съжаление не мога и да си кажа, ще съм търпелива и смирена, че всяко нещо ще си дойде в подходящото време. При мен просто време няма. А то като че ли е най-ценният ни ресурс в борбата със стерилитета.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 11:16 от *тирамису*

# 702
  • Sofia
Ванеса, не се притеснявай, явно аз съм най - големият цербер тук Grinning. Хем мрънкам на моя за биричката и от началото на декември не е пил капка алкохол заради предстоящата ни процедура сега януари. Хем от две седмици му мрънкам да не излизаме, че съм и на имуномодулатори и с тия грип/вирус ли е какво е ме е страх. Сега като излизаме я за пазар, я за нещо сме с маски. Но пък той не се оплаква - ясно му е, че и с неговия материал има проблем и трябва максимално да оптимизираме нещата.

Относно фоликулите, както писах снощи, има и изненадващо появили се красавци, в последния момент, колкото да започнат да се пречкат там. Имах доказана овулация и нямаше тогава задържан. Видяхме я преди да почна Декапептила. Уви след това е решил да се пръкне, че не се е и спукал даже. Въпросът е, че седи там взема място и ми прави яйчника некомфортен още преди да сме започнали с реалнатата стимулация. И аз се чудя дали това чудо на чудесата поради някаква причина не е довело до малкото фоликули през този месец. До сега наистина ниога не са намирали само 5-6. Но тоя цикъл от толкова време го готвим вече (от края на октомври му правим подготовката), че не ми се отлагаше, а тя и док каза да продължаваме. Вярно, че още преди да започнем с Декапептил ме предупреди чудеса от бройка да не очаквам, ама чак пък толкова.

Безсъние и аз имам между другото. Много леко спя и веднъж ако се събудя през нощта нещата приключват до там. Страшно трудно заспивам и като цяло на денонощие ако направя 5-6 часа сън е добре. Сърцебиене и ускорен пулс и аз имам, но вероятно е от първичните ми сърдечни проблеми (имам динамичен пролапс на митрална клапа) и отделно съм си с перманентно ускорен пулс на лекарства.

# 703
  • София
При мен забелязвам, че м. Януари е куц. Миналата година на 09-ти имах пункция и на нея нищо не извадихме. Тази година хормоните се разбъркаха и вероятно ще отложим, но изчаквам потвърджението от репродуктивната във Вторник. Да кажа, че в Петък бях на консултация при д-р Калчев, ще напиша мнение в неговата тема. Наистина има много модерна апаратура.

# 704
  • Sofia
При мен изглежда всеки месец, в който се гласим да правим инвитро е куц Grinning. Предният пак имаше някакви проблеми в началото, нещо бяхме леко настинали седмица или 2 преди това и стигнахме до прахчета, които тогава не знаех, че не било редно да се пият. Може аз да съм си повлияла зле на яйцеклетките, но пак беше 2 седмици преди активната фаза на стимулациите. Все тая. Сега малко на брой, кисти, чудесии. Квото дойде в крайна сметка.

ПС: за хората с проблеми за мрънкането за алкохола при мъжете - моя ми се нави на акъла и сега си пие безалкохолна биричка да се залъгва там, че пие нещо. Не мрънка и върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт