Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 282
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
И ние сме ползвали гела, но без да е имало успех. Според мен е подходящ при липса или намалена ЦС. Но може и да греша.

Ванеса бързо оздравяване и късмет. Дано Ви помогнат там.

Лазурна мечта, ние сме от тези без ясна причина. Водим се неизяснен стерилитет. Просто започваш с някой лекар и проверяваш едно по едно, но нали знаеш търсиш ли  - намираш. Намерихме различни неща и един лекар казва не са чак такъв проблем, друг проблем и така. Все различни мнения. Важно е накрая обаче да има резултат.

# 586
  • На изток от Ада
Е ти пък Ванеса , и аз уж съм с аденомиоза еми забременях.  Нз от кога е ,поне 2 б я има

# 587
Ние сме неизяснени. Прилична спермограма, но 23% фрагментация също. Не я преборихме с добавки. Инвитро с Теса в Турция само свърши работа.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 17:01 от Semirra

# 588
Девойки, черпя ви по случай именния ми ден и този на малкия ми племенник. Пожелавам си здраве, другото когато е писано да идва Simple Smile

Еспресо, много добри новини, за човечето де, не че повръщаш
Ванеса, защо нова, теб колко хистеро ти направиха, т.е. досега какво имате в Турция? То на нас 2023 ни се струваше скъпо, пък сега вече не си представям.
Ру, приеми го, че по-добре сега да ги направите, ако има нещо поне да действате навреме. Понякога се чудя с това инвитро има ли някой път нещо да стане от раз и до край....все изскачат простотии

# 589
Да сте много здрави и щастливи, Salsera! И да се сбъдне каквото си пожелаеш днес ❤️

В Турция ще ми е първа хистероскопия, правила съм иначе в България. Цената там е безумна - 4600 евро (тук ми струваше 600лв.). Но преживях ценовия шок от вчера, дано има смисъл поне от цялото нещо.

Наси, не знам и аз, така чета - че е трудно забременяването. Но пък ако не е от това, тогава и аз пак оставам в неяснота. Дано има свежи идеи след златното хистеро Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 19:31 от vanesa_georg

# 590
Салсера, честит имен ден, бъди здрава!
Ванеса, успех на хистерото, направо ме разби с тези цени! То вече и в България е със сигурност много повече, но чак 4600 евро... Дано все пак скоро да има положителен резултат от процедурите в Турция.
Лазурна мечта, де да бяхме всички наясно с какво точно и как да се борим. Е, с времето аз придобих яснота за себе си, но чакам знак свише, кой е правилния път занапред. Вече все повече си мисля, че няма смисъл да се мъча с мои яйцеклетки.

# 591
  • Sofia
Честит празник на всички празнуващи! Желая ви много здраве и сбъднати мечти.

# 592
Честит празник и от мен! Свети Йоан Кръстител да ви помогне за всичко, за което мечтаете! Hands Pray

# 593
Честит празник на всички именници 🌺В Надежда оперативната хистероскопия за здравноосигурени лица е 1040 лв . Септември месец направих последната си 6-та такава .

# 594
  • На изток от Ада
Ванеса а пт къде е при теб аденомиозата? При мен е от кюретажите.
Слънце,  Йоан бяхме решили за момче или Йоана. Без да е на някой в семейството.
Скоро си мислех за име и з момче харесах и Христо... ама то дълга и широка.

# 595
  • Sofia
Дами и тук ще споделя резултатите, ако някой може да помага с разчитането.

Като цяло процентите на клетките не се различават много с тези, които пусках лятото, но тогава нямаше отделно по брой. Тези високи стойности ме изумиха Grinning. Не знам какво значи всичко това. Също така нямам идея дали А1 пакета в Надежда включва th17/treg, има просто имунен индекс като резултат, който Михайлова беше казала, че е доста добре. Сега не знам какво се е сбъркало с тези Th17. Индекса между th17/treg е 3.6.
Казах й, че съм в цикъл и блокираме с Декапептил, но нищо не каза, та не знам дали това има значение. Също така таз гад (спонди) ме нападна отново заедно с идването на цикъла преди 3 дена, та се чувствам доста зле. Има ли някой с подобно съотношение и дали е имал специална терапия?

# 596
  • На изток от Ада
Ние сме мин 2 седмици без кола .
Да видим кое как ще стане

# 597
  • София
Честит празник на всички именици!
Ние не сме ползвали този гел до момента. Стараем се иначе и ние по тази схема през ден да действаме, а понякога се случва и всеки ден.

# 598
Salsera да сте живи и здрави!
И аз имам да черпя днес за имен ден и като за празник пуснах една контрола на ЧХГ и се изненадах. На 2ри Януари беше 240 а днес след 5 дни е 2003 което по калкулатор е удвояване на 39 часа. В петък съм на преглед стискайте палци!

Еспресо чудесни новини! Дано гаденето премине бързо!

# 599
  • На изток от Ада
Ми Мони Честит имен ден !
Чхг на 39ч си е добре

Общи условия

Активация на акаунт