Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 267
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Мда, май така ще направя. Другите ще ги пусна на следващия Ц.

# 631
  • София
И аз ходих няколко пъти на Аму Буе, все се падаше да е събота сутрин и си има хора да го имате предвид. Планирам скоро и аз да пускам там щитовидните хормони контролно, че отдавна не съм ги изследвала.

# 632
За пролактина бих звъннала предварително да питам има ли условия за полежаване като стигнете и има ли нужда от уговорка за това.

# 633
Semirra, къде има условия за лежане? Аз навсякъде, където съм била, само седя на стол.

# 634
  • София
Semirra, къде има условия за лежане? Аз навсякъде, където съм била, само седя на стол.
В Пробабор срещу Майчин дом има. Там съм пускала Пролактин и първо ме оставиха да полежа 15-20 минути. Беше отдавна, но не вярвам да има промяна.

# 635
  • Sofia
Аз също съм попадала на места, където се седи. Никъде не са ме оставяли да лежа. Даже много често джаста прасета - отивам и ми взимат без да ме оставят и да седя. В Рамус държат да поседиш 15-20 Мин поне.

# 636
Във вторник пуснах пролактин в Бодимед. Отбелязаха, че трябва да седя поне 15 мин, аз седях 30. До горна граница съм, поне не я прескачам 🤣.

# 637
  • Sofia
Във вторник пуснах пролактин в Бодимед. Отбелязаха, че трябва да седя поне 15 мин, аз седях 30. До горна граница съм, поне не я прескачам 🤣.
В чист ден ли го пусна или началото на МЦ. Аз до преди година в началото на МЦ все пусках и винаги излизаше висок. И двете репродуктивни ми го искаха в чист ден и винаги си излиза в средата на нормата.

# 638
В Бодимед в централата ти казват да седнеш на сол в чакалнята и да седиш и след 15 минути да идеш да ти вземат кръв. Което е безумно, защото ти пак ставаш, за да се преместиш от едното място на другото. Аз им скръцнах със зъби и казах, че лекарят ме е инструктирал да лежа 15 минути и директно да ми вземат кръв. В една от манипулационните има кушетка и ме оставиха там. Иначе почти навсякъде имат кушетки, просто трябва да сме нахални.

# 639
В чист ден ли го пусна или началото на МЦ. Аз до преди година в началото на МЦ все пусках и винаги излизаше висок. И двете репродуктивни ми го искаха в чист ден и винаги си излиза в средата на нормата.
На 3.ден, в пакет с лх, фсх, е2. Моят винаги е бил висок, поне не минава границата. Яко стрес на работното място, това е положението.

# 640
Точно така, пролабор на ул. Здраве, срещу майчин дом. Там са добри в хормоните и ги препоръчвам за София.

# 641
В Гениката, която обсъждате, също има стая с легло, но изглежда не я показват на простосмъртни. Аз случайно я видях, защото някакви хора на собственика бяха настанени там, срещу столчетата за чакане е, леко в дясно, маскирана зад стъклена стена. Изобщо, и аз все ходя там, въпреки, че са ме изнервяли безброй пъти. Веднъж бяхме тръгнали да правим подробните изследвания за нутриционистката, оставихме над 2к, тръгвам да влизам в стаичката за кръв и ме върнаха с думите "чакаме хора на шефа, вие изчакайте" 🤣

Иначе на мен пролактина ми го пускаха в Неовитро и бяха много мили, оставиха ме да си лежа в една стаичка и докато лежах, ми взеха кръв.

# 642
  • София
На кой шеф, Геника не е ли на жената на Месечков?

# 643
  • София
На кой шеф, Геника не е ли на жената на Месечков?
Да, тя е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 644
  • На изток от Ада
И аз ще пусна изследванията в геника Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт