Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 92

• 15 113
  • 351
  •   3
Отговори
# 345
Здравейте!Отново ви моля за съвет.Майка ми днес трябваше да има седма химиотерапия, вчера са и пуснали изследванията и след това доктора и е казал,че лекарствата и ги няма, и няма да ги има скоро.Направо да отива на операция и няма да и правят последните две вливки.На 10 февруари да отива на комисия.Има 4 курса с паклитаксел 300мг.,карбоплатина 600мг.,2 курса епирубицин 130мг.,и ендоксан 1000мг. И има 5 имунотерапий с кейтруда 200мг. В Аспарухово нямат епирубицин,ендоксан и кейтруда.Може ли да се направят вливките в друга болница,не съм запозната дали е възможно,и изобщо как да процедираме?Някой сблъсквал ли се е с този проблем ?Благодаря предварително за отговорите!Хубав и усмихнат ден на всички!

# 346
7946,виждам че сте от Варна. Отидете до Дева Мария в Бургас. Направете консултация с Д-р Спасов или Д-р Джорова. Досега не съм чула да има проблем с лекарства. Успех!

# 347
7946, здравей! Отиди с документите и направи консулт с проф.Цонев в онкото в терапия. Баща ми там прави имунното с Опдиво е Иервой.  Ако трябва си запиши платено при него, виж графика му на вратата или питай техническата.
Успех!

# 348
Здравейте!Отново ви моля за съвет.Майка ми днес трябваше да има седма химиотерапия, вчера са и пуснали изследванията и след това доктора и е казал,че лекарствата и ги няма, и няма да ги има скоро.Направо да отива на операция и няма да и правят последните две вливки.На 10 февруари да отива на комисия.Има 4 курса с паклитаксел 300мг.,карбоплатина 600мг.,2 курса епирубицин 130мг.,и ендоксан 1000мг. И има 5 имунотерапий с кейтруда 200мг. В Аспарухово нямат епирубицин,ендоксан и кейтруда.Може ли да се направят вливките в друга болница,не съм запозната дали е възможно,и изобщо как да процедираме?Някой сблъсквал ли се е с този проблем ?Благодаря предварително за отговорите!Хубав и усмихнат ден на всички!
Най-добре се обадете и пуснете сигнал в здравната каса. Реагират бързо и ще ви кажат какъв е проблема с лекарствата.

# 349
Katty D, имам чувството, че се засякохме в Надежда преди 2 седмици. Така си мисля. Ако си била на 13.01 в Надежда за таргетната и си си бърборила с една госпожа за спортуване значи сме се засекли:)
Мама Мони, бях на 13.01. да ме изпишат и дадат резултата от скенера,  както и нова дата за таблетки,  но не съм говорила с никой конкретно.  Съжалявам,  че не сме се разпознали,  защото със сигурност сме били по едно и също време на едно и също място. 🙂
Мама Мони, аз съм бъбривата госпожа със спорта Simple Smile Радвам се, че се видяхме, сигурна съм, че скенерът ти е бил чист Simple Smile
Katty D Спомням си, че и ти си на Верзениос. Явно на всеки три седмици си чакаме заедно без да се разпознаваме. Ако следващата дата ти е 3 февруари, може да се видим Simple Smile

# 350
  • Варна
Спрян е вноса на много лекарства. Епирубицин е едно от тях. Аз бих се обадила в Медицински надзор. Не може без причина да й спират терапии те. Не вярвам в Терапията веднага да я включат в график. Ще мине поне месец. Най бързо ще стане в Дева Мария. Частните болници винаги имат в наличност,а не да правят заявка и да чакат. Щом В. Иванов ще й прави операция му звъннете. Мисля че ще ви помогне. Над 220 лекарства с прекратена продажба https://share.google/yrBdI5oGUQi20gE52

# 351
Благодаря ви за отделеното време и отговорите!Днес се чух с онколог от Надежда да видим дали може да продължи там лечението,и ми каза ,че 6 химий не са малко и да отива на операция веднага. На епикризата която вчера е взела ,пише ,че на последния ехограф от 04.12.25  двете образувания са със същия размер ,но без динамика.Така,че направо операция .Днес се свързах и със сестрата на Вълкан Иванов обясних и ситуацията и ми каза,че ще говори с него да изместим операцията с един месец. В понеделник сме при него да се уговорим окончателно. Надявам се това да е правилно. Благодаря ви и лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт