Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 92

• 15 169
  • 352
  •   4
Отговори
# 345
Здравейте!Отново ви моля за съвет.Майка ми днес трябваше да има седма химиотерапия, вчера са и пуснали изследванията и след това доктора и е казал,че лекарствата и ги няма, и няма да ги има скоро.Направо да отива на операция и няма да и правят последните две вливки.На 10 февруари да отива на комисия.Има 4 курса с паклитаксел 300мг.,карбоплатина 600мг.,2 курса епирубицин 130мг.,и ендоксан 1000мг. И има 5 имунотерапий с кейтруда 200мг. В Аспарухово нямат епирубицин,ендоксан и кейтруда.Може ли да се направят вливките в друга болница,не съм запозната дали е възможно,и изобщо как да процедираме?Някой сблъсквал ли се е с този проблем ?Благодаря предварително за отговорите!Хубав и усмихнат ден на всички!

# 346
7946,виждам че сте от Варна. Отидете до Дева Мария в Бургас. Направете консултация с Д-р Спасов или Д-р Джорова. Досега не съм чула да има проблем с лекарства. Успех!

# 347
7946, здравей! Отиди с документите и направи консулт с проф.Цонев в онкото в терапия. Баща ми там прави имунното с Опдиво е Иервой.  Ако трябва си запиши платено при него, виж графика му на вратата или питай техническата.
Успех!

# 348
Здравейте!Отново ви моля за съвет.Майка ми днес трябваше да има седма химиотерапия, вчера са и пуснали изследванията и след това доктора и е казал,че лекарствата и ги няма, и няма да ги има скоро.Направо да отива на операция и няма да и правят последните две вливки.На 10 февруари да отива на комисия.Има 4 курса с паклитаксел 300мг.,карбоплатина 600мг.,2 курса епирубицин 130мг.,и ендоксан 1000мг. И има 5 имунотерапий с кейтруда 200мг. В Аспарухово нямат епирубицин,ендоксан и кейтруда.Може ли да се направят вливките в друга болница,не съм запозната дали е възможно,и изобщо как да процедираме?Някой сблъсквал ли се е с този проблем ?Благодаря предварително за отговорите!Хубав и усмихнат ден на всички!
Най-добре се обадете и пуснете сигнал в здравната каса. Реагират бързо и ще ви кажат какъв е проблема с лекарствата.

# 349
Katty D, имам чувството, че се засякохме в Надежда преди 2 седмици. Така си мисля. Ако си била на 13.01 в Надежда за таргетната и си си бърборила с една госпожа за спортуване значи сме се засекли:)
Мама Мони, бях на 13.01. да ме изпишат и дадат резултата от скенера,  както и нова дата за таблетки,  но не съм говорила с никой конкретно.  Съжалявам,  че не сме се разпознали,  защото със сигурност сме били по едно и също време на едно и също място. 🙂
Мама Мони, аз съм бъбривата госпожа със спорта Simple Smile Радвам се, че се видяхме, сигурна съм, че скенерът ти е бил чист Simple Smile
Katty D Спомням си, че и ти си на Верзениос. Явно на всеки три седмици си чакаме заедно без да се разпознаваме. Ако следващата дата ти е 3 февруари, може да се видим Simple Smile

# 350
  • Варна
Спрян е вноса на много лекарства. Епирубицин е едно от тях. Аз бих се обадила в Медицински надзор. Не може без причина да й спират терапии те. Не вярвам в Терапията веднага да я включат в график. Ще мине поне месец. Най бързо ще стане в Дева Мария. Частните болници винаги имат в наличност,а не да правят заявка и да чакат. Щом В. Иванов ще й прави операция му звъннете. Мисля че ще ви помогне. Над 220 лекарства с прекратена продажба https://share.google/yrBdI5oGUQi20gE52

# 351
Благодаря ви за отделеното време и отговорите!Днес се чух с онколог от Надежда да видим дали може да продължи там лечението,и ми каза ,че 6 химий не са малко и да отива на операция веднага. На епикризата която вчера е взела ,пише ,че на последния ехограф от 04.12.25  двете образувания са със същия размер ,но без динамика.Така,че направо операция .Днес се свързах и със сестрата на Вълкан Иванов обясних и ситуацията и ми каза,че ще говори с него да изместим операцията с един месец. В понеделник сме при него да се уговорим окончателно. Надявам се това да е правилно. Благодаря ви и лека вечер!

# 352
  • ПЛОВДИВ
Момичета и момче, тази вечер пия последно хапче от Верзениоса. Искам да попитам на тези които са го пили след колко дена, седмици или месеца са отшумели страничните ефекти? От една страна се радвам, че най-тежкото мина от друга се страхувам да не се повтори филма, за това ще Ви помоля на 12 Февруари да стискате палци всичко да е наред с консултацията с белгйиска онколошка!

Общи условия

Активация на акаунт