Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 92

• 12 128
  • 272
  •   2
Отговори
# 270
Radmira, а какво каза онкологът? Може би препраща за реексцизия при хирурга? Аз имах нечисти резекционни линии след операцията и се наложи повторна за доизчистване. Ако е това, изобщо не го мисли! Нищо не е подобна операция в сравнение с голямата. Бързо и с местна упойка беше при мен. Не знам защо да не пуснат имунохистохимия пак. Може да се предполага, че ще е същият резултат. При мен от биопсия и от операция резултатите бяха доста сходни, но имаше имунохистохимия и двата пъти.
Относно миглите и веждите, дано при вас не е така, но моите не окапаха изцяло, обаче останаха по-къси и рехави.

# 271
Здравейте,
Започнах Аримидекс и Верзенио.
Имам два въпроса:
1/ След Х-то веждите и миглите ми се възстановиха.
Обаче сега забелязвам, че веждите сякаш спират да растат. За косата нищо  не мога да кажа.
Пак ли ще се върна на изходно положение с вежди, мигли?
2/ някой беше казал да си пускам и чернодробни заради тези препарати.
Въпросът ми на всеки три седмици /когато си правя кръвни изследвания ли да ги пускам/ или може и по-рядко.
Благодаря на всички, които ще отговорят! 
Аз съм на Верзениус вече почти две години, при мен много оредяха веждите и косата, за момента спряха, но не се възстановиха. После ми изтъняха ноктите на ръцете и леко опадаха, сега е ред на краката. Но при всеки е много индивидуално, аз съм на диспансер в Младост, преди всяко взимане на хапчетата минавам на кръвни изследвания безплатно и чакам да излезе резултата и тогава ми изписват нови. Много ми паднаха в един момент левкоцитите и хемоглобина и ми смениха от 150 мг на 100 мг дозата, леко имам повишение, иначе казаха, че ще ги спрат за известен период ако не се покачат, късмет 🍀

# 272
  • Sofia
Нова котка,  за въпроса относно Верзениос. 1/Косата си расте с темповете,  както си расте обикновено.  Може малко да ти изтънее косъма. За веждите,  при мен на моменти оредяват,  на моменти се сгъстяват.  Миглите са си ок.  Ноктите ми станаха по- чупливи. 
2/ За кръвните. Аз си пускам ALAT , ACAT и креатинин винаги , заедно с ПКК и ДКК. Бяха ми казали да не ги пускам всеки път, но така или иначе не струват кой знае колко повече, та си ги пускам. Кръвните си ги правя във външна лаборатория платено ( 25лв). и направо отивам с тях в болницата за таблетки.
А, и да! Също ми намалиха дозата от 150 на 100,  но заради разстройството, което не можах да овладея. С по- ниската доза се понася прилично.

Общи условия

Активация на акаунт