Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 9 237
  • 533
  •   1
Отговори
# 375
Старая се да подържам добра хигиена в дома ежедневно,за да може на празниците да прекараме време заедно и да ни е уютно.Подбирам качествени препарати,роботизирала съм процеса,където е възможно и така пестя сили и време.

# 376
Разпределила съм си за всеки ден по малко, за да е перфектно чисто за празниците.

# 377
Всеки ден подреждам и почиствам

# 378
  • София
Винаги украсяването е предшествано от основно почистване на дома.Нямам трикове,започвам стая след стая като почиствам по-детайлно от обикновено.

# 379
  • София
Тайните ми трикове са, че се стремя да поддържам реда целогодишно.
Действам с обикновена прахосмукачка, нямам робот, пускам я веднъж седмично.
Старая се когато купуваме дрехи да могат да се перат в пералня, не на ръка.
Не трупам излишни вещи които само да събират прах.

# 380
С малък и прохождащ палавник сме и чистия и подреден дом е мисия почти невъзможна. В моментите , в които го вземат баба и дядо и имам стриктен план и организация,
, успявам да вкарам ред и почистя за кратко . Имаме робот и ми е голяма помощница в ежедневието.

# 381
Чистя няколко дни преди празнижите, после само поддържам. 😃 Всеки ден разпределям   различна "зона". Иначе няма как, с 2 малки деца и 1 котка.

# 382
Нямам трикове за бързо и лесно почистване. Големите повърхности трябва да се поддържат, общо взето гледам да поддържам да не е разхвърляно.

# 383
За бързо и лесно почистване нямам трик, но имам трик , който ме ползвам преди празници. Изпращам домочадието да пазаруват , а аз през това време се заемам с почистването на дома. Няма кой да ми се пречка и така чистя по-ефективно 🙂

# 384
Започвам с разчистване на излишното, почиствам „отгоре надолу“ (първо рафтове и шкафове, после маси и плотове, и накрая подът), използвам универсални препарати и микрофибърни кърпи, а за свежест проветрявам и добавям лек аромат – така домът бързо изглежда подреден и празничен.

# 385
С две малки деца няма как да имам перфектно чист дом за повече от час.. Но вече не се впрягам, приоритизирам зоните в дома си и гледам да не се впрягам много. Уютът е в щастливите мигове и споделени моменти, дори и в присъствието на трохите под масата! Весели празници на всички БГ-мами!

# 386
Тайният трик е да включвам колкото е възможно повече роботи или машини, които да ми помагат и да ме отменят в домашното почистване..

# 387
Тайната е да изпратя децата и мъжа на разходка или гости в някоя баба, и да мога да си почистя на спокойствие.

# 388
Универсалната ми рецепта е често почистване, за да не се налага да отделям много време, ако е по-рядко.

# 389
Изчетох трикчетата на другите и си откраднах няколко неща, но съм с бебе пакостник, а перфекционистът в мен страда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт