Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 9 218
  • 533
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не успявам да почиствам по-бързо, но поне е по-приятно на фона на любима музика. От време на време си давам почивки и лични награди. Ползвам прахосмукачка, моп, традиционни уреди за почистване, без робот, но взимам само качествена козметика за почистване, ефективни препарати, които са и био, заради домашните любимци. Детето помага напоследък.

# 391
Когато наближат празниците, се стремя подготовката на дома да бъде максимално организирана и без излишен стрес. Започвам с планиране – разделям почистването на етапи и го разпределям в няколко дни, вместо да върша всичко наведнъж. Първо подреждам и освобождавам пространството от излишни вещи, защото така самото почистване става много по-бързо.

Малък, но ефективен трик е да почиствам „отгоре надолу“ – първо прах по рафтове и шкафове, а накрая подовете. Използвам универсални почистващи препарати и микрофибърни кърпи, които спестяват време и усилия. За бърз свеж вид на дома проветрявам често и добавям лек аромат с етерични масла или свещи.

Най-важната ми „тайна“ е да не търся съвършенство – чистият, уютен и подреден дом е напълно достатъчен, за да се почувства празничното настроение.

# 392
  • София
Почиствам дома си редовно целогодишно. Така няма нужда от трикове. Simple Smile

# 393
Моят трик е да си наема чистачка. Мъжът ми не бе съгласен и сега той чисти, а аз взимам детето и излизам на разходка. 😃

# 394
редовното почистване е рецептата - ако се чисти често, няма да има предпразнична паник атака.

# 395
Домът ми е на два етажа и за всеки етаж имам отделна прахосмукачка. Иначе моп, метла и микрофибърно парцалче не ми мърдат, та трикът ми е повечко свободно време преди празниците за тези дейности. И добро настроение.

# 396
Ежедневно почистване  на кухнята и дневната  е най-важно , защото там сме заедно и прекарване най -мнигожвреме.
Редувам прахосмукачка или моп всеки ден.

Редуване на основно почистване на различните помещения-днес баня,  другата седмица спалня и т.н.

# 397
  • Виена
Чистя докато няма кой да ми пречи, имам изградена рутина -последователност на стъпките. Трикът-чистиш по-малко само ако цапаш по-малко. И не се нолага да подреждаш ако не разхвърляш Simple Smile

# 398
Как подготвям дома си?
Благодарна съм на прахосмукачката-робот. Мога да в пусна без да съм в къщи и да изчисти определени стаи без играчки. Имам нужда от без кабелна прахосмукачка, защото децата са малки и навсякъде намирам боклуци.
Подреждам почти ежедневно и ги уча да връщат всичко което да взели, на мястото му. И пак изглежда малък хаус. Но ние мечтахме за този хаус прекален дълго време и сега му се наслаждаваме.

# 399
  • Karlovo
Нямам трикове ,по често почистване със слушалки и лубима музика .

# 400
Нямам трикове. Но обикновено отиваме по празниците при бабите на гости и няма много за чистене.

# 401
  • На изток от Рая
Моят трик е да почиствам и прибирам всеки ден, така не ми се налага да се измъчвам предпразнично.

# 402
С 3 деца рядко е напълно чисто и подредено , но си крафа време рано сутрин или вечер като заспят , за да си почистя на спокойствие.То действа и като терапия😆

# 403
Тайният трик е да почистя основно наколко дни по-рано заедно с цялото семейство, след което ако е необходимо се пуска прахосмукачката - робот. Така по празниците съм свободна да готвя, да посрещам гости и да се наслаждавам на празника.

# 404
Трик нямам, за съжаление. Пода оставям на моето Дриймче, аз почиствам всичко останало.

Общи условия

Активация на акаунт