Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 9 217
  • 533
  •   1
Отговори
# 405
Нямам трикове за подготовка. За съжаление дори време за елха не е останало.  Планирам утре да я сложа.  Имам бебе на 1г , току що проходило и опазването на елхата ще е интересно.

# 406
Вертикалната прахосмукачка ми е най-любимият "трик". За жалост робот не ми върши работа, защото пред почти всяка стая в къщата имаме стъпала. О, а най-любим ми е роботът за стъкла!

# 407
Нямам трикове , но ако организирам времето си пправилно бързичко се справям или пък разпределям да почиствам поетапно, днес баня тоалетна санитария , утре кухня , на другия ден ще избърша само праха и т.н.

# 408
  • София
Робот за почистване е трикът.

# 409
  • София
Прахосмукачка робот е най-големият трик в почистването 😂

# 410
Тъй като ми е трудно да извършвам някои движения, у дома чистят мъжете. Не се справят много добре, но колкото, толкова. Може би прахосмукачка робот ще им бъде добър помощник.

# 411
  • in Wonderland
Прахосмукачка робот е най-големият трик в почистването.

# 412
Нямам трик, но имам помощници. Както дъщеря ми и мъжа ми, така и вертикалната прахосмукачка и робота.
С всички тях поне става по-бързо и по-лесно :=)

# 413
Как подготвяте дома си за празниците – имате ли тайни трикове за бързо и лесно почистване?

Тайните ми трикове са, че мъжът ми е голям чистофайник и благодарение на него къщата ни е нон-стоп чиста. По време на празници е още по-педантичен и буквално всяка прашинка се улавя във въздуха.

# 414
Триковете ми за почистване са, че винаги чистя поетапно апартамента. Имам си график, който следвам и така винаги след работно време чистя 30 мин. или 1 час, съобразено с графика. Така не робувам на чистенето събота или неделя и имам повече време за семейството.

# 415
Използвам уреди с най-новите технологии и помощта на членове на семейството, така става изключително бързо.

# 416
Трикът е да почистя основно заедно с цялото семейство.

# 417
Колкото и дни да подготвяш преди това, на 24.12. всичко се обръща с главата надолу. Докато приготвиш трапезата, ако си традиционалист - опаковаш сам подаръците; докато се приведеш в нормален човешки вид, докато гониш котката да не стъпи във втасващото тесто... подготовката вече е загубила очертания.

# 418
Моят таен трик е да чистя всеки ден по малко, за да не се трупа работа около празниците.
С две малки деца съм и по-важно ми е да са здрави за празниците. Тогава Коледа е истинска и пълна с детски смях! Simple Smile
Весели празници!

# 419
Моят трик за подреден дом е да прибирам всичко на мястото си навреме и да не отлагам чистенето.

Общи условия

Активация на акаунт