Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 9 009
  • 533
  •   1
Отговори
# 435
Подготовката на дома за празниците може да бъде бърза и лесна, ако се съсредоточим върху най-важното. Достатъчно е да обърнем внимание на видимите зони – хол, кухня, баня и вход – и първо да разчистим излишните вещи, за да освободим пространството. Бърсването на прах, почистването на мивките и огледалата и едно кратко проветряване веднага създават усещане за свежест и ред.

Финалните щрихи правят дома наистина празничен – подредени възглавници и одеяла, чисти повърхности, лек аромат от свещ или дифузер и бързо минаване с прахосмукачка по основните зони. Така без излишен стрес домът изглежда подреден, уютен и напълно готов да посрещне празниците.

# 436
Таен трик може би е това, че се старая да планувам доста напред. Подаръците започвам да обмислям още през октомври. През ноември правя яко почистване на дома преди да украсим. Ефекта е освен празничен и уютен, а и психологически с почистването, разчистването на стари и ненужни вещи и др.

# 437
  • Велико Търново
Подготовката е един ден преди празниците - основно почистване за предстоящите гости, нямам трикове, няма схеми, само е необходимо време за да подготвя всичко.
Може би имам трик, но за мен не е точно такова нещо, винаги вкъщи е чисто и подредено. От малка са ме учили така да изглежда дома ми, че ако някой случайно дойде, без да бъде очакван, всичко да бъде прилежно.

# 438
Почиствам всеки ден по малко за да не се натоварвам. Но последния ден отново всичко

# 439
  • TX
В чистенето и подреждането включвам и домочадието. Всеки си поема зона, с битовата химия съм аз. За по основно чистене със почистваща система сме, но е тежка и тромава за честа употреба. Откак на робота му падна батерията, мъж ми взе конвенционалната прахосмукачка и се разхожда и бучи с нея.
За зимните празници по различното е украсата, а конкретно за тези избягахме и не сме домакини, а на почивка.

# 440
Нямам вариант за бързо и лесно почистване. Имам две котки, куче и дете Simple Smile чистенето ежедневно отнема време. Може би това е трика, че всеки ден чистя и не позволявам да се натрупа много работа за наведнъж.

# 441
Нямам трикове. Опитвам се да подредя и почистя от далеч. Не чакам последните дни. Разпределям си задълженията.

# 442
  • Бургас
Моят трик за чистота  и грижа за домашния уют са помощниците-уреди, които ме улесняват и постоянството.За празниците се подготвям от по-рано, обмислям покупките, храната за да не се стресирам в последния момент. Най-хубаво ми през периода края на ноември и Коледа, когато украся, стане студено и светят коледните светлини.

# 443
Таткото да прекара един ден с детето навън е най-добрият трик. Не, не е нужен цял един ден да почистя, но пък таткото не е нужно да го знае Wink

# 444
Нямам някакъв "уау" трик. Просто гледам няколко дни преди празниците да изчистя постепенно каквото трябва, така не ми се струпва в един ден.

# 445
Трикът ми е да нямам много мебели и рафтчета, които да събират прах, така чистенето става по-бързо. Гледам да си помогна през предходните седмици.

# 446
Трикът ми? Делегирам, защото чистенето не е работа за един човек 😄 Мъжът е вече обучен, а децата – в процес на обучение.

# 447
Моите трикове за лесно почистване. Минимум прахосъбирачки по бюра и скринове,също в/у гардероби. Всичко си има място вътре в шкафа. Украсата е предимно по врати и прозорци с изключение на елхата .
Весели празници!

# 448
Опитвам се да включа всички, така имаме повече време заедно.

# 449
  • София
За съжаление никакви тайни трикове нямам за по-бързо почистване по празниците. Всичко си иска време...

Общи условия

Активация на акаунт