Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 9 003
  • 533
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте!
Тайния ми трик е да включа цялото семейство в почистването  като разпределям задачите според възможностите на помагачите.
Весели празници!

# 451
За съжаление нямам тайни трикове за бързо почистване вкъщи. Но пък наблягам на грижата за себе си, за да съм красива по празниците и така се чувствам щастлива.

# 452
  • Пловдив
Всяка година преди да украся дома ни, почиствам основно! Старая се  да няма стоящи коледни декорации по плотове и рафтове, за да е по - лесно почистването през любимия месец от годината. Преди празничните дни почиствам отново старателно целия дом, за да ми остане време за подготовка на трапезата и посрещането на роднините ни, които ни гостуват за празника. Не винаги всичко свети, както ми се иска (имаме домашен любимец и две малки деца), но се старая дома ни да е чист, уютен и топъл винаги!

# 453
Поддържам всеки ден. Основното почистване ми е за няколко дни на зони. Къщата е голяма и не мога за ден да направя основно почистване. Ползвам роботи за всеки ден. Винаги подсушавам след баня. Плота на кухнята и котлоните се почистват веднага след готвене.

# 454
Почиствам основно преди празниците. След това разчитам на робота-прахосмукачка. Ако се налага, включвам се и аз Simple Smile

# 455
  • Някъде там
Моята тайна за чист и подреден дом е постоянството. Почиствам всеки ден цялата къща, като предварително съм разпределила задачите – в определени дни отделям повече внимание на конкретни стаи и по-специално почистване. Подовете и праха почиствам ежедневно и така домът винаги е свеж и готов за празниците, без излишно напрежение в последния момент.

# 456
Нямам конкретен трик. Разчитам на това, че се събират почивни дни и на редовното почистване.

# 457
Нямам трик, чистя както обикновено.

# 458
Почти всичко казано до тук е валидно, но все пак най-важните моменти, за да се подготвим бързо за чист и уютен празник:

- редовното почистване спомага никога да не е достътчно мръсно и трудно за чистене преди празник
- участие на повече хора в почистването. Така неусетно всичко светва. Сговорна дружина планина повдига
-хубави уреди за почистване - в момента съм с ужасно стара прахосмукачка. Чисти, но работата с нея е мъка - тежка, слабо маневрена, трябва да я вдигам навсякъде. Това ме затруднява супер много, както и убива всякакво желание в мен за чистене.

Бих искала чистенето да е неусетно, а аз да имам време за прически с уред като Вашия.

Весели празници!

# 459
Трикът ми е хубаво основно почистване няколко седмици преди Коледа, така че преди Коледа чистенето отнема много малко време.

# 460
За съжаление нямам универсален трик.С малко дете на 2 години си е чисто приключение да видиш дома си чист и подреден.Определено новите технологий улесняват ежедневното почистване,като прахосмукачка робот или робот за стъкла..съдомиялни

# 461
Няма тайна; трикове и теми подобни...

🙂👌😅 Цялото семейство заедно:
поддържа; чисти; мие;... и след това пак заедно:
на трапезата;...

# 462
  • София
Нямам тайни трикове, почиствам основно преди да сложа украсата.

# 463
  • София
Нямам конкретен трик, но впрягам и домочадието. Първо прибиране на излишните вещи и след това става бързо и лесно, особено с помощта на уреди за почистване.

# 464
Почистването винаги е енерго-консумиращо. Впрягам в помощ всички налични джаджи, за да намаля времето и облекча усилието. Предпочитам да посрещна празника спокойна и любяща семейството. Dreame Aqua10 Ultra ме изкушава много за бъдещ помощник Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт