Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 8 994
  • 533
  •   1
Отговори
# 510
Като майка подготвям дома за празниците с любов към детайла и без излишно напрежение. Започвам от малките неща като проветряване, чисти повърхности и аромат, който носи уют. Моят таен трик е да чистя на етапи, по 15–20 минути, вместо всичко наведнъж, и да включвам децата с дребни задачи.
Свещ, свежа кърпа, подредена маса, а понякога точно тези малки жестове правят дома истински празничен.

# 511
Моят трик е всекидневното почистване. Най-добрият ми помощник е прахосмукачката робот и съдомиялната, така остава малко време и за мен Heart

# 512
Вертикална прахосмукачка  е голямо улеснение Simple Smile

# 513
Моят трик е редовното почистване на дома и всички от семейството да участват!
Весела Коледа!

# 514
Моят трик е всекидневно минаване с правата ми прахосмукачка, обирайки праха от всички ъгли на етажа. ✨

# 515
Подготовката за Коледа за мен не е просто почистване, а част от магията на празниците. Започвам бавно – с коледна музика, аромат на канела и светлини, които създават настроение. Разчиствам стая по стая, като първо освобождавам пространството от излишното, защото вярвам, че чистият дом носи спокойствие и място за нови емоции. Малките ми тайни трикове са редовното почистване на кратки интервали и използването на практични решения, които ми спестяват време и усилия. Така домът става уютен и подреден, а аз мога да се насладя истински на празниците и времето с любимите хора. Защото Коледа е не само в блясъка, а в мигове на топлина, хармония и грижа за себе си и дома. За мен тя е усещане – за  хармония и време, споделено с любов! Flowers Evergreen Tree

# 516
Досега всяка година си развалях празниците като ден преди Коледа губех в маниакално чистене. Тази почистих както всяка седмица и отделих останалото време за семейството и себе си.  Това беше страхотно решение. В крайна сметка, когато се чисти редовно няма толкова нужда от основно почистване точно преди празниците.

# 517
Разбира се! Ето бързи и лесни трикове за празнично почистване, без да се превръща в маратон 🧹✨

🎯 Започнете умно
Фокус върху видимото: вход, хол, баня и кухня. Няма нужда да чистите шкафове, които никой няма да отваря.

Таймер 20–30 минути: работете на кратки спринтове – много по-ефективно е.

🧺 Правилото „първо разчистване“
Минете с кош/кутия и съберете всичко разхвърляно.

Ако не знаете къде му е мястото – временно в кутията (може да я приберете след празниците).

🪟 Бързи визуални победи
Възглавници и одеяла – изтупайте и подредете, веднага изглежда „като ново“.

Огледала и стъклени повърхности – 2 минути, огромен ефект.

Под – бързо минаване с прахосмукачка/моп там, където се вижда.

🚿 Баня за 10 минути
Кърпички/спрей за мивка и смесители.

Бързо минаване на тоалетната.

Чисти кърпи = половината работа свършена.

🍋 Аромат = чистота
Проветрете 5–10 минути.

Кипнете вода с лимон/канела или използвайте лек ароматизатор.

Изхвърлете боклука накрая.

👨‍👩‍👧‍👦 Разделяйте задачите
Всеки по 10–15 минути с ясна задача (дори децата).

Музика + таймер = по-малко мрънкане 😄

⭐ Финален трик
Ако нещо не може да се оправи за 2 минути – скрийте го. Сериозно. Празниците са за настроение, не за перфекционизъм.

# 518
  • гр. Русе
Поддържам чисто вкъщи, благодарение на прахосмукачка робот на Xiaomi 😍 Весели празници!

# 519
Разпределям задачите между вдички в семейството: тинйджърите почистват стаята си, което е и много възпитателно, а аз поемам основно останалото.Ако има по-груба работа, оставям н а мъжа ми.

# 520
Трикът ми с близнаци на 4 година- започнам няколко дни по - рано с големите неща, после всяка вечер гледам да оставям прибрано и подредено , за да може като наближи да имам малко неща за вършене. А децата ги “гледа Коледното джудже” дали си прибират играчките и ако не ще им направи пакост на другия ден Wink

# 521
Трикът според мен за поддържан и спретнат дом не само за празниците, а целогодишно е в редовното почистване и поддържане, особено на най-посещаваните части от къщата. Така избягвам паниката покрай празниците, в която съвсем лесно можем да изпаднем. Почиствам редовно и така не се налага да отделям дни да вкарам дома си в ред. Естествено, преди гостите да дойдат отделям час да подредя, избърша основно праха и бърза прахосмукачка. Дифузерите създават допълнително усещане за свежест и чистота в дома.

# 522
Постоянно поддържане на чистота, не веднъж седмично да се излъска дома и всеки ден никой да не пази, да разхвърля. Трябва да се пази и чисти всеки ден. Това е трика!

# 523
Трик нямам. Чистя често и основно, когато съм сама вкъщи.

# 524
  • Русе
Нямам магически трик за почистване по Коледа!Чистя редовно и  по всяко време.
 Да сме живи и здрави,другото е лесно!

Общи условия

Активация на акаунт