Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 8 994
  • 533
  •   1
Отговори
# 495
Всяка седмица чистим цялата къща и за Коледа само ще поприбера някои неща. Важно е да сме здрави и заедно.

# 496
Тайният трик е музика за настроение и всички да се включат. Досадното почистване го свършваме за около 15-20 минути и после всички имаме повече време да се насладим на почивка и радостите, които може човек да си достави по празниците.

# 497
Май нямам трикове или поне все още не съм открила това тайно оръжие, което да помага така ефикасно. Засега моят трик е да издебна детето да спи, за да използвам времето за по-старателно почистване. Това ми е идеалното време да съм "робот" за почистване, защото все още нямаме такъв и ми е мечта да си имам такава отмяна.

# 498
Тайния трик е, че не е нужно да е толкова чисто, стига да е уютно и красиво, да ухае на канела и джинджифил. Весели празници!

# 499
Имам много почивни дни и се справям.

# 500
  • В градината...
Чистене на къщата, после украсата. Чистенето е най-неприятната част.

# 501
Моят трик е задължително почистване преди поставяне на коледната украса.

# 502
Цял ден съм с парцалите в ръцете... Добре, че вече имаме съдомиялна и ме спасява да не стоя и на мивката с гъба в ръце хаха
Празниците ги обожаваме, но цялото чистене пада само на мен.

# 503
  • София
Иска ми се да имах трик, но уви. Почиствам си още от предния ден с традиционна прахосмукачка и моп.

# 504
При мен трика е,че се включват всички в почистването. Кой с прахосмукачка, кой с моп. Всеки като свърши по 1 нещо и се приключва бързо и лесно.

# 505
Моят трик е редовното почистване, с верни помощници - прахосмукачката и детето, всичко се случва с лекота и се наслаждаваме на Коледните празници на чисто!

# 506
Бързо и лесно се почиства, когато всички от семейството се включат, кой с каквото може!

# 507
  • Монтана
Тайният трик е прахосмукачката робот.

# 508
Моят таен трик е всички да се включат в чистенето.

# 509
Моят трик: 10 минути събиране на хаоса, 10 минути прахосмукачка в действие, после слагам ароматни свещи и блестящи декорации за празнична атмосфера 🎀🎄✨ . И… готово - домът сияе като празнична приказка , аз съм героинята на деня 🦸💖.

Общи условия

Активация на акаунт