Коледа с Dreame – искрящо чист дом и повече време за вас. Включете се в коледната ни игра!

• 8 994
  • 533
  •   1
Отговори
# 480
Нямам друг трик освен редовно почистване.

# 481
Предварително си правя план, за да съм максимално организирана и да няма хаос в последния момент.

# 482
  • някъде другаде
Тайният ми трик е да чистя , когато няма никой в къщи.

# 483
Започвам от по-рано, за да не ми се събере много работа наведнъж. За празника оставям само готвенето, обичам да ми е подредено, чисто и украсено и да ставам без задачи за деня.

# 484
Нямам никакви трикове. Трябва да изгоня всички от вкъщи и на спокойствие да си изчистя и подредя.

# 485
Нямам тайна рецепта, но се опитвам да включа всички вкъщи и така сме сплотени, споделени и ефективни! Обичаме да сме заедно дори и в почистването!

# 486
Тайната ми рецепта е хубава музика.  Задължително почиствам първо прах и след това подовете. Става неусетно, когато слушам музика и не го усещам като натоварване, дори е забавно.

# 487
Нямам трикове за почистване . В последно време поради служебни ангажименти  нямам много време за основно почистване , така че да сме живи и здрави догодина ще чистя основно. Simple Smile

# 488
Моят таен трик е, че не оставям всичко за последната минута или всичко накуп. Когато задачките са разпределени и се вършат в хода на седмицата е мноого по-лесно за мен. А защо не и някой от останалите членове да свърши нещо? С новите уреди на пазара е толкова улеснено почистването, та дори и децата могат да се включват

# 489
Нямам трикове и залагам на стандартните прахосмукчка и моп.

# 490
Нямам таен трик, важното е да се почиства редовно

# 491
  • На морето!
Тайната е в редовно чистене и използване на максимално много смарт устройства в помощ Simple Smile

# 492
Просто почиствам редовно, най-вече когато съм сама у дома.

# 493
  • София
За съжаление, нямам тайни трикове, отделям време, ако е възможно без децата, и започвам да вкарвам всичко в ред. Помощници са ми безжичната прахосмукачка и парочистачката.

# 494
Тайната на нашия успех в подготовката е в това,че всички си разделяме работата по почистване и готвене.С веселие и усмивки дерзаем по почистване и подреждане на нашия дом Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт