Гледайте тази вечер шоуто на Слави!!!

• 11 508
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Чак сега се загледах в устните на Слави, досега очите са ми били акцента в лицето му. Излъчват добрина.

# 121
Някои хора яко ги тресе конспирацията а?

"В Русия съм, в Русия съм."

# 122
Простете моето невежество, но какъв е тоя "ВИП"? Кого номинират?

# 123
...ако аз аз кажа в нашия форум путка и гъз...ще ме направят крив..., ама това е защото го казва  тонколоната... а виж как мило звучи от устата на Слави... Wink

# 124
Познавам Слави лично и искрено му съчувствам! Някой преди мен беше писал за 7 диоптъра... Само такива като нея и като мен (с 6 за сега...) горе долу са на ясно за какво иде реч! И какво означава в разцвета на живота си, когато си постигнал всичко, което си пожелал и когато си виждал, изведнъж света да изчезне за теб! Слави може да е всякакъв, но половината от това което се изписа и изговори за него не е вярно. Освен това е готин човек наистина! Ако щете вярвайте, никого не убеждавам! Дано съдбата е благосклонна към него. Помогнал е на доста хора и дано не излезе вярна поговорката "Добрия човек добро не вижда!" Стискам му палци с цялото си уважение и заради времето през което работихме заедно! Той е и Везна отгоре на всичкото, а ние сме силни личности! Ще се справи, каквото и да се случи от тук нататък!

# 125
Додо, честит празник миличка!!!!

Нацелувай малкия рожденник от мен!

Това си е важно събитие....

Вип-а ли?
Сега от тази тема разбрах, че е финала на Вип-а днес...

# 126
че е възможно той да се разболее и да е толкова зле .
Моля ви, някой да каже, от какво е болен Слави.

# 127
Не е истина как ме разплака Слави  smile3518...Абсолютно невероятно силна личност.Дано се оправи  Cry Cry Cry

# 128
Пък като не искаш да те манипулират - що гледаш и пишеш в тази тема?

То така - незадоволените мъже се чудят на кого да си го изкарат.

[/quote]
По-скоро се чудят на кого да го вкарат!!!

# 129
...ако аз аз кажа в нашия форум путка и гъз...ще ме направят крив..., ама това е защото го казва  тонколоната... а виж как мило звучи от устата на Слави... Wink
Ти си вече крив! Аре, бегай...виновен си, че не си известен  Crossing Arms

# 130
Много гадно свърши.... Sad
Искренно се надявам да се оправи! Praynig

# 131

За начина му на изказване съм съгласна, че не е никак приятен. И никога не съм му била фен. Но в случая човек е болен и аз съчувствам и се надявам да се оправи  Praynig Praynig Praynig

Аз пак не зацепвам кой е роя "ВИП", но явано си е в мен проблема... newsm78

# 132
Аре стига, де. Прочетохме вашето мнение, нека и хората си кажат тяхното...ако може  Tired
я виж броя на твоите безсмислени мнения в тази тема и броя на другите, ако ти остане време, разбира се Peace
Ню предполагаемо засягане на нерв на окото, надяват се да е минимално и да е по -скоро възпаление. А с лявото не виждал централно, само периферно от близо 11 години, заради възпалени зъби, не лекувани дълго време и довели до засягане на нерв и то сериозно, необратимо за лявото око Confused

# 133
Ти си вече крив! Аре, бегай...виновен си, че не си известен  Crossing Arms
...ама един ден като стана голям...ше се хвалите , че ме познавате ...

# 134
Много гадно свърши.... Sad
Искренно се надявам да се оправи! Praynig

Наистина гадно беше. Особено като почна да обяснява за актьорите, кой какво правел в дадена ситуация. Все едно завещание прави.

Общи условия

Активация на акаунт