VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 515
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 405
  • гр.София
 Някой има ли наблюдения как се държи Христина с останалите ,след излизането на Здравко? И какво каза снощи като я включиха в живото предаване? Точно тогава минах на Слави и я изпуснах. Сега като го няма основният й дразнител,би трябвало да е по-истинска.
А харесвате ли Крум Савов? Имам лоши впечатления за него още когато нашите станаха 4-ти на световното по футбол. Точно думата" селянин" във вече уточнения й ,надявам се, смисъл ooooh!, ми идваше за него тогава. Доста се е поошлифовал оттогава,най-малкото външно,но не го харесвам и туй-то.  Не ми хареса и грубото му отношение към жените,по принцип-и за Деси, и за Христа и за Венета.
сори,че стана дълго,ама сега сте ми паднали Heart Eyes

# 406
  • при Arctic Monkeys
катя харесва яница, както всички нас. кефи се, детето е сладко много.
и както всички нас е против детето да стои в къщата.

какво толкова възмутително има да стои Яница в Къщата, така и не разбрах. влизали ли сте в дом за сираци, или в дом за деца с умствени увреждания? мислете за тези деца, а не за Яница.

# 407
не ги гледам.
кога свършват?
лени, ти с кво ги гледаш?

в нета, с е-кард.
плащаш 3 лева и имаш достъп 24ч.
по-интереснте лайфове ги свалям от арена, но вчерашния не е излязъл още, не знам защо newsm78

# 408
катя харесва яница, както всички нас. кефи се, детето е сладко много.
и както всички нас е против детето да стои в къщата.

какво толкова възмутително има да стои Яница в Къщата, така и не разбрах. влизали ли сте в дом за сираци, или в дом за деца с умствени увреждания? мислете за тези деца, а не за Яница.

не само сме влизали, ами сме и работили там.

за мен е възмутително да си държиш детето 1 месец в тази среда - пушене, като за световно, псуване,  лошо осветление, затворен двор  и нон стоп скандали между мама и тати. да не говорим за правната страна на нещата, 100% съм убедена, че в момента се нарушава поне 1 международна конвенция.

аааа, да не забравяме и Дино в басейна, който ще изпохапе малката Яница, ако не яде по подаден знак, не заспива на секундата, не стои мирна и изобщо... каквото се сетиш.
майка й днес каза на детето, че Дино е взел татко й, защото Яница не е слушала.

за теб присъствието й в къщата може да е приемливо, за мен е подсъдимо.

# 409
Христина много пуши пред детето а и доста пие не мога да повярвам, че жена като нея пие толкова мисля че дори повече от Катето Евро защото се крие когато пие докато Катето няма комплекси и си казва

# 410
  • при Arctic Monkeys
скандалите между мама и тати ще ги има и извън къщата, бъди сигурна!
нека всеки сам да решава как да възпитава детето си и как да му обяснява случващото се около него. хайде, няма да казвам в споменатите вече домове колко конвенции и закони се нарушават и при какви условия живеят стотици деца..

# 411
нека всеки сам да решава как да възпитава детето си и как да му обяснява случващото се около него. хайде, няма да казвам в споменатите вече домове колко конвенции и закони се нарушават и при какви условия живеят стотици деца..

извинявай, но тази логика е ...
сега, като има деца, които са в социални заведения, дай да равним яница по тях и следователно да оправдаем присъствието й в къщата.
по тази логика , децата в домовете няма от какво да се оплакват, след като има бездомни такива.  Shocked

# 412
А харесвате ли Крум Савов? Имам лоши впечатления за него още когато нашите станаха 4-ти на световното по футбол. Доста се е поошлифовал оттогава,най-малкото външно,но не го харесвам и туй-то.  Не ми хареса и грубото му отношение към жените,по принцип-и за Деси, и за Христа и за Венета.

Моите впечатления за него са от 89-90-а.
Тогава имаше много специално отношение
към жените. Мазно едно такова. Едва ли се
е променил, не вярвам.

Лени, мерси.

# 413
  • СОФИЯ
А харесвате ли Крум Савов? Имам лоши впечатления за него още когато нашите станаха 4-ти на световното по футбол. Доста се е поошлифовал оттогава,най-малкото външно,но не го харесвам и туй-то.  Не ми хареса и грубото му отношение към жените,по принцип-и за Деси, и за Христа и за Венета.

е променил, не вярвам.

Лени, мерси.

Точно така - беше абсолютен комплексиран мухльо - засичали сме се в разни компании и то не веднаж

# 414
  • Пловдив

е променил, не вярвам.

Лени, мерси.

Точно така - беше абсолютен комплексиран мухльо - засичали сме се в разни компании и то не веднаж

Помня го от първия ББ. Тогава коментираха кой трябва да вземе наградата и неговите думи бяха :"Здравко, той ще става баща, за бебето ще му трябват пари". Публиката го освирка, но всички знаем крайният резултата. Сега също защитава Мравко: "Ако вие бъдете 15 дена денонощно с жена си ...." - ала бала таратанци. Абсолютен мухльо.

# 415
  • при Arctic Monkeys

извинявай, но тази логика е ...
сега, като има деца, които са в социални заведения, дай да равним яница по тях и следователно да оправдаем присъствието й в къщата.
по тази логика , децата в домовете няма от какво да се оплакват, след като има бездомни такива.  Shocked
а най-зле са тези в Сомалия, Етиопия...
нека всеки си има мнение и логика и зачита това на другите.

# 416
  • София

е променил, не вярвам.

Лени, мерси.
Хи хи  Laughing И моите първи впечатления са май от тогава.
Забиваше девойки пред дискотека Балкантурист в Созопол.
Тогава плажа не беше толкова пренаселен както сега и вероятността Крум да ви засече нейде с репликата:
"Момичета, как сте? тази вечер какво ще правите?" бе много вероятна.
Преследваше една моя приятелка две лета подред.
Много му се подигравахме тогава. А като цъфна по ТВ екрана направо си паднахме ...   Shocked

# 417
да погледнем в кристалното кълбо и такааааааааааа

1 - ва излиза Христина
2- ри излиза Тишо
3.-ти излиза Катето
4- ти излиза Китаеца
5-ти излиза Маги
6-ти излиза Деси
7-ми излиза Калин - победител

1. Тишою
2.Катерина Евро
3.Маги
4.Китаеца
5.Христина
6.Калин
7.Деса

Така ги виждам аз нещата ама хич не ми се ще да е така Sad

# 418
  • София
Какво стана с продължаването на ВП до другия петък?

# 419

Нека да изясня по-подробно...[b]селянин като манталитет, не като географско понятие означава селянин като манталитет, а не като географско понятие. [/b] Т.е те и двамата са със селски манталитет, независимо че са родени и живеят в град.
Това е смисъла. И това, че е назовала града няма никакво значение, даже подчертава факта. Може да каже и селяните да се връщат в София да речем.
Моля ти се не се връзвай повече за всяка дума. Катя отдавна не е в класацията.

Тя каза :
-Да си ходят на село в Приморско!
   Съжалявам ама ми звучи точно с геогравска насоченост.

Общи условия

Активация на акаунт