VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 357
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 630
Тишо бил страхотен в секса.Не обръщал внимание каво говори в предаването.Май и в живота не му пука каво говори змията,пардон-жената!
в смисъл като животните тъй ли, ходи, плющи и бега в Ялта да купонясва, тъй ли
не мога да повярвам че още гледате.

# 631
Като всички се дразните защо сте я зяпнали сега  Twisted Evil

# 632
  • София
Абе няма как да кажат че изневерявате ... То се вижда през 5 мин пост освен пред компютъра да изневерявате Simple Smile едновременно правейки "МИ" и пишейки Simple Smile

Не знаеш какво можем! Всяка квартална Винетка ще разказва за по- красивите от нас неща, от които ще ти настръхне косата. После ходи и обяснявай, че нямаш сестра.

# 633
Тризначките били копърки  Joy

# 634
Браво на Крум! Мноого ми хареса изказването му за ония трите копърки от ББ3

# 635
  • София
много съм възмутена. Мъжа ми гледа с мен заедно Студено и Венетка умишлено си вдига роклята да се видят кльощавите и крака. И мъжо ми възбудено подчертка ква съм крава. Ама аз съм омъжена жена все пак , що се чекне така тази Вынетка.

# 636
  • София
Като всички се дразните защо сте я зяпнали сега  Twisted Evil

Ма, не я зяпяме Simple Smile Четем Ви Вас Simple Smile

# 637
  • София
Крум нарича Триквачките-трите копърки JoyСпоред него Змиета е комплексирана и затова ги защитава и възвишава-защото не са и конкуренция.Конкурентките и се опитвала да ги разплаче.
Какво съм ти направила на теб лично,Круме?

# 638
много съм възмутена. Мъжа ми гледа с мен заедно Студено и Венетка умишлено си вдига роклята да се видят кльощавите и крака. И мъжо ми възбудено подчертка ква съм крава. Ама аз съм омъжена жена все пак , що се чекне така тази Вынетка.
гащите виждат ли се

# 639
Мен пък ме кефят като семейство с Тихомир ... Не видях да се карат не видях да се ядат.. Напротив той наистина й беше най - близкия човек в къщата. Ако нещата им не вървяха щеше да си личи ... Пример пресен Здравко и Христина нали ?

# 640
Венета Райкова:  "Когато Бог затваря една врата, отваря прозорецJoy
сладката тя.

# 641
  • София

АААААААаааа, мъжът ти ще яде бой Simple Smile

# 642
  • София
А забравих да ви попитам само на мен ли ми направи впечатление, че Тишко живна след Вынетка.Стана весел , подпяващ си ,правеше си шеги с другите.

# 643
  • София

Страхотноооооооооо! Ти си номер едно. По- жесток коментар не съм си и предстваяла!!!!  bouquet

# 644
През голяяяма обработка е преминала Венчето.Нейните хора явно са направили всичко по силите им, да й внушат какво поведение да има и как да се защитава. Все пак трябва да се изчисти тоя образ....И въпреки всичко много неща са прозрачни и личат от километри

Общи условия

Активация на акаунт