VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 387
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 765
  • Paris
Това са глупости, почва доктор Хаус по нова, как ще има още една седмица? Naughty

той почва , ама от 22.30 часа, така,че спокойно магат да си правят ВИП до този час.
А аз как чакам Хаус не е истина-страшен доктор дай Боже повече такива.
Много си го обичам, дай Боже наистина повече такива лекари Peace Hug
Днес чух за него сефте. Ще ми бъде приятно да се запознаем.

# 766
  • София
Малко ОФ, jaklins , да не си лекар?

# 767
  • E-CLM & CH-VD
19.15  "Календар" - информационна емисия на НТВ
20.00  ВИП Брадър 2 live - финал
23.00  "Господари на ефира" - забавно предаване на НТВ

Програмата на Нова за петък, 27 април  Peace

А иначе Хаус е страхотен, имам двата сезона, в момента гледам третия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 768
Лени,минаха 20 страници откакто не съм говорила за селяни,май пак е време Grinning
Аз много добре разбирам разликата между селянин по душа и селянин от село!В една друга тема преди време точно ТИ след като казах,че селянин е манталитет,а не етикет,дълбокомислено заключи,че" селянин е човек,който живее на село"!!!
В този смисъл точно ти не трябваше да ми обясняваш думите на Евро.Нужно е първо самата ти да не си сменяш мнението през месец!

# 769
Само аз ли смятам постъпката и думите на Катето за нормални?!?!?!

Не само ти! Wink Аз също не виждам нищо ненормално в постъпката на Катето - и аз бих нарекла "тъпа селянка" някоя, която съвсем умишлено ме облъчва с агресивната си простотия. И няма да имам никакви угризения. Ако прочетеш малко назад из темата, ще видиш, че има и други, които симпатизират на Катето, но просто се губят сред болшинството възмутени, потресени и разочаровани... Laughing

# 770
  • София-в сърцата на моите деца
Нимфетке, ако някой ти каже на тебе "тъпа селянка" и" патка проста" как би реагирала? И то пред очите на цяла България? Сигурно ще я разцелуваш, нали?Щото е географско понятие и ти не се обиждаш!!! Peace

# 771
Нимфетке, ако някой ти каже на тебе "тъпа селянка" и" патка проста" как би реагирала? И то пред очите на цяла България? Сигурно ще я разцелуваш, нали?Щото е географско понятие и ти не се обиждаш!!! Peace
Hug

# 772
  • София

Обаче за тези епитети /не че е нормално/, при така създадената ситуация, трябва да си има причина /или повод, както искате го разбирайте/, все пак?!?!?!?

# 773

Laughing Няма да се наложи някой да ми каже подобно нещо - просто няма с какво да го предизвикам... Wink П.С. Моля, не ме сравнявайте с Христина - приемам го като лична обида. Wink

# 774
А последно съквартирантите знаят ли че ще стоят до петък в Къщата?

# 775
  • София
Само аз ли смятам постъпката и думите на Катето за нормални?!?!?!

Не само ти! Wink Аз също не виждам нищо ненормално в постъпката на Катето - и аз бих нарекла "тъпа селянка" някоя, която съвсем умишлено ме облъчва с агресивната си простотия. И няма да имам никакви угризения. Ако прочетеш малко назад из темата, ще видиш, че има и други, които симпатизират на Катето, но просто се губят сред болшинството възмутени, потресени и разочаровани... Laughing
Присъединявам се към мнението на Нимфетка. Peace
Никога не бих допуснала някой да ме нарече тъпа селянка или патка проста - няма да дам повод, няма да имат материал за да ми го кажат!

# 776
  • София
Току що прочетох в сайта на Калин, че на 26,04, има участие в Backstage

# 777
малеее, шО сте изписАли, ..отказвам да се връщам да чета...
..ако може само да кажа..ако на мен някой ми каже пред цяла Бг, или насаме дори "тъпа селянка" и пр., поради това, че сексуално, професионално или в някакъв план не е задоволен и му е криво, или поради това, че го тресе критическата...не ме интересува, кой ме гледа, кой е ТОЙ ..такъв му забивам в десетката, че нЕма да мръдне барЕм 10 минути, ..па бил той албанец, македонец или..българин..Хич няма да се церемоня.. PeaceХиса, квато и да е...с какво я предизвика тая дрътла..с какво??? с това, че я номинира..Еми нали са на номинации, бе..????
а това дето го дъвчем с "географското" понятие..Дрън-дрън, да наречеш някой "селянин", в Бг е същото като да наречеш някой "негър" в Германия. като е географско понятие КатРина що не каза: "момиче от провинцията, отивай си в Приморско", а рече "тъпа селянко, отивай там откъдето си дошла". Е, не беше права, и красива таз Евро..Язък, че е в ПУей бОЙ Joyлъсна и истинския гъз отвсякъде hahaha

# 778
Карил, а Хриса, жертвата на тази несправедливост, защо не се защити, а мълча като дупе? Май и тя самата се усети, че е прекалила...

# 779
Лени,минаха 20 страници откакто не съм говорила за селяни,май пак е време Grinning
...

ми щом те влече...  не ми пречиш.  Laughing

аз избягвам да употребявам селянин в речника си - има двузначно значение и все някой не е разбрал.
а става въпрос и за контекст, за вникване в ситуацията, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт