VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 059
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 335
колко е мазнааааааааааа таяяяяяяяяяяяяяяяяя
Христина  Sick Sick Sick

# 1 336
  • София
Аз съм в клуба анти- Ристе, желаещи? Hug

ДА Simple Smile

# 1 337
Ейй Тишо се скъсА да го рекламира тоя сайт Tired

Кой не се къпеше в ББ? Кой майтапехме,че мирише около него? Та и сега - сигурно около Тишо се носи аромат на Натур оф Райков.....

Ама тройката,която е в момента в студиото - тя трябваше да препитва Райкова в Студено вместо Крумчо...И предаването нямаше да бъде излъчено, сигурно.....Добре се справят според мен, много точни въпроси задават, предполагам,че добре са се подготвили предварително, вкл. и като са чели и тук, в темата....

Като гледам Ристинка на снимката,която дават при изписването на телефона и - Пеньо след операцията на носа и се питам - дали не са объркали снимките от двата Брадъра....

А след семейната жена, дойде ред и на семейният мъж hahaha hahaha

# 1 338
  • София
Пу,първа!

# 1 339
  • София
Пу,първа!

Втора си Simple Smile

# 1 340

Laughing Ристе е много зла според мен, мнооого  ooooh!

# 1 341
  • София

Първо яд ме е че жена като Екатерина ЕВРО е забравила откъде е тръгнала ... Неможе тя да си мисли че понеже има някакви роли в киното и три пиеси примерно ако види мен ... се очаква аз да и се поклоня да си хвърля КАПАТА и да мълча в благоговение защото съм видяла нейно величество. Тя плю не само Христина , плю и Тихомир ... и приятелите си / за мен не беше майтап , но може би не й схващам майтапа / Аз никога не бих говорила така пред цяла България за най - бллизките си хора. Не съм моралистка, но наистина съчуствам на мъжа на Катя.

Да не би да очакваш когато видиш някой като Катето този човек да ти целуне краката с възглас "Благодаря ти, зрителю!"? Обикновено се случва обратното. Мисля, че е хубаво да си оставим някакви авторитети и хора, на които да се възхищаваме, а не да ги умаловажаваме. "Някакви си роли и три пиеси" за хора, които са много далеч от тях са много, а ако разсъждаваме като теб никой не е важен, всички сме равни, революция, национализация и, да не забравяме, красивите жени въъън!

# 1 342
  • София
Екатерина е злобно казано. Както ние си наричаме Риста.

# 1 343

www.sofbunjee.hit.bg

Пише го на червената му тениска, дето не си я свали от гърба целия престой.

Невероятен сайт, не знаех, че има още такива   Laughing

# 1 344
22% Деси
 19 -  Христина
16 - Калин
12 -кате
11 - маги
10- тишо
 10 китайчето

# 1 345
  • София
Видях.Е,много си бърза,признавам ти го! smile3501

# 1 346
  • София

Като гледам Ристинка на снимката,която дават при изписването на телефона и - Пеньо след операцията на носа и се питам - дали не са объркали снимките от двата Брадъра....

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 1 347
  • София
Това 22% е Деси да излезне ли?

# 1 348
  • София
Това 22% е Деси да излезне ли?
Не,да победи.

# 1 349
И сега какво - Тишо и Китаеца излизат... И пак темата пак позна.....Че ще има двама аут....

Не останаха секунди..... Драматично, нови 2 мин., да валят СМС-и и парички.....

Общи условия

Активация на акаунт