Всеки миг се молим за "Юнчето"Биляна, по-бързо да се гушне в прегръдките на мама

• 13 723
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Здрасти мили мамчета,

Най-после пак да се наканя да пиша, но днес вече имам повод - по една или няколко  Laughing виртуални почерпки   party023 от мен  Tada  newsm38  cook newsm64  food002 beer3 beer beer2 cheers Wine Glass Popcorn cook cookи бебончето в мен, понеже дне съм се родила  smile3504
И стискайте палци моля ви, че днес съм на преглед и дано бебче се е обърнало та най-накрая да го жидим какво ще е и да се почвааааааааааааааааааа пазарааааааааааааа yesyes
А иначе да се присъединя към клуба на още работещите и да ви се оплача, че лекинко съм разочарована от така очарователните ми шефове - все още и помен няма от заместничка  atwork а аз тук се разчеквам по цял ден и вече взе да ми писваааааааа, но съм решила твърдо от 7 май, когато ще ми дадат болничния повече да не се вясвам и да се оправят  Crazy
Чета, че почват да ви наболяват ставите вече, хммм аз още не мога да кажа че нещо ме е заболяло, но все по-често имам усещането че на моменти ще го изтърва на пода тва бебонче  smile3506
не знам защо така, много странно чувство  Sick
Относно раждането - все още съм вълна да раждам в клиника ЕВА Сливен - нормално....но кой знае....
Страшно ви се кефя на всичките покупки, а и темичките за легълцата и кошчетата ме вълнуват понеже още не съм се спряла на модел хихихихи  Party
Освен това и аз са изкажа радости и надежди за малката Билянка и ЧЕСТИТО на патерици на всички с поводи през последните дни, ама то не бяха рожденици, младоженци и все така да е   smile3525
Е хайде че пак се увлякох, приятен и слънчев ден на всички тумбачки  preggo

# 136
Здравейте и от мен, мамчета!

Официално от днес съм болничен, но засега смятам да продължавам да поработвам  Peace Както бях писала, имах идеята да не го ползвам изобщо, но след едно посещение тази сутрин в НОИ се оказа, че не може  Close Така или иначе ще си идвам още известно време тука да си работя, я после евентуално ще ходя в работата на майка им, там да се занимавам с нещо...
kiki29, бързам да те питам - така ли изглежда кошчето? И може ли да се използва без стойката? Ако наистина така изглежда е страхотно! И може ли да се използва вместо бебешките шезлонги? Ако е така - направо ме навиваш да ходя и да купувам!!! Защото иначе снощи ходихме с майка и тя не хареса онова, което аз си бях харесала.. Каза, че било добре, но бебето трябвало да има и легло... И сигурно е права  Peace

m_mm - другият фронтовак, а Wink Но на мен лично не ми пречи, че работя, даже напротив... И ако можеш да си вземеш отпуска - направи го, че с тези болнични НОИ ще ни види сметката...

Ketkata, така ме разсмя  Joy Направо не е истина със Сачито  hahaha А за магазина на Артебул, само дето не съм хукнала.. Така и не можах да се свържа с никой по телефона, а и на запитването ми не са отговорили... Ти знаеш ли точно как се стига до него?

Krassi-Mira, бърже на лекар, че наистина ще ти дърпаме упите  Naughty И после кажи какво е станало..

aani, много се радвам за благоприятния изход  Heart Eyes И честит рожден ден на патерици на татко ти    bouquet

dimitriana, аз съм си избрала педиатърка по препоръка на моята наблюдаваща гинеколожка.. Ще е в същото ДКЦ, където и сега ходя. Имам доверие на лекарката си, защото досега за нищо не ме е подвела... Heart Eyes Peace Дано така е и занапред!
svetli, браво за бебчо!  Heart Eyes И нашата си е влязла в графика... Както казваха,ч е върви една седмица назад, снощи докторката каза, че си отговаря вече на седмици, а и аз имам чувството, че я усещам как наддава Wink Не за друго, но си ми тежи  Joy

silvadge, стискам палци, всичко да се оправи..  Praynig Задръж го още малко, бебока!!! При мен малката се обърна в 32 седмица, сега съм в 34-та. Но съм чувала, че някои бебета се обръщат съвсем накрая, така че засега не се притеснявай.. На мен акушерката ми беше казала да спя на ляво, за да се обърне... Незнам дали е помогнало, но не пречи да пробваш   Peace  Heart Eyes

Иначе нашето момиченце си е активно много и ме радва, дори когато не мога да спя.. Все по - често си мисля за раждането и си представям как ще ревна след това, само всичко да е наред!! Вчера ми казаха, че на 28.05 трябва да ида на консултация за определяне на секцио, така че може би около 01.06 ще ме пратят да раждам. Реших твърдо, че ще е във Втора градска, дано всичко да мине нормално  Praynig Вчера пак минах за малко през прасешката къща и пак не можах да се размина само с минаване  Blush Купих буйки, пелени (обикновени) и едно блузле... Просто не е истина колко ми се пазарува... Утре взимам заплата и ще има ЮПИИИИ   Party

# 137
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Хайде добро утро и от мен, мамита!

Радвам се, че се появи и Силвадж вече, че сериозно я мислех!

Лионес, аз умирам от болки вече - чак почвам да се чудя ще издържи ли бебо до насрочената дата или ще ни изненада  newsm78
Понякога имам чувството, че краката ще ми се отделят от торса  #Cussing out
А и както споменах, вчера, и хемороиди си отглеждам, та при мен системата е 2 в 1  #2gunfire Sick
Снощи вече не издържах - излязох и си поплаках малко - то не знаеш да седиш ли, да лежиш ли - абе, думи нямам...

Еличко, честит ти болничен! И не се насилвай много-много  Naughty
Сега си дай почивка - достатъчна ти е къщната работа, доколкото схващам - мъжът ти, девер, ремонти ...
Аз също мислех да си ходя на работа, но  Embarassed вече втора седмица съм в къщи и на моменти дори не ми се става от леглото - имам чувството, че ще се разпадна  Cry

Иначе, девойки, много ми харесаха кошчетата дето сте показали, а за другите покупки - дайте снимки, де  Praynig

До после, че мъжът ме кани на обяд  Embarassed Hug

# 138
Здравейте пак от мен! Честито на всички празнуващи по всякакви поводи,неможах да се включа на време ,но се надявам да приемете честитката ми макар и със закъснение! АНИ радвам се ,че операцията е минала добре ,а ти си направо герой, и твърдо вярвам ,че е за хубаво и няма да боледувате повече.СИЛВАДЖ и мойта беба е седалищно ,но д-ра ме успокои ,че има време и ще се обърне ,иначе ще ти стискам палци да устискаш до края и аз съм така и напълно разбирам тревогите ти ,но трябва да вярваме ,че ще стигнем до финала и аз утре съм на консултация и пак ще ми мерят шййката. ЕЛИЧКО ,как ми се пазарува и на мен за беба ,но ремонта много ни бавиииииииии! Честито и на тези ,които са си в къщи вече ,и аз съм една от тях ,та ще ви следя с интерес и дай Боже само хубави новини. ЛЪВИЧКЕ, и аз съм с големи схващания и д-ра ми изписа но-шпа и бусколизин ,но нещо го няма в аптеките ,та утре ще питам с какво да го заменя ,че имам и за утре.

# 139
  • София, под Карлсон
Привет и от нас с бебчо!
Предпоследен (официално) ден на работа. Неофициално- докато вляза в родилна зала Sad

Лионес, за болките в ставите между краката- лелееееее, не е истина просто...Но мен лично ме болят от месеци. Това обяснявах на любимия, че сутрин имам чувството, че съм разчеквана на някой средновековен уред за изтезания. А нощем едва ставам точно от тази болка.  Shocked newsm45 Не знам дали таза ми се разширява толкова месеци подред, ама ако е така май ще раждам слонче Weary
Нямам търпение да отида на консултация, но мойта ще е след празниците чак.
Detrixa, много ти благодаря за графика с курсовете на "9 месеца". Мисля да се запиша още на първия възможен, който е на 3 май. Ако някой друг ще ходи- обадете се, за да се разпознаем Laughing

Аани, радвам се, че всичко е минало благополучно, не ми се и помисля, за това, което описваш- да гледаш детето си как страда, да ти се къса сърцето и нищо да не можеш да направиш, уф, направо ме втриса...

Silvadge, пази се миличка! Съжалявам, че се е наложило да останеш в болница, дано до края да нямаш повече проблеми!

Момичета, желя ви лек ден и мамите, които имат начин нека се порадват на хубавото време и заради нас работещите Sunglasses

# 140
  • Варна
Здравейте и от мен! И аз си взех днес 45-дневния болничен и доки ми заяви хич да не се правя на работна, защото щом държавата държи да плаща болничен, значи е на сметка - тоест има полза от това бъдещите мами да си почиват и да си доносват бебетата до термин. Както очаквах, нямаше печат и ще трябва да ида и утре. Както очаквах, като си го огледах в последствие се оказа, че ми е объркала и едната дата, въпреки, че ги уточнявахме. Но утре се надявам да изчистим проблемите и да го занасям в НОИ.

Аани, доста си се натоварила и психически и физически, радвам се, че детето вече е добре, но сега е твой ред да си починеш. Дано успееш да го направиш!

Аз нямам проблеми със съня, нито със ставите, да видим на финала какъв ще е резултатът.  Simple Smile По-скоро ме морят едни еротични сънища, не ви е работа!  Laughing Ама народът си го е казал - Гладна кокошка, просо сънува!  Animal Chicken

# 141
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Цитат
По-скоро ме морят едни еротични сънища, не ви е работа!  Laughing Ама народът си го е казал - Гладна кокошка, просо сънува!  Animal Chicken
  Joy hahaha
Добре дошла в отбора - и на гладните кокошки и на отпочиващите вече мами!  Hug

# 142
Моят термин е на 07.06. сега съм в 33 седм.и адски много ми тежи бебчо вече.Наи много 3 часа издържам без да легна,и ако не  легна умирам от кръст.От идната седмица си давам почивка ,заверих си семестъра по раничко и съм спокоина.Лек ден от мен

# 143
Elz, така е - къщна работа има, но аз основното съм го почистила, а после ще чистя вече девер ми като си тръгне. Иначе няма смисъл.. А дрешките ги изпирам в момента, в който ги донеса в нас и гладенето съм го оставила пак за последната седмица... Та сега съм с надежди, че при майка ми ще мога да ида да поработя поне до 20.05  Peace

lusia, какъв ремонт правите? Козметичен или по - основен?

Blues, а ти няма ли да си ползваш болничния? Или ще си болничен, но ще ходиш на работа?

Lilibon - че еротични сънища, а? Wink Какво му се пише на мъжа ти като родиш  Joy А бъркам ли се или наистина те няма отпред вписана? Ти трябва да си с мен, на 10.06, щом болничния ти е от днес  newsm78

Добре дошла на eli_ok2!   bouquet

# 144
  • Варна

bdbaloni baloni hbday на Jujata! Да си жива и здрава, много обичана, малкото човече да се появи безпроблемно и мноооооооооооого да ви радва.

Юнски мами, какво ви става? Какво сте се разработили? Тя работата никога не свършва. Я, си почивайте, че после ще има само да мечтаете за това  Simple Smile.

Леле, като ви чета за болежките лошо ми става  #Crazy. Аз засега съм си добре (да чукна на дърво), но то никога не е късно. А относно гладните кокошки  Laughing вие вече спряхте ли "плътските удоволствия"  Rolling Eyes, че аз не съм и се чудя да не си докарам беля.  За срамотиите хич не помня предния път кога спряхме  Embarassed.

# 145

Леле, като ви чета за болежките лошо ми става  #Crazy. Аз засега съм си добре (да чукна на дърво), но то никога не е късно. А относно гладните кокошки  Laughing вие вече спряхте ли "плътските удоволствия"  Rolling Eyes, че аз не съм и се чудя да не си докарам беля.  За срамотиите хич не помня предния път кога спряхме  Embarassed.
Ами не сме спрели, но сме ги празредили.. Най - много 1 - 2 пъти седмично... Heart Eyes

# 146

Ами не сме спрели, но сме ги празредили.. Най - много 1 - 2 пъти седмично... Heart Eyes
Хехе, Еличко, и аз съм позабравила тез удоволствия, за съжаление, но така ми пречи тозикорем и така съм уморена и изнервена, че вече не ми е до това.
При мен ситуацията става все по-сложна, но въпреки това мисля да финиширам края на следващата седмица ooooh!
Болничният ми трябва да е от 05.05.2007, но ще го взема на 07.05.2007.

Поздрави на всички  bouquet

# 147

Хехе, Еличко, и аз съм позабравила тез удоволствия, за съжаление, но така ми пречи тозикорем и така съм уморена и изнервена, че вече не ми е до това.
При мен ситуацията става все по-сложна, но въпреки това мисля да финиширам края на следващата седмица ooooh!
Болничният ми трябва да е от 05.05.2007, но ще го взема на 07.05.2007.

Поздрави на всички  bouquet

Лалето, ти как ходиш на работа? С градския или кола? Колко наддаде до тук?

# 148
  • София

А и качеството е паднало, не само количеството. То за това сънуваме.

Силваж да натискаш леглото.
Момичета всеки ден гледам календара още пет дни и сме май месец.
Влизам сутринта и гледам дали няма някоя мама родила по рано.
Въздъхвам, че няма. Задръжте поне да минат празниците. Да не са по рано първите.
Да не се притесняваме за вас.

# 149
Малеее, момичета, сега влизах в Албума и като гледам какви сме били УБАВИИИИИИИИИИИИИИИИ преди забременяването  Mr. Green Направо сладурки големи!  Laughing То не, че сега не сме, но тогава сме били ДЪ ФЪРСТ   love001

Аз да се оплача - нервата вече много яко ме гепи.. Все по - често се цупя за глупости, имам чувството, че никой не ме обича, че никой не ми обръща внимание, че никъде никой не ме иска  newsm45 Взех и да се чудя, живот и здраве, като родя какво ще правя по цял ден.. Сигурно ще ме хване една яка ДЕПРЕСИЯЯЯ  smile3514

Ето и сега съм сърдита на таткото, защото днес само аз му се обаждах и вече имам чувството, че не ми обръща никакво внимание. Изключих си даже единият телефон и няма да вдигам и на другия  smile3506 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт