Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за сватбен подарък?
Какви са мненията за д-р Мазнейкова и д-р Томова?
Какви интересни сватбени подаръци са получили участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за сватбен подарък?
-
Какви са мненията за д-р Мазнейкова и д-р Томова?
Мненията за д-р Мазнейкова са смесени, като някои участници във форума изразяват разочарованiе. Относно д-р Томова, има положителни отзиви, като се споменава нейната компетентност в областта на феталната ехокардиография. Въпреки това е важно да вземете предвид индивидуалните преживявания и препоръките на специалисти при избора на лекар.
-
Какви интересни сватбени подаръци са получили участниците във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума с различни подаръци за сватби?
-
Какво е мнението за феталната ехокардиография?

, както и да е, минало заминало и не ме касае, както вече писах) и аз ако сега ми предстои да правя изобщо не бих се замисляла и сещала дори - твърдо, ама твърдо НЕ.
Еййй, Ани-Бани, наистина супер оригинален подарък за сватбата са ви направили!
Хайде лека вечер мами и утре пак да се радваме на хубавото време.
не ти помогнах много, ама може да пуснеш въпрос тука
Аз например като ми свършат 315 дни, вместо да взимам майчинство няколко месеца поне до годинката /за 180 лв./, ще си взема натрупаната отпуска /за пълна заплата/ и след годинката трябва да се връщам на работа /не можем да разчитаме на 180 те лв./ - въпреки че сме сами, няма баби и роднини в радиус от 100 км., ама ще го измисля някак си... Та това ми беше мисълта за "пазене на отпуска". А за изчисленията - много е сложно /само процентите са ясни