Отчет на набор 2003 - 6

• 14 013
  • 321
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
ооооо, пикли колко щеш! Hug

# 76
Влади също още понякога пълни нощния памперс,но вече по-рядко.Ще изчакам още малко да се позатопли и ще го махнем.
Споко,няма деца,които не са се научили-повечко търпение,както за всичко останало!

# 77
  • София
И Иво още е с нощен памперс.
Понякога-но не много често-сутрин е сух, понякога очевидно е пишкал само веднъж през нощта, но понякога (също не много често) направо го напоява.
И аз мисля като се позатопли още да го махам. Ще пробвам. Може пък самият факт, че има памперс на дупето, да го успокоява и да не си дава много зор да се буди за пишкане. Случвало се е няколко пъти да ме буди. Затова си мисля, че ако остане без памперс, може да започне да се буди по-често, да пишка и да ляга да спи.  newsm78

# 78
И Иво още е с нощен памперс.
Понякога-но не много често-сутрин е сух, понякога очевидно е пишкал само веднъж през нощта, но понякога (също не много често) направо го напоява.
И аз мисля като се позатопли още да го махам. Ще пробвам. Може пък самият факт, че има памперс на дупето, да го успокоява и да не си дава много зор да се буди за пишкане. Случвало се е няколко пъти да ме буди. Затова си мисля, че ако остане без памперс, може да започне да се буди по-често, да пишка и да ляга да спи.  newsm78
И аз така мисля,че самия факт ,че детето има памперс на дупето го успокоява и пишка вътре Heart Eyes.
На Тошко ,когато му свалих памперса го свалих на цяло .
Една седмица имах безсънни нощи.
Будех го да пишка или като станех го виждах целия мокър .По два пъти на вечер съм сменяла чаршафи и съм прала като луда.
На дюшечето имах подложка за да не се мокри.С това нямаше проблем.
Но явно като видя Тошко  колко е некомфортно да го будя и преобличам вечерно време,спря да се напикава.
Цялото чудо беше за една седмица Crazy.
Сега пишка преди да си легне ...и....чак до сутринта . Grinning

# 79
Да се разпишем и ние, че като хванахме гората през почивните дни и забравихме що е София, що е в къщи  Crazy
Бяхме при баба в провинцията и приятел на малкия беше хъскито на неговата кръстница....горкото дете не можа да се вреди от кучето на пързалката, ама на края се разбраха Mr. Green

По повод памперсите. И аз бях много притеснена от махането и даже не ми се вярва още, че го махнахме завинаги. Малчо каза, че е голям и не пожела една вечер да му го сложа на дупето и така до сега. Вече около 3 месеца сме без памперс, е, имали сме инциденти през нощта, но рядко се случва (когато се напие хубаво с вода преди сън обикновено) и като цяло пишка чак на сутринта  Peace
Успех на всички в борбата с ядящите бюджета памперси Peace

# 80
Мда, и ние сме в клуба! И малкия и аз Embarassed! Напикавах се до 6 годинки. Не всяка нощ, но се случваше. Спря отведнъж!
Косето понякога има и 10 поредни нощи със сух памперс. И после влиза в серия. Понякога е леко мокър и го ползваме още една нощ, но понякога е на ръба на пропускането. Много зависи дали е пил течности вечер, но как да го ограничаваш като е жадно детето. Като каже "искам водичка" и не мога да му откажа. Понякога и нощно време се буди да пие и уж казвам "малко", но...
Пробвах да го махна, приготвила се бях да сменям чаршафи, имах найлон отдолу, но той беше напишкан още в 11 вечерта и го преоблякох и се отказах. Сега от седмица го будя нощем да пишка, но това е с променлив успех. Понякога вече се е изпишкал, въпреки че е примерно около 1.00 през нощта.  Иначе ставаме пишкаме и продължваме да спим.  Или ако вече се е изпишкал и аз не съм забелязала, че е мокър памперсът казва "мамо, не идва пишкането".  Явно борбата продължава. Лошото е, че сега трябва да влагаме в два размера памперси Grinning!

# 81
И Сашо е в клуба с нощните памперси Embarassed Ще се откажат, търпение му е майката!!! Peace Не мога да си представя, че ще го оставя да легне жаден Naughty

# 82
Аз пък направо се изумявам, колко много може да се стиска Румен. Даже се бях притеснила по едно време да не направи някоя беля. Например цяла нощ не е пишкал, става сутринта и ми казва, че не му се пишка. И така до обяд ooooh! Не мога да го накарам на сила. А си пие доста течности, вечер не го ограничавам.
Не знам, от градината ли свикна така, но понякога и през деня ако не го подсетя може да не ходи до тоалетната с часове.
И въпреки това, се случва да имаме инциденти. Че и никога не се събужда, ами си спи в мокрото легло до сутринта.... Добре, че се случва рядко.

# 83
Аз пък направо се изумявам, колко много може да се стиска Румен. Даже се бях притеснила по едно време да не направи някоя беля. Например цяла нощ не е пишкал, става сутринта и ми казва, че не му се пишка. И така до обяд ooooh! Не мога да го накарам на сила. А си пие доста течности, вечер не го ограничавам.

И Сави е така и аз се притеснявам, как може толкова да се стиска. Аз не съм така и може би затова ме учудва. за разлика че пие малко вода и за да пие нещо давам сок.
Да се похваля вече казва отчетливо и хубаво Р. Това е постижение.

# 84
Не знам, от градината ли свикна така, но понякога и през деня ако не го подсетя може да не ходи до тоалетната с часове.
И въпреки това, се случва да имаме инциденти. Че и никога не се събужда, ами си спи в мокрото легло до сутринта.... Добре, че се случва рядко.
има такива хора, аз имам една приятелка, която пикае 1 път на ден Shocked и така до другия ден Shocked, аз пикая през 10мин., Габи по-рядко Mr. Green
Махнах на Габи нощния памперс предната пролет, цяло лято почти нямаше издънки, но като стана студено и почна да се напикава всяка нощ и пак го сложих. Цяла зима се напикава всяка нощ, има общо 10-15 нощи суха. Аз също се напиквах до доста голяма, до 3-4клас, и то редовно. Какво ли не ми е давала майка ми Tired
Писах и в другата тема за напикаването, предпочитам да спи цяла нощ с памперс, отколкото да я изпикавам, ами че тя съвсем отскоро почна да спи без да се буди по 100пъти.
Снощи бяхме на детски рожден ден, прибрахме се към 9ч., къпах я, с косата и легна адски изморена, и цяла нощ се събужда, рева насън, рита, вика Twisted Evil днес съм като парцал на работа

# 85
  • с/у ОколоМръсТното
Еееее, най-накрая и ние да "блеснем" с някакви умения  Party Mr. Green

От м.г юни-юли малчо е с гащи, опс - слипове. Дадох го на майка ми за малко да го гледа и тя ми го върна без дневен и без нощен памперс  bowuu. Не съм разпитвала, как е станало  Mr. Green

Тя го е будела да пишка по някое време нощем, но аз мързел  Blush и отказах. За мой късмет, дребчо не се събужда и чак на сутринта си върши каквото трябва в гърнето. Стиска много, а си пие вода...

Ееееее, цял ден ще съм с приповдигнато настрение... най-накрая и моя нещо да може   Laughing

# 86

Ееееее, цял ден ще съм с приповдигнато настрение... най-накрая и моя нещо да може   Laughing
ха, честито и на момъка и на майка му Laughing

# 87
  • Русе
И Алекс е с нощен памперс.Последния месец имаше доста сухи нощи и си мисли че наближава момента да спре с напикаването.Често му обеснявам че вече е голям и трябва да стиска,но спи дълбоко и явно трябва време.
А пие поне литър и половина вода и сокове на ден.За мен това е по-важно от колкото нощния памперс.
Мислех да го будя нощно време но се притеснявам да не го стресирам  newsm78
Ще почакаме и ще видим.

# 88
  • София
Здравейте и от нас. Миналият петък извадихме сливицата на Георги и... ЧУДО спря да хърка. Ходи на градина в четвъртък и петък, резултата е течащ нос  #Cussing out
Шани, честито за махането на памперса. Винаги съм била на мнение, че детето само ще си покаже, като му дойде времето.

# 89
  • София
Здравейте момичета
Да се запиша два дни преди четвъртия РД на Павката (08, 05, живот и здраве)
Живо ме заинтересуваха тези седалки за кола, за които пишете
Гледам, че ги има в Данет - как се плаща - с карта или в брой при доставките, че аз досега не съм пазарувала онлайн и не знам Embarassed
И още едно питане - само моето дете ли толкова предпочита мама пред тате?
Не иска никъде само с баща си, без мен
И нищо
Нито да го облече, нито да го сложи да спи, абе нищо
Същото негативно отношение има и към батко си - 16 години
И с двамата е груб и не ги иска и това е Sad
Ревност ли е, що ли? newsm78 Пък и доста отдавна е така ooooh!
Извинете за странния вид на поста, но ми запецна точката и минавах на нов ред на всяко ново изречение Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт