Как възрастта влияе на начина, по който се грижим за себе си

• 15 065
  • 461
  •   1
Отговори
# 435

Изказването на Елора в стил "много е глупаво да не правиш като мен" даже не знам за какво беше.
Къде съм написала това, че който не прави като мен е глупав?
Я дай цитат Магдена.

# 436
  • Пловдив
Готово. Grinning

Цитат
Аз  как не ги отлагам вкъщи? Grinning
Оправданието е като задника. Всеки си го носи със себе си.
Въобще нямам нужда около мен да има трениращи, че да си размърдам задника.
Правя го заради себе си. Мотивацията никога не я търся навън. Това е много глупаво.

В отговор на хора, написали, че са по-организирани и мотивирани, когато отиват в зала.

_______

Аз и тезата, че от над три кила жена може да се потроши, много не я споделям. Че то има жени, дето работят физически труд и носят много повече. Пазарските ми торби във всяка ръка по една тежат повече. За всеки според силата има и тежести (ако иска).

# 437
Не знам дали е точно грижа за себе си, но отдавна предпочитам да не хабя енергия във форумни кавги и спорове. Да подминеш спор се оказа далеч по-лесно, отколкото си мислех преди години.

# 438
Да, аз също съм доста дисциплинирана вкъщи. Залите ме натоварват и разсейват.

# 439
  • Пловдив
Аз и тезата, че от над три кила жена може да се потроши, много не я споделям. Че то има жени, дето работят физически труд и носят много повече. Пазарските ми торби във всяка ръка по една тежат повече. За всеки според силата има и тежести (ако иска).
Вдигането на дете е повече. Щото те се раждат 3 кила, ама някои на първата година са 14 килограма.....

# 440
  • sofia
Блу, баш грижа за себе си е 😃
Всеки тренира (занимава се), с каквото му доставя удоволствие и работи за него. Няма универсална рецепта.
За някои 3 кг гири са много, за други са нищо.
Треньорката беше много доволна, че мога да клякам....значи представете си колко обездвижени хора има...и то млади, не само 40+
Моята мотивация беше, че се стреснах, защото се задъхах много на един баир...и си викам "баси, значи е много зле положението"

# 441
  • Пловдив
Да, макар че децата не ги носиш с едната ръка като гира, а по-скоро като маймунче на клонка. Wink Но могат и повече от 14 кила да тежат.

# 442
Готово. Grinning

Цитат
Аз  как не ги отлагам вкъщи? Grinning
Оправданието е като задника. Всеки си го носи със себе си.
Въобще нямам нужда около мен да има трениращи, че да си размърдам задника.
Правя го заради себе си. Мотивацията никога не я търся навън. Това е много глупаво.

В отговор на хора, написали, че са по-организирани и мотивирани, когато отиват в зала.

И къде в тоя цитат пише "много е глупаво да не правиш като мен"
Айде чети бавничко, ако не можеш бързичко.
Две поговорки имам за теб.
Чукча писател, чукча читател.
И още една. Гладна кокошка просо сънува Wink
Доста грозничко изкривяваш думите ми.
Нямам нищо против хората, които ходят по фитнеси.
Изразявам моето мнение.
А това, че съм написала, че е глупаво визирам нещо друго, но пак трябва да прочетеш, да помислиш.
Няма общо с фитнеса.
Колкото до тезата ти, също много не ме вълнува Пена, Мара и Магдена колко могат да влачат.
Аз се съобразявам със себе си и моето състояние.

# 443
Оставете тези утехи примитивни. Това не е спорт. Да, физическо натоварван е, но не контролирано. Така, ако не муаш мекици и баници, може да отслабнеш с детенце, но няма да е фит и с добро оформяне на мускулатура.
Има си упражнения, режими, сън и так далше.
Ако лежах на тая кълка нямаше да тренирам 5 години след раждането, че детето ми като започна да ходи на 1 година, увисваше ми на бедрото нон-стоп като мамунче и го размятах напред-назад, за да върша неща. Носех я постоянно на ръце.
Децата и грижата за тях са отделно. Упражнения и програма са друго нещо.

# 444
Чакайте сега.
Всички сте прави за фитнеса и тежестите.
И всички грешите 😜.
Не отчитате, че човешките тела са с различен тип.

# 445
Моите 5 монголски тугрика:
- Абе много гнусливи тука, бе!
От фитнес, от тежести, от басейни, че от сауни даже!!
Добре, че не играете хокей, как мирише в съблекалнята след мача, няма да ви разправям.
Нека опитам да позная - тези, гнусливите, сте или без деца или с едно дете, поради неподготвеност и незнание от какво друго ви е гнус.

# 446
  • София
Грешиш. Както написах, гнус ме е от фитнес, заради потните тела, които се опират по всички уреди и заради това, че ссе стои на затворено, а за мен спортът трябва да върви с чист въздух. Иначе спортувам други неща и като цяло не ме е гнус от много неща. Имам 5 деца.

# 447
Голяма греда с предположенията, Bowerick Wowbagger. 😄

# 448
Знанието носи тъга, какво да се прави.

# 449
От фитнес не ме е гнус, но СПА, джакузи... включително вана в хотел не ползвам. Кой знае как са я чистили и дали. В басейн неохотно пуснах детето, защото беше невъзможно да я спра.

Общи условия

Активация на акаунт