Ха, ха, мечтиииии

важна е суетата и сръчкването – никога през годините, без значение мома, майка, съпруга, без значение от работа, професия, заетост, намирам начин да тренирам. Ставам в 5 сутрин или тренирам след 8 вечер. Всичко е до воля и желание.
ПОне за мен. 
Тъжно ми е, като си помисля какъв шок ви очаква, когато въпреки цялата си грандиозна поддръжка и топприоритети се окажете стари по критериите на порнхъб. За какво ще живеете тогава, щом образование, семейство, кариера, финанси и реализация са ви "върховна глупост", не знам. 
) 

Иначе, на теория, и двата пола, но особено мъжете, желаят заради тялото, няма какво да се лъжем. И, пак на теория - колкото по-младо, здраво и стегнато това тяло, толкова по-хубаво. На практика обаче всякакви дебели, стари, неподдържани, негримирани и т.н. хорица от двата пола се събират, желаят, сексуват и забавляват, стига да го искат. И тук малко шизофренни са нещата - всеки мъж може да ти обясни, че по-долу от Сидни Суини не пада, па и тя е малко дъртичка, милата; ама в леглото същият не пита нито каква ти е обиколката на ханша, нито колко са ти равни зъбите, ами се раздава като за световно, според колкото му стигат силите и възможностите де
Накрая като теглим чертата - хем всички имат яко заявки за своя и чуждия външен вид, хем никой грозен, стар или дебел не се е метнал под влака, понеже не покривал нечии интернетни критерии.