💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 32 375
  • 568
  •   1
Отговори
# 525
Селин е коментирала поста на Керем

# 526
И на килима правим снимки с фенове. Grinning

https://x.com/heali24/status/2012596500770033877

# 527
Като гледам турските представители на церемонията, Ханде си е топ. Най-зле е тоалетът на Хазал Кая ( пълно недоразумение, да уволни стилиста си)

# 528
# 529
Ханде е до Баръш Ардуч в публиката по време на изпълнението на певицата Кейти Пери на наградите Joy Awards.

# 530
Ханде е до Баръш Ардуч в публиката по време на изпълнението на певицата Кейти Пери на наградите Joy Awards.

И двамата са близо до стълбите за бърз изход, когато ги извикат на сцената. Grinning Според мен може да вземат някаква обща награда.

# 531
Като цяло арабите си падат по кича, злато да има, бижута, но без голотии. Смятам, че е облечена напълно подходящо за събитието. Отново роклята върху нея стои сто пъти по-добре, отколкото на модела, който я е представил на ревюто на дизайнера. Grinning
Мики, реакцията ми беше същата като ги видях Хандето и модела един до друг.
Даже в първият момент, роклята върху модела не ми хареса и после погледа ми като се отмести към Ханденце и роклята изведнъж стана хубава. Какво нещо е, когато се сложи дрехата върху правилният човек!

# 532
Още снимки

# 533
Като цяло арабите си падат по кича, злато да има, бижута, но без голотии. Смятам, че е облечена напълно подходящо за събитието. Отново роклята върху нея стои сто пъти по-добре, отколкото на модела, който я е представил на ревюто на дизайнера. Grinning
Мики, реакцията ми беше същата като ги видях Хандето и модела един до друг.
Даже в първият момент, роклята върху модела не ми хареса и после погледа ми като се отмести към Ханденце и роклята изведнъж стана хубава. Какво нещо е, когато се сложи дрехата върху правилният човек!

Да! Всеки път се изумявам. Все едно е съвсем различна дреха и това всеки път! Grinning

Преди малко Туба и Халит били на сцената да връчат някаква награда, така че може Ханде и Баръш също да са поканени като гости, връчващи награда, а не получаващи. Ще видим.

# 534
Няма ги на местата им. Сигурно ще връчват награда.
Заради Ханде гледам, какво да правя.

# 535
# 536
Изобщо не е прозрачен тоалета на Ханде. С телесен цвят подплата е. На мен ми харесва. Все пак не се е облякла за ресторант край Босфора. На тържествена церемония е. Сабанджиеви имат ли достъп до Ели Сааб?
Ако намирам някой за некрасиво и неподходящо обмечен, това е Керем. Вярно че е рекламно лице, но тая камизола, дето се вижда под палтото съм я гледала по каубойските филми за края на 19 век като долно мъжко бельо.
Изобщо последната година много харесвам промяната в стила на Ханде. Започна да носи тоалети, които показват много по-малко плът, в сравнение с първата й година с Хакан. Еволюция по мой вкус.
Много ми хареса и девиза й "Момичета, блестете, защото ни отива".
Така се върви през живота - с вдигната глава.

# 537
Тя наистина блести - в пряк и преносен смисъл 💥🔥

# 538
Който има възможности може да закупи тоалет на Ели Сааб, но не на всеки му предоставят многократно възможността да носи техни тоалети. Нито ги канят на лични събития като сватбата на сина на Ели Сааб. Може и да не им харесва тоалета, но от всички представители от Турция, и тази година Ханде ще остави най-големия отпечатък. Smirk

# 539
Изобщо не е прозрачен тоалета на Ханде. С телесен цвят подплата е. На мен ми харесва. Все пак не се е облякла за ресторант край Босфора. На тържествена церемония е. Сабанджиеви имат ли достъп до Ели Сааб?
Ако намирам някой за некрасиво и неподходящо обмечен, това е Керем. Вярно че е рекламно лице, но тая камизола, дето се вижда под палтото съм я гледала по каубойските филми за края на 19 век като долно мъжко бельо.
Изобщо последната година много харесвам промяната в стила на Ханде. Започна да носи тоалети, които показват много по-малко плът, в сравнение с първата й година с Хакан. Еволюция по мой вкус.
Много ми хареса и девиза й "Момичета, блестете, защото ни отива".
Така се върви през живота - с вдигната глава.

+1 Харесвам я повече облечена, отколкото съблечена! Grinning

Ново
https://x.com/MahaShazia8348/status/2012604229186097525

Общи условия

Активация на акаунт