Професионални серии за коса - Тема 167

• 7 628
  • 86
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Здравейте, дали случайно някой си е тонирал косата с киселинен тонер.
Направиха ми балеаж преди около месец, но русото започна да жълтее и на места да оранжевее. Искам да си намеря хубав тонер. Мисля да си поръчам киселинния на Matrix, тъй като не намерих алкалния им никъде.
https://makeup.bg/product/831080/
ЧатГПТ каза че няма проблем Laughing, но и аз не знам  Laughing

Нали си наясно, че това е деми перманентна БОЯ? Смесваш с 3% оксидант, мажеш и след 20мин. плакнеш.

# 46
macadamia аз имам златния серум с много хубави впечатления съм за него . Предполагам и този ще е добър и ефективен

# 47
Здравейте, дали случайно някой си е тонирал косата с киселинен тонер.
Направиха ми балеаж преди около месец, но русото започна да жълтее и на места да оранжевее. Искам да си намеря хубав тонер. Мисля да си поръчам киселинния на Matrix, тъй като не намерих алкалния им никъде.
https://makeup.bg/product/831080/
ЧатГПТ каза че няма проблем Laughing, но и аз не знам  Laughing

Нали си наясно, че това е деми перманентна БОЯ? Смесваш с 3% оксидант, мажеш и след 20мин. плакнеш.
Знам че се смесва с оксидант, но защо да е боя, нали пише тонер

# 48
macadamia аз имам златния серум с много хубави впечатления съм за него . Предполагам и този ще е добър и ефективен
На първо четене много ми хареса - ще видя дали ще е и ефективен - сходен е като усещане със серума на Ланза - охлажда скалпа и прави обем в корена

# 49
  • Пловдив
Принцеса, имам маската на Калиначи против косопад, но мъжката. Преди година и нещо бях чела добри отзиви за нея, но така и не съм я отворила. Имаш ли впечатления?
И би ли препоръчала как да я ползвам. Като маски имам и на Медисютикалс за скалп, Лалга и Муран.

# 50
  • Варна
Лятна буря
Мъжката маска е еквивалент на маската с бръшлян в сегашния асортимент с тая разлика, че в новата е увеличено количеството на екстракта от бръшлян. За бързоомазняващ се скалп е и на мен ми пресушава самостоятелно, но мацките имащи тоя проблем я харесват. Казвам направо, че за да работи иска време за престой поне половин час на чист скалп под шапка за баня и кърпа. Хард протеинов продукт е и ако искаш да я ползваш за дължините е хубаво да предвидиш съответния баланс с хидратация.
 Най - лесно е да се ползва в първата част на двоен протокол. Еднократно шампоаниране с шампоан, който не е с ниско PH, маска на скалпа/количество около 4 помпички стига за целия скалп/, същата маска и по дължините ако косата има нужда от протеин или друга. Престой половин час, второ шампоаниране и балсам маска само на дължините.
Разбира се може да се ползва и стандартно.  Шампоанирането след нея е за коси, които лесно се утежняват.

# 51
А за много сух скалп и коса коя маска на Калиначи е препоръчителна? Имам и косопад.

# 52
  • Велико Търново
Завършвам годината с последна покупка.
Доволна съм от тази серия и повтарям, което рядко се случва.
Скрит текст:

# 53
  • Варна
А за много сух скалп и коса коя маска на Калиначи е препоръчителна? Имам и косопад.

Хидра.

# 54
  • София
За много години на всички!
Видях,че има промоции в Рибата, а съм в доста изостанала с продуктите напоследък, спрях да чета и само изразходвам наличните, препоръчайте някакви хубави терапии или маски, който да заглаждат косъма и да възстановяват щетите доколкото може 😀 за тънък косъм, боядисана коса (7-ца) с леко сухи крайща, цъфтежи и накъсвяне по дължините.
Има ли такъв продукт,който реално да работи при накъсване и цъфтежи по цялата дъжина- от ушите надолу, но не цъфтеж от този с раздвоен връх, а от другия тип (като малки топченца, не помня как се наричаше,вследствие на боядисване, преси не ползвам) таа има ли такъв продукт? 😀
Напоследък не следя никак нещата и темите ги изпуснах много :/  ще наваксам. Та, ако се сетите за някой ,,топ" продукт, който сте обсъждали повече тук за който има хубави отзиви от вас ще се радвам да го пробвам.
Колебаех се за Lakme 2.0 но преди сякаш не бях толкова очарована..(когато беше старата версия,сега може би са подобрили и състава) от към терапии днес свърших Olaplex 0 и 3, еластисайзера не ми е фаворит. Ампулите на lalga ги харесвам,но освен тях не знам какво друго да си взема.

# 55
  • Бургас
Здравейте и Честита Нова Година!
Моля за препоръка за термозащита, която не слепва и не омазнява косата. Имам двуфазната на Лакме, обаче ми прави косата да изглежда ... мръсна. Не лепкава и не мазна, а много мръсна. Имам и OLIOSETA ALL IN ONE, но не съм сигурна, че това е достатъчна защита. Суша основно с сешоар, рядко ползвам преса (не повече от 150 градуса), но се случва.

# 56
  • Пловдив
Аз съм доволна от защитата на Лалга и от цимента на Керастаз.

# 57
Моля за препоръка за термозащита, която не слепва и не омазнява косата.
Да не би да е до количеството , което слагаш ?
Не съм използвала изброените от теб Йен, но примерно от една на джойко имах такъв ефект и установих, че съм прекалявала с количеството и съм я поставяла на много суха коса.

Иначе на мен любимата ми е Нектар термик на Керастаз

# 58
  • Бургас
В интерес на истината я сложих даже на напълно суха коса единия път. А втория път косата ми беше напълно мокра, но е много възможно да съм прекалила с количеството. Но как да определя колко слагам, спрей е и все не съм сигурна, че съм напръскала навсякъде равномерно. Но ще пробвам с по-малко непременно.

Цимента на Керазтас и Нектар термик един и същ продукт ли са?

# 59
Не, не са един и същи продукт.

Общи условия

Активация на акаунт