Професионални серии за коса - Тема 167

• 11 340
  • 118
  •   1
Отговори
# 105
И аз реших да пробвам с корейските шампоан и балсам на Doori против косопад с кралска камелия.
Много ми е странна косата и не мога да преценя доколко са добри за мен. Хем е с тънък косъм, хем се омазнява лесно в корените, хем е с пресушени краища и изтощена от боядисване. Хем е и чуплива. Да се чудиш с какво да миеш и стилизраш. От тези корейските, ми става една идея по-мека. Но краищата ми, ако не ги пригладя с въртящата четка, си стоят грапави на допир, а косата рохкава.

# 106
  • Велико Търново
Като се върне детето от театрална школа/детето е на близо 17 години/ и ще кача снимки на косата ѝ.Направи "революция" със състоянието и дължината си.Продуктите, които използва са Керастаз/купувам винаги целите серии/, но тя ползва шампоана на Доори против косопад и за растеж/един жълт/, пре грижата от серията Премиер или еластайзера на Ф.Кингсли, спи с бонета и се суши с Дайсъна.Правила си е снимки всеки месец и балеаж има.

# 107
Взех си тройката на Олаплекс и това на Алфапарф:

Скрит текст:

Не знам в случай, че се суша със сешоар, този флуид преди или след термозащита да го слагам. Че зимно време не мога без съвсем да се издухам.

# 108
  • Велико Търново
Обещаните снимки.Първата е от януари 2025, а втората от преди малко.Намаза се с поредното олио на Керастаз, но каза, че в черната опакова е фаворит.Сега се намаза с това за руса коса, а в златния флакон не го одобри, розовото за блясък било средна хубост.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 109
Като се върне детето от театрална школа/детето е на близо 17 години/ и ще кача снимки на косата ѝ.Направи "революция" със състоянието и дължината си.Продуктите, които използва са Керастаз/купувам винаги целите серии/, но тя ползва шампоана на Доори против косопад и за растеж/един жълт/, пре грижата от серията Премиер или еластайзера на Ф.Кингсли, спи с бонета и се суши с Дайсъна.Правила си е снимки всеки месец и балеаж има.

Може ли да помоля за снимка на бонетата и да споделите откъде е закупена?

# 110
  • СОФИЯ
Здравейте.Някоя от вас има ли ноблюдения върху серията на Андреа ,шампоан маска и някакъв серум? Не можах да се ориентирам ,като хидратация ли я определят и за какви коси е подходяща .Моята е суха като цяло и протеинови продукти се понасят по-добре и се чудя дали да я пробвам ...Благодаря

# 111
  • Велико Търново

Според мен от Тему, защото не ми е искала пари за копринена бонета.Ето такава е едната, а другата подобна.

# 112

Според мен от Тему, защото не ми е искала пари за копринена бонета.Ето такава е едната, а другата подобна.

Благодаря!

# 113
Абе хора, аз май съвсем съм изтрещяла и забравила български език, ама думата не беше ли "боне" - ср. род. "Бонета" - мн.ч.? Може и да бъркам!

Влязох в темата да кажа добра дума за маслото за коса на Sam McКnight - много подобно е на това на Олаплекс на първо четене, леко и не утежнява фина коса.

Купих и oще едно японско 100% Camelia Oil - забелязала съм, че моято коса, но и кожа го харесват в тези много студени и много сухи месеци.

И едно за нокти, макар, че аз не ги деля особено:

# 114
  • Велико Търново
Абе хора, аз май съвсем съм изтрещяла и забравила български език, ама думата не беше ли "боне" - ср. род. "Бонета" - мн.ч.? Може и да бъркам!

В интерес на истината не се бях замисляла.

# 115
Аз искам да питам дали някой е ползвал продуктите на Kydra и дали е доволен от продуктите, Аз получих и пробвах мостри на Kydra но не помня точно от коя серия, много ми хареса аромата силен парфюмен аромат, но от два пъти не усетих кой знае какво на косата, затова питам?

# 116
Не си забравила български Simple Smile Агент.
Аз си налагам, да не се впрягам вече..най-мразя като чуя, елате на детски хепанинг или ще правим хепънинг еди къде си. Българският е най-богатия език, особенно пък сравнен с английският.

https://www.amazon.co.uk/Kristin-Ess-Shine-Beach-Unisex/dp/B0722KRWXN

И да попитам за този спрей или за олиото,  за прибиране на  хвърчаща коса, кое е по добре

# 117
  • Sofia
Привет! Преди няколко месеца започнах да обръщам малко повече внимание на косата си. Искам отново да я пусна дълга, така че ако можете да ми помогнете с избор на продукти, бих била безкрайно благодарна. Имам естествено права, руса коса, която никога не е боядисвана и не я обработвам със сешоар и т.н. Бих казала, че е нормална, омазнява се на около третия ден, краищата са окей, когато сложа олио. Разглеждах в сайта на Арлен и мисля, че серията на Biacre Semi di Lino за блясък не е зле. Моля, споделете съвети и ваши любими продукти. Relaxed

# 118
  • София
Аз искам да питам дали някой е ползвал продуктите на Kydra и дали е доволен от продуктите, Аз получих и пробвах мостри на Kydra но не помня точно от коя серия, много ми хареса аромата силен парфюмен аромат, но от два пъти не усетих кой знае какво на косата, затова питам?
Kydra са страхотни продукти, превъзходен аромат на скъп парфюм и изчистен състав
Имам и ползвам от две серии, като от Absolu имах и маска за коса, която вече ми свърши.

Общи условия

Активация на акаунт