🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 12 719
  • 277
  •   5
Отговори
Дoбре дошли в темата, посветена на Демет Йоздемир и всичките ѝ превъплъщения, пред и зад камера Movie Camera

Най-важното, което трябвате да знаете за нея е синтезирано по-долу:

Подробна информация от последните години, можете да намерите в предишните ни теми:

Информация за настоящия ѝ сериал Eşref Rüya Kissing Face

Pushpin Заглавие: Eşref Rüya
Paperclip Подзаглавие: Една любов, едно наказание!
Pencil Сценаристi: Етем Йозъшък & Локман Марал
Moneybag Продуцент: Tims&B (Тимур Савджъ и Бурак Саяшар)
Movie Camera Режисьор: Улуч Байрактар
Tv Телевизионен канал: Kanal D
Sign Clapper Начало на снимките: 6 февруари 2025 г.
Green Book Първи сезон: от 19 март до 18 юни 2025 г. (13 епизода)
Closed BookВтори сезон: от 17 септември до момента (14+ епизода)
Date Ден на излъчване: сряда

Герои и актьори:
Скрит текст:

Sunglasses Ешреф (Чаатай Улусой) - лидер на престъпна организация, смел, силен, богат, имащ всичко, което пожелае, но е пленник на любов, чието име дори не знае. Ешреф е видял това момиче веднъж, преди години и го е нарекъл Рюя.

Microphone Нисан (Демет Йоздемир) - музикантка (част от група), която кара сърцето на Ешреф да затупти за първи път след Рюя (те всъщност са едно и също лице). Нисан ще донесе различна перспектива за Ешреф, така че той да се изправи срещу миналото си и да спечели вътрешната си война. Нисан обаче ще бъде информатор на комисар Чийдем.

People Two Women Holding Hands Афра (Ебрар Карабакан) - сестра на Нисан.

People Cop Чийдем (Бюшра Девели) - полицейски комисар, обсебена от идеята да арестува Ешреф, за което ще използва Нисан като информатор.

People Two Men Holding Hands Гюрдал (Наджип Мемили) - най-близкият приятел на Ешреф.

Hotel Ърмак (Джерен Бендерлиолу) - управител на хотел и сестра на Гюрдал.

Wear Mortar Board Фарук (Ахмет Ръфат Шунгар) - по прякор "Професора", приятел на Ешреф от затвора, единственият с университетско образование.

Animal Wolf Мюслюм (Толга Текин) - познат на Ешреф от затвора, смел кюрд.

Misc Gun Кадир Янък (Гьоркем Севиндик) - конкурент на Ешреф за мястото на подземния бос Якуп баба.

Misc Performing Arts Сунгур (Каан Тургут) - присъединява към "Сираците" благодарение на Кадир, когото среща в затвора.

Sign Spades Якуп Баба (Маджит Копер) - най-големият подземен бос, който смята да се оттегли и да си намери заместник (Ешреф и Кадир са основните претенденти).

People Boy Йомер (Сейхан Кузей Къскаджъолу) - сираче, на което Ешреф помага.

Участват още: Umut Karadağ, Aşkın Şenol, Şener Savaş, Ahmet Yıldırım, Kerem Alp Kabul, Bartu Zeytinci, Gökçem Çoban, Volkan Uygun, Taylan Güldere, Feriha Eyüboğlu, Asmin Hazan Çiftçi, Büşra Cebe (Seda), Taner Rumeli (Dinçer Burçay), Levent Özdilek (Hıdır Elverdi), Ebru Nil Aydın и др.

Официалните профили на сериала:
Sign Globe With Meridians Х https://x.com/esrefruyadizitv
Sign Globe With Meridians Instagram https://www.instagram.com/esrefruyadizitv/
Sign Globe With Meridians Youtube https://www.youtube.com/@EsrefRuyadizitv
Sign Globe With Meridians Facebook https://www.facebook.com/esrefruyaresmi

Pushpin Преведените епизоди можете да намерите ТУК

Пожелаваме ви приятни минути в градинката ни Nature Sparkles

# 1
Кате, благодаря! Flowers Hibiscus Обичам тази тема! И да те похваля за добрия вкус и уважението, което проявяваш - винаги избираш много подходяща шапка!

Heart

# 2
Благодаря ти, Фло Hug Почти сме като Деря и Демет Kissing Heart

Скрит текст:

И Демет, както си я знаем:

Написала е на Йозге Арслан (Сепиде от Фара): "Ти винаги бъди себе си Heart Продължавай да излъчваш своята уникална светлина Hearts"

https://www.instagram.com/p/DSabSsCgkvM

Скрит текст:
Както вече информирахме, напускането ѝ на "Това море ще прелее" беше съпътствано от скандали. Текстът към снимките ѝ гласи:

„Истината не се украсява, тя не се огъва и не се пречупва... И всяка истина, която не е покрита подобаващо, рано или късно изплува наяве (възкръсва).

Искам искрено да благодаря на истинските хора, които ме подкрепиха от една толкова осъзната, чувствителна и състрадателна позиция в този процес, в който се чувствах самотна. Накарахте ме да почувствам, че не съм сама.

Оставам далеч от тъмната агресия на езика на дигиталния свят и отдавам значение на етичния език на любовта. В момента, в който забелязах разединяваща реторика в споделените постове за подкрепа, които цитирах, аз се дистанцирах. Защото съм артист, който вярва в моралната и научна коректност на критиката. Никога не съм вярвала в разума, силата или устойчивостта на перото, управлявано от езика на линча в социалните мрежи.

Оня финал, който ви остави в недоумение, беше също толкова неочакван и труден и за мен. Приключи безвъзвратно. В този свят, където насилието приема опожаряваща и плашеща реалност, вярвам, че е изключително ценно да си даваме сметка къде стоим и да си задаваме етични въпроси.

Знам, че:

В един несправедлив ред силите не се разпределят поравно.
Цената не се плаща поравно.
Този, който взема решенията, и този, който плаща цената, често не са един и същ човек.
Там равновесието се нарушава, думите и делата не съвпадат, дисциплината се разпада и волята бива притисната.

Въпреки това:

Познавам светлината в душата си, любовта в очите си и знанието, което раните в сърцето ми сътвориха в моето съзнание. Аз съм деец на изкуството, който е направил гласа си чут и е бил разбран чрез написаното, песните си и присъствието си на сцената и екрана — от селата на тази страна, от изток до запад. Вие винаги приемахте всичко, което правя, с морално съзнание и вървяхме заедно.

Нека не извървяваме пътищата си нито като жертви, нито с егоизъм, който превръща другите в жертви. Пожелавам си да вървим като свидетели и носители на промяната Hands Pray

Бъдете живи и здрави. Нека пребъдем. Имате моето огромно уважение Hands Pray

Изказала се е много хубаво и за Джемре Байсел при папурчетата https://x.com/i/status/2002107374820319715

На въпрос дали има актриси, които харесва е отговорила, че в последно време най-много харесва Джемре Байсел: "Много харесвам пътя ѝ и начина, по който играе. Мисля, че има много чиста енергия и я намирам за много талантлива."

Ето го цялото предаване:

# 3
Честита нова "Градинка" момичета. Както винаги подредена и спретната.
Кате Kissing Face Благодаря за темата. Да си я изпишем задружно в приятна компания и обменяме мнения и полезна информация.

Новия фраг - откъс разпали страстите кой ще изгърми пръв.
Доста объркващ но това е целта до епизода. Но при всеки случаи Ешреф няма да умре сега в този момент на историята. Оф дано се случи ЧУДО и краят да е хубав макар че в тези среди и такъв живот и любов, като от романите ще е правоподобно. Много се спекулира за Сезон 3 но почти не вярваме в това колкото и да ни липсва всичко и сериала и любимците ни в тандем всяка седмица да ги гледаме и вълнуваме и да са ни пред очите.
Няма лесно да се сбогуваме и ще е тъжно. Не ми се мисли какво ще е в нета тогава. Sob Порои от сълзи и на всички ще ни е мъчно.
Качеството на Сериала и партньорството между Чаатай и Демет ще остане в историята на Дизи ленд.

От снимачната площадка

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 00:46 от femmi2

# 4
  • София
Благодаря за новата тема.Дано в нея споделяме  кадри на усмихната и удолетворена Демет.,

# 5
Здравейте, момичета!

С удоволствие пристъпвам в новата ви къщичка и аз точно на Игнажден.
Казват, че какъвто е човекът, който влезе в къщата ни, такава ще е и цялата ни следваща година.
Казват, че не се дава и не се иска нищо назаем.

Пожелавам ви само добри и усмихнати гости! 
Здраве, късмет и сполука желая на вас и вашите семейства, момичета!
А чаровната Демет да продължи да ви радва с незабравими герои и стойностни продукции.
Цитат
#DemetÖzdemir сподели нова история в своя Instagram акаунт 💫

📍 📸| @/demetozdemir • IG Story

# 6
Кате, благодаря и аз за новата тема!❀࿐
Прекрасна е Градинката!-ˋˏ ༻❁✿❀༺ ˎˊ-

В инстаграм ми излизат всевъзможни AI нещица от фенове на Ешо и Деметка.

Как им идват подобни работи на ум, не знам,ама много се смея.😀🤭

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 12:39 от bebè ∞

# 7
От Демет:
Heart

И песента:

# 8
Хората са много креативни, bebè ∞ Joy Благодаря на всички за благопожеланията HugHeart

Manifest тази година са вероятно най-голямата изненада на музикалната сцена в Турция Headphones

Изгледх предаването Ne Kadar Yer Yandı? с водещите Cihan Yılmaz и Umut Manilacı (сладурчетата-папурчета) Hands Nail Care Много добре им се получи. Поясниха в началото, че Демет не е искала предварително да знае въпросите. Включването ѝ беше телефонно, директно от караваната ѝ след снимки. Ако тогава има толкова енергия и бистър ум - браво на нея Hands Clap

Интрото https://x.com/i/status/2002314828900118656

Може да се гледа с автоматичен превод на български. Не е най-добрият, но горе-долу се разбира:

Ако не ме домързи, може да извадя някои от по-интересните въпроси и отговори Nerd

# 9
Хубав уикенд.

https://x.com/Thfallingangel/status/2002096036777726098

Цитат
Демет Обича ЕшСан поне толкова, колкото и ние. Това е легендарна любовна история от детството, която все още продължава – толкова красиво и педантично написана история, че... наистина отдава дължимото на поговорката ''Сърцето Обича само веднъж“. Heart

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 15:41 от femmi2

# 10
Погледнах кой им е Динчера-а на Manifest, много професионална работа, звезден продукт са направили.

От Мари: "Когато пощата ти носи малки радости":

От продукцията: "Нищо никога няма да бъде същото за Nisan Akyol!"
Misc Gun https://www.instagram.com/p/DSe38c9iOBc/?hl=bg

Кате, дано да не те домързи! Flowers Hibiscus

# 11
От еп 26

''Ако някой се осмели, моля, елате. Ще ви чакаме''. 🧨

#EşrefRüya нов епизод в Сряда от 20:00 по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime.

-  Ставай!
 - Не ме докосвай!
-  Ще те застрелям!!!
 - Не осъзнаваш с кого си имаш работа, няма да те оставят да живееш.
-  Млъкни и влез. Значи ти и приятелят ти сте ми спретнали капан.
 - Не знаех, че е там.
https://x.com/marilbws/status/2001359955430105386

Nisan Akyol! 🔥 EşSan
Eşref Rüya - Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir 👏  

https://x.com/DuzNurdan/status/2001369654682632612

Цитат
Това, че Ешреф се качва на задната част на собствената си кола, само за да държи и подкрепя Нисан, е толкова ценен детайл.
https://x.com/UnFuckingKnown7/status/2001371134114349557
Revolving Hearts

''Нищо вече не е същото за Нисан Акьол''

НОВ Фраг 2  на Еп 27  .  Превод от Диди Flowers Sunflower  

Още по динамично и интересно е ... Ще има още Сблъсъци ...   Вай бе какви характери и Огън и плам са нашите любимцииии .Nature Fire Който може си го можееее !  Полицията или по скоро прокурорката я заплашва чрез Ешреф и пак я карат да е доносник . Аман вечееее ! Head Band Малеее , Кадир ще се окаже синът на Хъдър  и това е ужасяващо за всички . Ешреф няма да посмее да го убие или ще го направи преди да е разбрал това .

- Кой е до завещаното от татко Якуб? Кой е до тези, които продават дрога. Нека видим!
- Щом започна война ще си я платиш по най-скъпият начин Ешреф.
- Искате да ви бъда доносник ли? Ако не го направя Ешреф в затвора ли ще влезне?
- Да!

- Защо? Къде е твоята любов? Обич и доверие? Въобще ли не ми се довери?
- Ти знаеш ли какво преживявам? Това е моят свят! Аз съм длъжен да се осъмня.
- И в мен ли?
- Във всички.Даже и в себе си.
- Кадир е разбрал това е капан.
- Батко Садък...
- Ето ,че човека умря язък.
- Пробата взета от Ешреф няма общо с твоята.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 23:59 от femmi2

# 12
Благодаря на момичетата на Чаатай за фрага! Flowers Hibiscus  /Онзи хореографът го нарича Чаго/
В края му Ешреф на кой стол седна?

# 13

"Къде е твоята любов?"

Благодаря на момичетата на Чаатай за фрага! Flowers Hibiscus
В края му Ешреф на кой стол седна?

На този от имението на неговият си Трон и стол , който си е върнал . Аз поне така го видях и разбрах и в нета снимката е същата.

Ето и от гифчето  

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 23:57 от femmi2

# 14
Ешреф напредва значи. Hands Plus1 Останаха му Старецът, Динчер и Рюя, ако още я търси? За видеото с убийството не знае, нали?

Снимки през лятото в къщата на Нисан от една иранка:

Общи условия

Активация на акаунт