🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 14 034
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Кате, на мен също много ми хареса песента, веднага влезе в плейлиста ми.🤗
Надявам се, че когато имаш време, ще споделиш за какво се пее в нея.🙃
Благодаря и аз за статията, толкова приятна за четене... Толкова истинска.
Харесва ми и съм съгласна със всичко написано.❤︎

Тези пък и те ... Демет имитирала Джорджина.😃
Роклята не е създадена за една определена жена, но пасва на Деметка като че ли е за нея.🤌💃💫
Това феновете са го писали - роклята всякаш е създадена за нея.❤️‍🔥

AI с Нисанче.⋆˚✿˖°

# 286
Уникално и стои черната маркова рокля на Демет сякаш е създадена за нея. Това, че е имитирала са тотални глупости. Всеки, който може да си я позволи Money и му харесва може да я облече и да я има в колекцията си. Както и обувки и бижута. Разбира се някои го правят и с рекламна цел.

Благодаря за хубавата споделена статия и превод.

Simple SmileМини Нисан ,Мини Ешреф и Мини Динчер от ретртоспекциите на снимачната площадка.

В мрежите споделят и пишат желания и коментари кога ще имаме истинска такава снимка, която да не е измислена и направена  от ИИ

Зад кадър

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 21:27 от femmi2

# 287
Със стилиста Енес Сел Wear High Heel

Издирват кучето Оптимус Animal Dog2

Малкият Ешреф харесва Демет Hands Plus1 Снимката е от Дарина Кудрина, която предоставя и ексклузивни кадри от приятелски разговор между Синем Юнсал и Демет https://x.com/sinemreign/status/2012175907805421891?s=20 Зад Демет е и маестро Йозтепек Nerd

Не спира с подкрепата за приятелите си https://x.com/i/status/2012218295743602945

Алп Ертюрк: - Здравейте, г-жо Демет. Коя е любимата Ви песен напоследък?
Демет: - Алп Ертюрк (3harfli) – İçi Temiz. Доста е 'чиста' (temiz).“
Керем Алп (китаристчето от групата на Нисан): - Определено е чиста. Пускам я.
Демет: - Да чуем.
Керем Алп пуска Gözü Kara на Демет Joy
Алп Ертюрк: - И моята любима песен е тази!

От Алп Ертюрк: "Здравей свят, дори и да се спънем, продължаваме да танцуваме! Нали така, г-жо Демет!?" Heart EyesHeartMovie Camera

# 288
От класациите:

Yavash! Joy
Fistik Tek: https://www.instagram.com/p/DP_SPH7AJDS/?hl=bg

# 289
Абитата направиха много силен дебют. Да видим как ще продължат нататък нещата в Дизиленд. Периодично се появява някой проект, който размества пластовете.

Твърди се, че вече се знае коя е новата стилистка на "Ешреф Рюя" - Езги Аяз, която преди това е работила по Боровинковия шербет.

С вечните фенове (на всички актьори):

Още с маестрото:

В Испания повтарят DEK и от Divinity правят обзор на живота и кариерата на актьорите след сериала https://www.divinity.es/actualidad/20260116/vida-actual-actores- … 18_018057574.html (има някои неточности)

Приятна почивка на всички Kissing Heart

# 290
# 291
Фло, на мен също ми е любима сцена Sparkling Heart

От Vanity Fair Italia https://www.vanityfair.it/article/mamma-bradley-cooper-fan-can-yaman

По какъв начин майката на Брадли Купър е фенка на Джан Яман?

Многократно номинираният за „Оскар“ актьор разкри, че майка му е гледала „Мечтателката“ (италианското заглавие на Ранобудна птичка) поне четири пъти и че според нея Джан Яман е „най-добрият актьор в света“.

Въпреки че Глория Кампано е най-големият поддръжник на сина си Брадли Купър и често го придружава по червените килими (за последен път ги видяхме хванати за ръка на Оскарите през март 2024 г.) г. – може би има един актьор, който тя харесва дори повече. Самият Брадли Купър разкри това по време на епизода на подкаста „The Joe Rogan Experience“ от 9 януари. В близо двучасовото интервю актьорът и водещият обсъждат практически всякакви въпроси, проследявайки кариерата на Купър и засягайки теми като изкуствения интелект и обществото на сценичните изкуства. Междувременно актьорът, който е във връзка с Джиджи Хадид от 2023 г., обсъди и семейството си, започвайки с Глория Кампано и актьора, когото смята за най-добрия в света. Внимание, подсказка: това е Джан Яман.

„Майка ми ще ме убие“, така започна актьорът, преди да разкрие страстта на майка си към турските сериали. Шегувайки се с бавното темпо на сапунените опери, Брадли Купър описа типична ситуация, в която той приготвя закуска за дъщеря си, докато майка му гледа телевизия: „Понякога влизам в стая и двама герои се взират един в друг. Отивам в кухнята да направя кафе, връщам се и те продължават да се взират! Гледат се толкова дълго и интензивно, че понякога си мисля, че сериалът е забил, но не - това е просто турска драма.“ След това актьорът навлезе в повече подробности, посочвайки „Мечтателката“ като любим сериал на майка си. В сапунения сериал участват, както е добре известно, Джан Яман в ролята на фотографа Джан Дивит, редом с Демет Йоздемир, която играе неговата любима на екрана, Санем Айдън.

След това Купър обясни: „Името на сериала е DayDreamer. Има точно 360 епизода и майка ми ги е гледала всичките, без да пропусне нито един. Гледаше го с часове. Гледаше всеки епизод 4-5 пъти. Беше пристрастена по време на Covid и не можеше да спре.“ Със смесица от шеговито възмущение и възхищение Брадли добави през смях: „Забавното е, че тя казва, че главният актьор е „най-добрият актьор в света“. Предполагам, че номинациите ми за Оскар не означават много за нея.“ След това актьорът призна, че всъщност сериалът не е лош и че също смята, че двамата главни актьори са доста талантливи, изразявайки предпочитанието си към Демет Йоздемир.

Естествено, комплиментите не останаха незабелязани, дотолкова, че Джан Яман сподели в Instagram откъс от подкаста, в който Брадли Купър говори за него. Турският актьор написа: „Моля те, Джо Роуган, кажи на Брадли, че искам да поздравя майка му. Новият ми сериал, „Сандокан“, е премиерно на 19 януари в Netflix US, надявам се и той да ѝ хареса.“ Никога не е имало по-добра възможност да се получи известна реклама на американския пазар и с право, актьорът, който играе „Сандокан“ редом с Ед Уестуик, Алана Блур и Алесандро Прециози, не я остави да му се изплъзне. Особено след като вероятно вече си е осигурил една специална зрителка с много влиятелен син в света на шоубизнеса.

# 292

IG|
Demet Özdemir
📸 tbt ноември 2025 г

Чаатай, Неджип и Ахмет с режисьора и екипа на снимачната площадка на телевизионния сериал #EsrefRüya

От архива на асистента

Зад кулисите Smile

Чаатай Улусой с фенове на снимачната площадка на телевизионния сериал #EşrefRüya

П.С. Вижте само караваната му! 🤣 Мрежи, стикери на илюминатори, все едно е подводница!

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 19:21 от femmi2

# 293
Много интересно, Феми, за първи път виждам така украсена каравана Animal Fish Напоследък всички снимки излизат от там, но не бях обърнала внимание на интериора. Асистентът Генчай ли споделя снимките? Между другото, преди няколко дена фенове бяха забелязали, че той е престанал да следва Демет и е изтрил снимките си с нея. Първоначално не повярвах, но след проверка - така е Rolling Eyes Като личен асистент на Чаатай и PR, знаем ли с какво друго се занимава?

# 294
Нали интересно е украсана караваната му . Любовта и Страстта му към Морският Свят. Animal FishЛипсва му и когато е на работа и  по този начин е близко до морето .  Иначе е доста добре  Оборудвана и козметиката си е наредил и до бюрото е сценария .

Ето я и Бюшра в Рияд на Звездното Събитие .  Харесва ми  браво . Heart Eyes
https://x.com/dizianaIiz/status/2012579565319692421?s=20

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 21:11 от femmi2

# 295
Украсата може да му е подарък, например от гаджето. Не го виждам да седне да си я украсява.
Този асистент негов личен ли си е или назначен от продукцията?

И ние имаме подарък, благодаря! Heart

Nature Star2https://www.instagram.com/p/DTnPniDjTZN/?hl=bgNature Star2

"Репортер: Да..., идва една от най-красивите и въздействащи жени на вечерта — Демет Йоздемир.
Демет: Благодаря ви много! (усмихва се и казва някаква молитва)
Репортер 2: Г-жо Демет, бяхте много елегантна, наистина. Много сте шик и много красива. Беше много хубава вечер.
Демет: Благодаря ви. Сега отивам вкъщи да гледам епизода (на Ешреф Рюя). Довиждане.
Репортер: До скоро виждане и лека нощ!"

# 296
Може и подарък да му е но повярвайте ми ще седне и ще украсява , защото това го успокоява и Обожова рибите и морския Свят .  Дори им обръща повече внимание от всички говори им и усмихава им се и им се радва и ги държи в ръце .  Като ги улови някои ги пуска отново в морето . Ако беше така активен и внимателен и за други неща ехеее ... още по далеч щеше да стигне . Затова му се ядосвам щото може има дадености ама ...

Иначе за астистена поне аз не знам с какво друго се занимава Rolling Eyes

Бюшра Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 21:14 от femmi2

# 297
Бюшра е много елегантна - браво! Цепката още повече я издължава визуално.

И на 360 градусов оглед - коментарът може да бъде само - Mashallah Sunglasses

От продукцията пускат картинки:

Ешреф с по-светли дрехи ми изглежда много променен.

# 298

Büşra Develi, звездата от Eşref Rüya, изглеждаше стилно на наградите Joy Awards...

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 23:33 от femmi2

# 299
Иначе тайни не разкриват.
Спасена е Нисан? Май драскотина има на ръката само.

Кате,  благодаря за превода на статията от Vanity Fair Italia. Flowers Hibiscus  
Дано вече да му дадат Оскар за нещо Брадли, че ще вземе да строши рекорда само за номинации.
Може и Демет да поканят да му я връчи, много я бива!  Пък и той я харесва. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт