🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 14 507
  • 310
  •   4
Отговори
# 300
Еее, Фло, как Демет ще му връчва награда, като майка му не я харесва Kissing Smiling Eyes

# 301
Момичета, аз предлагам Брадли да връчи  награда на Демет, време е.😍🤭
Кате, туй казал ли го е в интервюто?🤣

Бюшра и на мен ми хареса много.

От продукцията пускат картинки, а феновете пускат такива с AI🤭↘️

Колко на снимката са екранните партньори на Демет?🙃

# 302
Фло, на мен също ми е любима сцена Sparkling Heart

Скрит текст:

От Vanity Fair Italia https://www.vanityfair.it/article/mamma-bradley-cooper-fan-can-yaman

По какъв начин майката на Брадли Купър е фенка на Джан Яман?

Многократно номинираният за „Оскар“ актьор разкри, че майка му е гледала „Мечтателката“ (италианското заглавие на Ранобудна птичка) поне четири пъти и че според нея Джан Яман е „най-добрият актьор в света“.

Въпреки че Глория Кампано е най-големият поддръжник на сина си Брадли Купър и често го придружава по червените килими (за последен път ги видяхме хванати за ръка на Оскарите през март 2024 г.) г. – може би има един актьор, който тя харесва дори повече. Самият Брадли Купър разкри това по време на епизода на подкаста „The Joe Rogan Experience“ от 9 януари. В близо двучасовото интервю актьорът и водещият обсъждат практически всякакви въпроси, проследявайки кариерата на Купър и засягайки теми като изкуствения интелект и обществото на сценичните изкуства. Междувременно актьорът, който е във връзка с Джиджи Хадид от 2023 г., обсъди и семейството си, започвайки с Глория Кампано и актьора, когото смята за най-добрия в света. Внимание, подсказка: това е Джан Яман.

„Майка ми ще ме убие“, така започна актьорът, преди да разкрие страстта на майка си към турските сериали. Шегувайки се с бавното темпо на сапунените опери, Брадли Купър описа типична ситуация, в която той приготвя закуска за дъщеря си, докато майка му гледа телевизия: „Понякога влизам в стая и двама герои се взират един в друг. Отивам в кухнята да направя кафе, връщам се и те продължават да се взират! Гледат се толкова дълго и интензивно, че понякога си мисля, че сериалът е забил, но не - това е просто турска драма.“ След това актьорът навлезе в повече подробности, посочвайки „Мечтателката“ като любим сериал на майка си. В сапунения сериал участват, както е добре известно, Джан Яман в ролята на фотографа Джан Дивит, редом с Демет Йоздемир, която играе неговата любима на екрана, Санем Айдън.

След това Купър обясни: „Името на сериала е DayDreamer. Има точно 360 епизода и майка ми ги е гледала всичките, без да пропусне нито един. Гледаше го с часове. Гледаше всеки епизод 4-5 пъти. Беше пристрастена по време на Covid и не можеше да спре.“ Със смесица от шеговито възмущение и възхищение Брадли добави през смях: „Забавното е, че тя казва, че главният актьор е „най-добрият актьор в света“. Предполагам, че номинациите ми за Оскар не означават много за нея.“ След това актьорът призна, че всъщност сериалът не е лош и че също смята, че двамата главни актьори са доста талантливи, изразявайки предпочитанието си към Демет Йоздемир.

Естествено, комплиментите не останаха незабелязани, дотолкова, че Джан Яман сподели в Instagram откъс от подкаста, в който Брадли Купър говори за него. Турският актьор написа: „Моля те, Джо Роуган, кажи на Брадли, че искам да поздравя майка му. Новият ми сериал, „Сандокан“, е премиерно на 19 януари в Netflix US, надявам се и той да ѝ хареса.“ Никога не е имало по-добра възможност да се получи известна реклама на американския пазар и с право, актьорът, който играе „Сандокан“ редом с Ед Уестуик, Алана Блур и Алесандро Прециози, не я остави да му се изплъзне. Особено след като вероятно вече си е осигурил една специална зрителка с много влиятелен син в света на шоубизнеса.

Брадли явно не е гледал "Дързост и красота". Или не е правил кафе по времето когато са го излъчвали в Америка.
Защото докато някой от двамата - Брук или Рич мигне, не кафе ами петстепенно гурме меню може да се направи.

# 303
Тъй като днес бяха  Joy Awards, нека си припомним присъствието на Демет  и Енгин  в Рияд.❤️‍🔥🔥❤️‍🔥
Сред присъстващите бяха известни личности като Мел Гибсън, Амитабх Баччан, режисьорът Майкъл Бей, София Вергара, испанската актриса Естер Асебо, а специални гости бяха турските звезди , Демет Йоздемир, Енгин Акюрек, които представиха новия си проект
Казвам се Фара.

# 304
Благодаря ти, bebè ∞, напомняш ни колко перфектно беше партньорството на Демет и Енгин още от ден 1 Gift Heart

Репортаж на Kanal D с Демет от наградите на Elle https://x.com/i/status/2012845340244774982

Водещ: - Демет Йоздемир се е включила в модата на подплънките за рамене и се превърна в пионер за жените с изправена стойка.

Демет: - Подплънки ли? Да, напоследък много ги харесвам. Обичам дори на тениските ми да има, а ако няма — си ги пришивам. Не бих казала, че е специален избор, просто така се случи.

Водещ: - Тандемът Ешреф и Нисан в сериала Eşref Rüya завладя сърцата на Турция.

Демет: - Мога да кажа следното съвсем ясно — никой успех не се постига сам. Това е наистина дълго пътуване. Обществената телевизия не е нещо, което може да се подцени. Продължителността на епизодите, заснемането на нов епизод всяка седмица, метеорологичните условия — има толкова много фактори. Но когато работиш с правилния екип, се чувстваш по-силен и тогава успехът е неизбежен. Затова съм много щастлива, че работя с такъв екип и такава продуцентска компания.

Водещ: - Нека чуем и от самата нея за Нисан, която завладя всички със своите песни и темперамент.

Демет: - Да бъда честна, в началото не се чувствах комфортно. Фактът, че тя пее, травматичните предизвикателства в историята — имаше много фактори. Питах се дали ще се справя, дали ще успея... но после всичко потече като река. След като "скочих" в образа, Нисан стана по-лесна за разбиране и по-лесна за пресъздаване от моя страна.

Водещ: - Никой не очакваше от нея такива невероятни песни. Демет Йоздемир за пореден път доказа, че е талантлива във всичко.

Демет: - Така се случи. Стана и си казах: "Щом това ми дойде до главата, трябва да се постарая да го направя максимално добре." Хората го харесаха, което много ме радва. Не очаквах, че ще ми достави такова удоволствие. Тъй като това е област, в която нямам опит, стараех се да нямам твърде големи очаквания — това ме накара да се чувствам по-свободна, няма да лъжа.

Водещ: - За разлика от конкурентите си, които крещят, че са на върха, Демет е много скромна и дава уроци с думите си.

Демет: - Предполагам, че не си поставям такива цели (да определям мястото си на върха), защото ако се съсредоточа твърде много върху крайната цел, ще пропусна самото пътуване...

# 305
Абсолютно Перфектни партньори.🖤
Кратък, но незабравим сериал, в който партньорството им беше магично.

Много интересен репортаж отново, Кате, благодаря!🙃

Момичета, аз и тук да споделя,че Демет и Чаатай, както и екранната двойка Нисан&Ешреф са най-обсъжданите в седмицата 11-17 януари.💫

# 306
Водещ: - Демет Йоздемир се е включила в модата на подплънките за рамене и се превърна в пионер за жените с изправена стойка.
Доста е следена Демет. Nature Star2

Демет & Енгин:
Heart

# 307
Между другото, очаква се от 28 януари да имаме нов конкурент в ден сряда в лицето на “Yeraltı” (с Дениз Джан Акташ и Девим Йозкан)... Идната сряда, 21.01 Галатасарай играят в Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид ... през това време от продукцията:

- Админе, искаме снимки с Ешреф и Нисан. + Добре.

- Админе, пусни фрагмана. +Добре.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 23:00 от super_katia

# 308
Ешреф Рюя не върви ли вече към развръзка?

Скрит текст:
Погледнах инстаграма на Gencay Kaya заради новината за отследването на Демет и премахването на публикация на снимка с нея. Определил се е като "Personal Assistant to Çağatay Ulusoy | Project Manager & PR Media", има връзка към инстаграма и на Çağatay Ulusoy.  
Доста непрофесионално послание от Gencay Kaya според мен.

# 309
То това само да беше проблемът (в скрития текст)... около този сериал постоянно има някакви конфликти и драми (къде с право, къде напълно измислени). Вече е досадно обаче. Можеха да постигнат много повече, ако се държаха професионално и не си създаваха сами главоболия. Някои неща можеха още в зародиш да се пресекат, но явно нямаше воля за това. Така или иначе в някакъв момент всичко ще приключи и ще продължим нататък Nerd

Аз да си кажа, че съм много впечатлена от Бюшра Джебе Sign Spades  https://www.instagram.com/p/DTqjlGoDZtC/ Оказва се, че тя е направила адаптацията на няколко хитови турски сериала в арабски версии за региона на Близкия изток и Северна Африка (MENA). Сред тях е и Salma - ливанската/арабска версия на турски сериал Kadın („Една жена“), която вчера беше отличена на наградите JOY в Рияд като най-добрият сериал, според публиката. Действително по Shahid ми се е мяркал сред най-гледаните заглавия.

Други адаптации, които Бюшра е правила са Crystal = Güllerin Savaşı („Войната на розите“) за пазара в ОАЕ и Ommi = Саудитска адаптация на сериала Anne („Майка“). Браво на нея Hands Clap

# 310
Сериала не следя, обаче скандалите си ги чета редовно Joy Миналата година споменах за един сериал и как мениджърът се опитва да набутва клиента си. Ами и тука е така.  Отново мениджърката на Бюшра е в центъра на бурята, а още по интересното е и че бившата стилистка и тя там.

Не знам как се намират все още хора, които да казват колко е хубав, какъв дълбок замисъл и т.н. Сериалът просто тъпче на място, това е мнение и сред някои фенове на Чаатай (не му ги следя всичките). Никой не иска толкова много внимание да се обръща на други герои. Нали е Мечтата на Ешреф, значи около него трябва да е. А не Кадир. Joy

Вчера на наградите Каан е споделил , че има предложение, но в момента е в разработка. А Демет каза, че ще снима нещо и тя ... И леко се замечтах за общ проект Heart Eyes
Мечти:four_leaf_clover:

Общи условия

Активация на акаунт