🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 17 385
  • 380
  •   3
Отговори
# 360
Има и интервю:

Липсва началото на разговора, но вероятно са я питали за приятелството ѝ с Аря.

Демет: - ...правя всичко по силите си, било то чрез гласови съобщения, малко като при дистанционно обучение.
Репортер: - Мислите толкова много за това, че дори използвате двата си почивни дни. За вас духовната връзка има съвсем друго значение.
Демет: - Да, много е важна... тоест, запознахме се, когато бях на 11 години. Да имаш приятел, когото познаваш от 5-и клас до тази възраст и с когото продължаваш със същата сила и същата лоялност...Да знаеш, че е зад гърба ти, когато затвориш очи, е невероятна сила. Затова такова приятелство е нещо съвсем различно. Разбира се, за мен нейното място е много специално и тя е много важен човек за мен.

Журналист: - Всъщност, когато погледнем към рекламните филми, вие засегнахте и проекти за социална отговорност - осиновяването на улични животни. Какво ще кажете по този въпрос? Всъщност подчертахте една много важна тема.
Демет: - Да. Честно казано, разбира се, стратегията на всяка марка е различна, но тъй като не сме свикнали да виждаме това често. Тези три филма имат свои собствени отделни послания и красиви емоции. И едно от най-важните неща е, разбира се, че мой близък приятел участва в това. Тази страна е много приятна и хубава, но разбира се, това, което най-много ме зарадва, беше подкрепата за уличните животни и фактът, че това беше предадено по толкова елегантен, симпатичен и чист начин. Ще го повторя – не го виждаме това често. Разбира се, всеки отправя собствените си послания по свой начин, но да напомним за това отново в рамките на такова пътуване, с толкова хубава марка и такъв прекрасен екип, с толкова силен слоган, наистина ме накара да се гордея много. Затова на такива пътешествия не се тръгва просто така, без причина. Хората не си гласуват доверие просто ей така. За мен това е изключително важно. Искам много да ви благодаря.

Журналист: - Г-н Йомер, вие какво бихте искали да кажете за това сътрудничество?
Г-н Йомер: - Всъщност, ние работим с г-жа Демет от около октомври 2024 г. насам. Благодарение на г-жа Гьозде. Много сме щастливи с нейната подкрепа. Искаме да продължим дълго време. Както тя спомена, може би ще стигнем дотам да предложим и сватбени облекла (да станем кумове). Можем да постигнем много неща оттук нататък. Ще продължим да работим за много добри неща, дай Боже.

Журналист: - Дай Боже! Г-жо Демет, цялата сте в черно. Тази елегантност отново ще се коментира много, точно както елегантността ви след предишната церемония. Какво ще кажете? Снимката ви всъщност ще бъде залята от коментари.
Демет: - Да (смее се), разбира се, за всяко място се подготвям по различен начин. Всяко място си има своя специфика, според мен. Визиите, в които искам да се видя са различни, но всички те са част от мен. В такива дни с хубави послания и дълги пътувания, разбира се, предпочитам повече елегантността на костюма. Имат специално място за мен и нека приключим тази тема бързо. Благодаря ви много (смее се).

Журналист: - Тогава искам веднага да премина към сериала.
Демет: - Всъщност можем да поговорим за него и отделно. Какво ще кажете? (поглежда към мъжете от Конфор)
Господин от Конфор: - Много ни е приятно.
Демет: - Така ли? Да разкажа ли малко тогава? Да подхванем ли и тази тема? Не мога да давам подсказки обаче (смее се).
Журналистите: - Добре, добре.
Господин от Конфор - Ще питат как ще завърши сериалът? (смеят се)
Демет: Краят ли? Не, не знам.
Журналист: - Това е сериал, който върви страхотно. Отразява се и в рейтингите. Какво ще кажете първо за сериала? Всяка седмица има нови изненади.
Демет: Да, така е. И аз преживявам шок всеки път, когато чета епизода. Наистина не се шегувам. Получи се много добра химия с нашия екип. Тази изминала година беше толкова хубава за мен. Професията ми, която  обичам толкова много е актьорството, но и с това красиво сътрудничество (с Конфор), времето ми е изпълнено пълноценно. През останалото ми свободно време, когато си почивам у дома, отново е с Комфор. Затова за мен това е една наистина много продуктивна година. Сериалът е прекрасен по свой начин, пътуването ми тук е прекрасно по свой. Наистина съм много щастлива, да не ни е уроки.

Журналист: - Казахте, че всяка седмица преживявате шок, но можем ли да научим за шока от тази седмица?
Демет: - Не, не можете да научите. Още няма трейлър. Ще запазя шока за мен. Ако се засечем след няколко дни, ще те потърся и тогава ще ти разкажа няколко неща.

Журналист: Госпожо, нека попитаме и за актьорския състав. Прекрасен състав, но има и нови попълнения, и напускащи. По-специално бихме искали да попитаме за г-н Неджип. Изведнъж той спря да следва всички...
Демет: - И каза: "Еми, зодия Близнаци съм". Да, да... Когато го видях за първи път, си казах: "Не, със сигурност е станала някаква грешка", защото прекарваме толкова приятно време на снимачната площадка, че ако имаше проблем, със сигурност щяхме да разберем. Той самият обясни, че няма такова нещо. Не обърнах голямо внимание. Че е зодия Близнаци, кълна се, разбрах, когато го написа. Дори и пръстът му да се е подхлъзнал, мога да кажа: "Еми, защото е Близнаци".

# 361
Охооо... имаме интервю с превод . Много тини и усмихнати са всички

Пуснаха Откъс от еп 29

Слагам го като линк , щото иначе се получава черен фон на видеото .
https://www.youtube.com/watch?v=eSFc0W6nYdU

# 362
Брей, имаме откъс и то с главните герои Animal See No Evil Вчера забравих да споделя и тези снимки от еп. 29:

# 363

Ешреф - Ти си единственото красиво нещо в живота ми ".

- "Никога не ме оставяй".
- "Никога , никога няма да те оставя". 

💞❣️🤍🖤❤️‍🩹

- "Боли ли ? Малко. Нека те целуна да ти мине"🥺🫶💞❣️

# 364
Още от събитието на Konfor:

Имаме и ново попълнение в стилистите на Демет - Zekiye Karadağ, моден редактор на L'Officiel

От Нихал Динч https://x.com/i/status/2013985635804057937

И други:

"Тази история заема много специално място в сърцето ми... Моята спътница, моята приятелка Аrya Petruska и нашето малко бебе Лев, оставихме незабравим спомен... Нямам думи, с които да го опиша. За още много красиви пътешествия... Кonfor mobilya, благодаря ви, че ви има."

# 365
Сериала и епизода  почнаха по рано тази вечер изненадващо.

Спасиха Нисан , Ешреф се усети и разби стената с една брадва после имаше стрелба и бой.

Кадир не е доволен че има баща какво ще кажел на Организацията, като не е Сирак нямало да го приемат повече.
Ох вместо да се радва той мисли глупости...

РЕКЛАМИ Money

Свършиха рекламите и Чийдем е на мястото на отвличането и оглежда.

Дават откъса и момента ,който ни пуснаха, където Нисан и Ешреф си говорят.

До тук епизода не е лош. Харесва ми има логика и динамика и не протакат.

Ешреф е убеден че зад всичко стои Ихтияр - " Старецът", но засега не се показва и не може нищо да направи. Имаше и екшън в стил малко мъчения но всеки ще си получи заслуженото. Ешреф - БИГ БОС  понякога е жесток, но Справедлив!

Кадир започна да действа на своя глава срещу Динчер и той започна да съжалява че му се е доверил.

На Нисан и стана зле при прокурорката , защото видя снимка на бащата на Динчер - Ферудин Корал нейният насилник и спомените се върнаха отново.  
Ще излезе че Ешреф е лежал напразно по изправителните домове и пропилял Живота и Младостта си. Толкова е Несправедливо! Sob

Ешреф и Отбора се измъкнаха от капана на хората от Ихтияр малко като на фантастика ама... Bowling
Факт е че не се паникьосаха и отново проявиха интелигентност и заблудиха враговете. Nature BoomNature FireHands ClapBowling

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 11:47 от femmi2

# 366
Пропуснах голяма част от епизода, така че ще се въздържа от коментар. Радвам се обаче, че новите реклами на Демет и Енгин се излъчват по време на сериала и го подкрепят финансово Kissing Face

Интронизацията мина Wear Crown

Фърат Корал Imp

И бонус за лека нощ още едно интервю от днес https://x.com/i/status/2013939865168032080

Репортер: - Ще чуем ли песен от вас?
Демет: - Веднага казвам, готови ли сте? Аз нали съм простреляна...
Репортер: - Да.
Демет: - Тъй като съм простреляна в сериала, не мога веднага да изпея песен. Вие знаете по-добре, не става веднага така.
Един от шефовете в Конфор: - Можеш да изпееш веднага, например „Kооо-н-фооор та-да-да-да“ (всички се смеят).
Демет: - Веднага няма да изпея, но очаквам изненада след няколко епизода. Мисля, че ще се случи.
Репортер: - Вярно ли е, че получавате предложения за сценични изяви?
Демет: - О, нима? Не, не, няма такова нещо. Нямам време за това.
Пак шефът от Конфор: - Аз имам 8-10 песни, които са кандидати за хитове, мога да ги споделя.
Демет: - (смее се) Тогава да ги вземем в сериала. Аз наистина нямам време за участия извън него.
Репортер: - Тогава да кажем така – дали Демет Йоздемир някой ден ще издаде албум?
Демет: - Защо не? Вече не искам да казвам „никога“, защото често ме разнасят с категоричните ми отговори. Затова ще кажа защо не, кой знае, всичко е възможно... Дай, Боже, ако е за добро, нека се случи.
Репортер: - Много ви благодарим.

И бонус 2: фраг 1 за 30 еп.

Ешреф: - Това, на което му казват "дом", се оказало такова нещо... Прибираш се и най-красивата жена на света ти отваря вратата... В къщата мирише на вкусна храна... И ако тук имаше две дечица, които да ми се овесят на врата, щеше да е съвършено.
Нисан:  - Дай Боже и това да стане.
Хъдър: - Човек, който работи за Стареца, не може да ми бъде син!
Кадир: - Имам да си отмъщавам. Чакам подходящия момент.
Хъдър: - Както и да е...
Кадир: - Убили са майка ти - така каза.
Нисан: - Изобщо не се опитвай. Не можеш да влезеш в тази къща, Ешреф Тек! Какво правиш?!
Ърмак: - Разбрах кой е информаторът. Това изобщо няма да ти хареса.
Ешреф: - Кой е?
Ърмак: - След малко ще дойде, ще видиш със собствените си очи.
Ешреф: - Предателството си има цена.
Нисан: - Нямаш ли милост?
Ешреф: - Не прощавам предателство! Който и да го е извършил.
Селма: - Ееее, да не би да я хванаха?
Нисан: - Ти беше този, който казваше "няма да простя".
Ешреф: - Какво съм аз? Убиец с помрачено съзнание ли?
Нисан: - Не си ли?

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 23:35 от super_katia

# 367
Кате, благодаря за всички преводи! Flowers Hibiscus
Хубаво сътрудничество с Демет показаха от KONFOR. Демет много отива на Пера Палас, направо я виждам в ролята на Мата Хари! Nature Star2

# 368
Нали преди време имаше идея да се направи филм за турската Мата Хари, Емине Адалет Kissing Face Вероятно замразиха работата по проекта, но не се знае кога пак може да излезе на дневен ред Hands Nail Care

От Нихал Динч:

Демет чинно си споделя фрага за 30 еп.:

Както едни фенове писаха - тангото се задава Joy

Почеркът на новите стилисти вече се усеща Mag

Това за протокола Pencil

# 369
Отлична работа на Нихал, Демет сияеше. Wear Lipstick

"🎉Отпразнувахме премиерата на новата ни рекламна кампания, създадена с нашия посланик на марката, любимата ни Демет Йоздемир, в историческата атмосфера на хотел Пера Палас с незабравима среща. Благодарим на ценните представители на медиите, които присъстваха, и на всички участници, които допринесоха…
✨ Никога няма да забравите Комфорта на 2026 г."

Nature Star2https://www.instagram.com/p/DTz258OCjHD/?hl=bg

# 370
Не съм търсила още новости, но да донеса някои неща, които вчера пропуснах:

Рекламите и в Youtube:

Дядо: - Лъвчето на дядо!
Демет: - Никога няма да забравите вълнението от мачовете, които сте играли у дома като дядо и внук.

Дете: - Бягай, донеси го! (към кучето).
Демет: - Никога няма да забравите първия ден, в който Панчо дойде в дома ви от приюта.

Лев: - Мамо (Anne)
Аря: - Ай!
Демет: - Никога няма да забравите онзи момент, в който вашето бебе казва за първи път "мамо".

Това е и цялото интервю от вчера. Липсва ни само началото, другото вече е преведено:

Репортер: - Г-жо Демет, добър ден. Първо, честито за това сътрудничество. Какво ще ни кажете за него? Как започна всичко?
Демет: Всъщност започна с едно страхотно предложение, което ме направи много щастлива. Светът, който искаха да изградят и посланието, което искаха да предадат, ме впечатлиха много. Тъй като ми предложиха дългосрочно пътуване, веднага се замислих над собствената си употреба и поглед към марката, защото според мен, ако няма пълно сливане с марката, няма как да е истинско сътрудничеството. Запознахме се, споделихме идеите си и си казахме какво можем да си дадем един на друг, дори и на ниво енергия. За мен това беше началото на едно много красиво пътуване и го чувствам още от първия филм. Бях много щастлива, защото темите са много органични, свързани с истински човешки емоции, с нещата, които ни липсват и които очакваме. Всъщност новият ни рекламен филм е точно за тези неща. Искам да споделя и тук – в него участва моя много близка приятелка заедно със сина си. Тя ми е приятелка от 20 години, така че чрез Konfor всъщност оставихме един много хубав спомен. Това пътуване вече беше много значимо за мен, но стана още по-смислено. Педставихме серия, в която подчертахме ценността на дома, в който влизаме и излизаме всеки ден, но може би невинаги оценяваме достатъчно. Много съм щастлива, че се запознах и с г-н Уси (режисьора), надявам се и на вас да ви хареса.

Репортер: - Как се появи тази идея? Особено частта с вашата приятелка?
Уси (Режисьорът): - Всъщност ние не знаехме. В сценария нямахме информация, че г-жа Демет има толкова близка приятелка с бебе в тази възрастова група. Предложението дойде от нея, когато каза: "Моята най-добра приятелка има бебе, което е точно за този сценарий, може ли тя да играе?", ние се съгласихме с голямо удоволствие, защото темата е семейството, а те вече се превърнаха в семейство. Във филма няма чужди хора – г-жа Демет и нейната приятелка, включително мебелите, станаха едно семейство. Там, върху диваните, с играчките, се опитвахме да разсмеем малкия Лев. За нас това беше истински домашен хол, напълно независим от снимачната площадка. Всъщност, докато гледате филма, може би не сте забелязали – г-жа Демет се движи нормално, докато другите са в забавен каданс (slow motion). Това е технически похват. Мекотата и забавеният кадър на щастието на майката, докато вдига бебето, съчетани с нормалните движения и говор на г-жа Демет, са филмова техника, която стои добре при гледане. Не изглежда така, сякаш двете са заснети отделно. Използвали сме такъв трик в рекламата.

Репортер: - Можем ли да кажем, че това е любимата ви снимачна площадка? Тази серия реклами е специална и значима за вас.
Демет: - Да не се обижда никой, но разбира се, че е така. За мен това е изключителен спомен. Майката на моята приятелка Джерен и моята майка също бяха изключително щастливи. За нас това е безценен духовен подарък. Аря също щеше да бъде тук, но е много трудно да се пътува с бебе – Лев е само на 7 месеца и затова не успя да дойде. Надявам се по-късно... аз вече запазих за Лев главната роля в рекламния филм за младежка стая оттук нататък.

Репортер: - Идеята е дошла от Вас, вероятно Вие сте дали предложението. Как преминаха тези моменти, какви разговори имахте?
Демет: Аря наистина не можеше да повярва, много се изненада. Освен това тя живее в чужбина, в Унгария. Докато мислехме как ще стане, ние дори не бяхме мечтали за такова нещо. Мислехме, че може би ще направим само фотосесия, но да се включиш в такова дълго пътуване с толкова силна марка – Аря много се развълнува. Дори мислеше, че няма да се справи. Но мисля, че Лев беше този, който се адаптира най-добре. Аз и Аря бяхме по-развълнувани от него. Тя много се изненада и се зарадва, аз също.
Шефът от Конфор: - Дори в края на филма има един момент, в който Лев гледа към камерата – ще го видите. Специално поискахме този кадър да остане.

Репортер: - Този първи момент (в който казва „мамо“) няма да се забрави, но какво ще кажете за първия път, когато каже „лельо“?
Демет: Честно казано, полагам усилия за този момент. Нека първо минем през „мамо“, „татко“, а след това най-важното е „леля“.
Уси: - Тъй като за децата е най-лесно да казват „ба-ба-ба“ или „ан-ан-ан“, те веднага казват „татко“ или „мамо“, но „леля“ (teyze) е малко по-трудно.
Демет: - Правя всичко възможно – чрез гласови записи, дистанционно обучение.
Репортер: - Толкова много мислите за това, че дори оползотворявате двудневната си почивка, за да отидете при тях. Духовната връзка за вас е на съвсем друго ниво.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 21:04 от super_katia

# 371
Екипът на Konfor си разбира от работата.Hands Plus1

Аря: „Скъпа моя… добавянето на такъв момент към нашата история с теб беше прекрасно преживяване. Нека винаги блестиш и излъчваш красота, скъпа наша лельо. 🤍“

# 372
Да не са им уроки Hands Raised Hands

Вчера в едно свое интервю актрисата Ясемин Сакалъолу е казала много хубави думи за Демет. Ето го откъсът https://x.com/i/status/2014389944395948415

Ясемин: - Но в живота ми има един човек – няма да казвам името му – който в повечето случаи не ме гледа с добри очи. Тоест, много се притеснявам от неговите погледи. Моят психолог ми каза: „Докато продължаваш живота си срещу този човек, може би ще се появят още няколко такива хора. Няма ли да се справиш с това? Избери си някой в този сектор, на когото имаш голямо доверие“, каза той. „Гледай го в очите и разказвай на него.“

Водещ: - На кого разказа?

Ясемин: - Ще кажа, за първи път го разкривам някъде. Нека и тя да чуе: много обичам Демет Йоздемир. Когато започнах със стендъп комедията, получих голяма подкрепа от нея. Два пъти дойде да ме гледа. Демет Йоздемир се смееше, пляскайки с ръце. Тя е и голям поддръжник на жените. Избрах очите на Демет. Гледайки нея, си направих шоуто.

Hands Clap

# 373
Ясемин Сакалъолу е поредната, която споделя за подкрепа от Демет! Heart
Скрит текст:
Дано злословещите си вземат поука! Подкрепата помага.

С такава леля рано ще проговори Лев Joy
Репортер: - ...какво ще кажете за първия път, когато каже „лельо“?
Демет: Честно казано, полагам усилия за този момент. Нека първо минем през „мамо“, „татко“, а след това най-важното е „леля“...Правя всичко възможно – чрез гласови записи, дистанционно обучение.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 12:22 от Florale

# 374
Твое е само това, което даваш, Фло Kissing Heart

"Дойде ли времето?" + "Развълнувах се"

Явно сме все по-близо до момента, в който ще се разбере, че Нисан е Рюя. Имаме индиректно потвърждение от админа на профила в Х: https://x.com/esrefruyadizitv/status/2014626795685843150. Чийдем още в първи епизод разгада ребуса, на следващия най-умен ще му отнеме едно 30+ епизода Nerd

От мебелите:

Общи условия

Активация на акаунт