🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 18 004
  • 396
  •   4
Отговори
# 390
Ще разберем защо са там Kissing Face

Междувременно имаме втори фраг за 30 еп.

Терапевтка: - Заключваме в една стая в съзнанието си нещата, с които не можем да се справим.
Нисан: - Искам да изляза от тази стая.
Ешреф: - Бях много лошо заплашен.
Нисан: - Това, че никога повече няма да можеш да видиш лицето ми, толкова ли е важно за теб?
Ешреф: - Понякога си мисля, че не разбираш колко много те обичам.
Нисан: - Рюя... Ешреф, моля те! Виж, аз не искам да живея с неизвестни, разбра ли ме? Причината за тази вражда с Фърат Корал Рюя ли е? Убийците... всички, всички ми се нахвърлят!
Джерен: - Но говорим за едно изгубено време, Нисан. Каквато и болка да си преживяла...
Кадир: - Ще бъде безконтактна доставка, братко. Фърат Корал, когото търсите, ви чака там.
Ешреф: - Значи ти си Фърат Корал.
Нисан: - Не, не, не, не... не идвай, не идвай! Пусни ме, пусни ме, пусни ме! Аз съм Рюя!

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 23:01 от super_katia

# 391
Кате! Flowers Hibiscus
Нисан нали знае, че е била във фермата с Ешреф и Динчер? Защо не разбра тогава, че е Рюя?

# 392
"Аз съм Рюя"!  

Катеее , благодаря за фрага и превода . Flowers TulipЗаветната истина излезе наяве . Историята сега започвааааа. Новата История между Ешреф и Рюя и любовта им . Hearts

Нисан се шокира и изпоти като разбра и терапията даде резултат.

В соц мрежите е голмо вълнеение и еуфорияяяя .

Зрителите на #EşrefRüya най-накрая получават отговор на въпрос, който отдавна си задават.💥

Те са изправени пред истина, която напълно ще промени хода на историята, и се оказва, че Нисан е „Руя“.

Това също така сигнализира за началото на нова ера в Сериала.

https://x.com/diziyolcusu/status/2015154843355107806

От Дениз Турал

Цитат
Плакатът #EşrefRüya бележи нова ера. Погледът на Eşref сега е насочен към Нисан, или по-скоро към Руя. Тази сряда нещата са на път да се променят. Мисля, че предстои един наистина интензивен епизод. 🔥

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 11:33 от femmi2

# 393
Нисан нали знае, че е била във фермата с Ешреф и Динчер? Защо не разбра тогава, че е Рюя?
Явно ѝ е липсвало някое парченце, за да нареди изцяло пъзела. Можеби в разговорите с Ешреф ще получи правилния жокер Nerd

В горната снимка ми се струва, че Ешреф ѝ прави някаква изненада.

# 394
Няма нужда чак от ера!

Жестоко е да си спомни за насилието върху нея, никой не трябва да си спомня такова нещо, ако е имал късмета да го забрави...

# 395

Чаатай и Демет на снимачната площадка

# 396
Жестоко е да си спомни за насилието върху нея, никой не трябва да си спомня такова нещо, ако е имал късмета да го забрави...
Темата е много деликатна, да видим как ще бъде предадена в сериала... дано не прахосат момента. Задействали са тежката PR машина - всички отвсякъде ни казват колко силен ще бъде 30 епизод и да гледаме в сряда. Дано Hands Pray

Марта веднага се е вдъхновиа от Дубай:

Между другото, Беатрис Сеа от InterMedya, разпространителите на "Ешреф Рюя" е спечелила награда за жена на годината от Световна аудиовизуална женска асоциация (WAWA):

Очаквам да се похвалят и с продажби на сериала, че скоро не са обявявали нищо официално по въпроса.

Иначе от тази снимка става ясно, че Ешреф като баща на сираците явно ще направи кухня за бедни на името на Якуп баба:

Знаех си аз, че има някаква изненада в тази сцена Sunglasses

Като сме почнали със снимките зад кадър, нека я има и тази. Някои хора се вгледаха много в пръстена на ръката на Нисан Wear Ring

Общи условия

Активация на акаунт