🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 18 451
  • 409
  •   2
Отговори
# 405
Като изключим цялото вълнение около истината,че Нисан е Руя... Аз наистина се подготвям психически за ужасния момент, когато тя ще си припомни насилието извършено над нея.🫣Дори на най-големият си враг не пожелавам да си спомня подобно нещо, ако  е бил жертва на насилие.
Всички знаем как Демет изиграва болка и страдание... Винаги ме е карала да преживявам болката на образите й.
Много ще се плаче.😔

# 406
Дано сцената да е написана, режисирана и изиграна добре. Киното е екипна дейност People Dancers

Демет не е била само с Деря в Дубай, мениджърката Гьозде също е пътувала с тях. Снимките са от сестра ѝ:

# 407
# 408
Фло Simple Smile Мерси за проверката . Значи няма да бъдем целия епизод ощетени заради мача и това е добре.

Ужасно е да си спомни насилието и мъчително и за Нисан и  по принцип също.  Предвид, че миналото се завърна и е част от живота и на Нисан и на Ешреф тези болезнени спомени са необходими да се подреди пъзела от началото до край.

Всички ни подготвят за тези сцени и развръзка.  Вярвам че са го замислили и заснели добре .
В актьорската игра не се съмняваме че ще е въздействаща от всички.Sob

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 21:58 от femmi2

# 409
Супер, щом и Гьозде е била в Дубай, почти е сигурно, че ще има нещо интересно и за нас! People Dancer Фотосесия?

Мисля, че Демет най-много ме е разчувствала с актьорската си игра. Heart
Аз съм на друго мнение - на никой нищо добро няма да донесе ровенето в това минало и "подреждането на пъзела".

Общи условия

Активация на акаунт