🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 144 495
  • 1 568
  •   19
Отговори
# 1 560
  • София
И според мен Станислав се представи отлично.

# 1 561
  • София
Харесвам Станислав и никога не ме е дразнил, а тази вечер се представи страхотно, всичко обясни и показа, но и рутината в телевизията си казва думата. Интериорът на апартамента му е много в мой стил и като цяло му давам 20т. за цялостно представяне.

# 1 562
Тоя Станислав много говори на диалект, много неприятен за слушане.
Мани мани, тежък диалект с ямболски акцент. И този е водил подкаст, смятай. Но това си е избор на НОВА ТВ.
Да коментираме ли и клипове в тик ток, как същият готви гол и не е ли това подигравка с xраната? Нека си се снима гол, ама във фитнес залата или край басейна.

# 1 563
Много ми хареса всичко тази вечер, супер представяне, браво.
За погачата - Манчев е прав. По-добре щеше да бъде в по-широка тавичка.

# 1 564
Браво на Станислав! Страхотно сготви и гостите му останаха сити и доволни. Декораторката малко прекали с украсата на масата. Непрактична се оказа, затова част от нея беше отстранена, за да има място за основното - ястията. Wink

# 1 565
Много ми харесва какво сготви Станислав, от всички бих опитала, а разядката ще се прави Grinning. Въобще страхотна седмица досега, ей такива нещо ми се гледат в Черешката.

И аз искам такива менюта (участници)!
Станислав и Дънди- без пропуск, всичко ще се прави, чак мъжът ми се кани уикенда тазвечершната питка да меси. 🤣 На госпожа Дъ Блек (вЕрно си е черната Злата)- само тартара си открадвам. Иначе наистина изглежда отегчена, угрижена, посърнала. А едно време имаше бая живец в нея.

# 1 566
Прекрасна вечер. Sparkling Heart
Имам само една забележка. Пак го накараха да рекламира уред на Филипс. Ни в клин ни в ръкав.

Иначе менюто - топ. Изпълнение - безупречно.

Гърдева го сваляше май. Но той си е готин пичага Станислав.
Злата пак през зъби даваше точките. Нямаше как да го пореже.

Манчев май трябва да донесе 2 плакета утре.

# 1 567
Много добро представяне на Станислав, очаквано за мен, той няма слаба изява където и да се е появил, въпреки, че изглежда някак несериозен и друг типаж. Много интересна фурна, забелязахте ли колко е малка, явно е някаква по- специална. Десертът му ....бих опитала с удоволствие. Прави сте за този сезон, май не е имало по- силен. Тортата на Тереза Маринова изгря в този формат, но сякаш нищо друго не се е отличило. Тази седмица определено има попадения

# 1 568
  • Пловдив
М да...уреда беше излишен пълнеж. Тия банички хич не бяха запечени. Не ми изглеждаха на толкоз вкусни, ама...
И като стана да готви да беше сложил ръкавици за туй показно Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт