🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 145 957
  • 1 589
  •   23
Отговори
# 1 545
Запечени лешници, домашна майонеза, маскарпоне, пармезан, чесън, мед.
Разсеях се и не видях как направи лешниковата разядка. Може ли някой да сподели какво сложи в нея - видях, че сложи мед, чух и за чесън, щом е лешникова, значи има и лешници, а друго какво сложи?

# 1 546
G&B, много благодаря!
Звучи ми вкусно това чудо, май ще го пробвам.

# 1 547
И Манчев пак почна да ме дразни още от началото. Grinning
Тъкмо извади питката Станислав и аз си харесах как му се е разцъфтяла в тавата и тамън си рекох яяяя трябва да си купя по-мслка тава за питка, да ми цъфне и на мен така  и йок, пак забележки,  не можело то така, трябвало по -голяма тава да си вземе Grinning😁😁😁

# 1 548
Той Манчо всичко, което не е по вкуса му, го критикува.
Аз, ако участвам, напук на него ще направя поне три разядки и салати с авокадо. Предястие и ястие със сьомга.
Един боб ще завъртя с мноооого чубрица.
И за десерт шокомус с авокадо.
Joy

# 1 549
Кимиона забрави, щото и той в забранения Манчов списък.
Ох, последните 2 вечери ще трябва почивните дни със screen shots  пищови да правя от видеата. Чудесни рецепти, поне според моя вкус. А някой ако мерне от някъде официални рецепти от истаграми  фейсбуци... моля да мята насам 🫶

# 1 550
  • Sofia
Да беше сложил една лъжица и да си сипват от разядката,а не всеки да бърка с облизана вилица 🤨

# 1 551
Усещам злобата на Чоткин, няма амюсбуш?! А той какво сготви мусака и тиквеник. Още живее в хелс китчън. Нищо ново не предложи като умения

# 1 552
А мадам Злата каква грозна забележка направи на Дънди  думи нямам .Много на сериозно се е взела .Много неприятна ми е в тази Черешка. Колкото и културна и възвишена да ми се прави не сме забравили  колко проста и неграмотна беше в Бик брадъра

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 22:00 от Сандрела

# 1 553
  • Пловдив
А Златка дали има др.дрехи...? Всичко черно.

Сандрела, този е Дънди.

Тая декорация не е нищо уау...даже я разкараха Simple Smile

# 1 554
  • Euskal Herria
Станислав нали беше семеен? А само за родителите  и брат си споменава.
И аз се чудех за разядката - за всеки ли има индивиуална порция, или от две-три общи взимат?

# 1 555
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Много ми харесва какво сготви Станислав, от всички бих опитала, а разядката ще се прави Grinning. Въобще страхотна седмица досега, ей такива нещо ми се гледат в Черешката.

# 1 556
  • София
YanaDg, Станислав се развежда в момента, не знам точно кога е снимано.

Много ми хареса вечерята му, баничките, разядката, месото, десерта.

# 1 557
А Гърдева мъж ли си търси? Направо прекалява с четките.

# 1 558
Браво на Станислав,страхотна вечеря. Всичко ми хареса. В Хелса ме дразнеше честно казано но тази вечер видях при него израстване на личността му, улегнал е , просто ми е променен към много по добре. Хареса ми. Златка ме дразни.

# 1 559
  • Euskal Herria
И десерта на Дънди, и този на Станислав ми харесаха, ще се пробват. Въобще тази седмица има много рецепти, които си заслужават да се направят. И самите участници подробно обясняват и показват.

Общи условия

Активация на акаунт