🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 148 095
  • 1 632
  •   13
Отговори
# 1 575
Просто се опитва да изглежда много сериозна и отдадена на семейството жена /чисти имидж/, ама малко прекалява. Grinning

# 1 576
Много ми хареса вечерята на Станислав.
Имах възможност да опитам приготвени от него десерти и солени хапки, бяха чудесни.
Дома му е направен отлично. Нямам никакви забележки към него, само декораторката му се престара, според мен сам също щеше да се справи.
Златка ми е много досадна, от всичко разбира, на всеки ще намери кусур.

# 1 577
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
И аз се изненадвам тази седмица от негативизма на Златка. Все недоволна, все намира кусури, доста повехнала и без грам настроение изглежда. Гърдева ще ми е интересно как ще готви.

# 1 578
  • Пловдив
Златка нали се зарадва на прогнозата на Таро картите за евент.брак/предложние Wink Грейна направо....явно чака.

# 1 579
Направо я изядохте с парцалите тази клета Златка. Хайде, не е чак толкова "черна", колкото я изкарвате. Държи се естествено без позьорничене и теарталничене. Това не я прави негативна и неудовлетворена, поне според мен. Да, не е от хилещите се лигли, не е "артистична творческа личност" - разбирай полусмахнато плямпало. На мен ми харесва с тази сериозност и искрено присъствие.

# 1 580
Ама тя не изглежда като сериозна дама с опит и поуки, постигнала житейска удовлетвореност, а като отчаяна жена, която не е в мир със себе си и на една крачка от примирението, което граничи да се превърне в озлобление.

# 1 581
  • София
Отлично се справи и Станислав. Не съм се и съмнявал. 20 от 20 и за мен.
Много силна седмица на черешката. Една от най-добрите, които съм гледал като готвене и като липса на дразнители.
Съмнявам се Гърдева да направи 20 точки, според мен Златка ще и даде една деветка за храната.
Но ми е интересно кой ще вземе плакета? Много трудна ще е задачата на Манчев.

# 1 582
Книгата е също нелоша награда, това е скъпа книга с твърди корици и xубава xaртия, рецепти, снимки...

Да, Александра може би няма да има 80 т.

# 1 583
Много интересна фурна, забелязахте ли колко е малка, явно е някаква по- специална. Десертът му ....бих опитала с удоволствие.

Две фурни имаше, горната беше по- малка, но тази със су- вид функцията май беше голямата? Напоследък много често, стига пространството да го позволява, се слагат две фурни една над друга, като втората обикновено има по- специфични функции и програми. В нас (малко заварено е положението) тя може да готви на пара, има специфични програми за различните видове меса и печива, в зависимост от грамажа им... абе много е умна Grinning, дисплеят е като на смартфон, насочва за идеи и препоръки, но аз почти не я ползвам.

# 1 584
Така предположих и аз, все пак си личи, че той е на ти с различните техники на приготвяне, влече го, интересува се, развива се. Не гледах Чоткин, ще си го върна, но за мен Станислав е за плакет. Алекс ме изненада приятно тази седмица, много позитивна и недосадна

# 1 585
  • Пловдив
Кадри от Станислав снощи Simple Smile подреждането на масата...https://www.facebook.com/share/v/17foPomjSt/

# 1 586
  • София
Според мен плакетът заслужава Дънди, защото не е готвач, на въпреки това приготви страхотна вечеря. Другите с това се занимават и се предполага, че са много добри.

# 1 587
Кадри от Станислав снощи Simple Smile подреждането на масата...https://www.facebook.com/share/v/17foPomjSt/

Тази е пишман декораторка...
Масата изобщо не е издържана .
Аман от самопровъзгласили се дизайнерки !

# 1 588
Според мен Станислав искаше да направи реклама на декораторката, не че той не можеше да си подреди масата. Не бих нарекла дизайнер всеки, който гордо се кичи с тази професия, а всъщност няма нищо общо с нея

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 20:54 от Poni69

# 1 589
Верно, бе хора. То така натрупано, натруфено, че игла няма къде да падне, а многостепенно меню ще се поднася. Мисъл няма, мисъл! И с тези високи "китки" физиономиите си не могат да виждат.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 19:59 от kriakla

Общи условия

Активация на акаунт