🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 51 603
  • 603
  •   59
Отговори
# 45
Чак сега си припомних какво дъно е Валерия.
Жалко за Чикагото, не случи на компания.

А онази, дето все споменава баба й(виждам я за първи път, не й знам името), не каза дали и баба й си е надувала джуките с хиалурон?
Ако не, защо тогава тя си слага?

# 46
Не мога да им запомня имената на кифлите. Венета е блондинката? Веселка чернокосата с отвратителните татуси, а другата? Тя ми е най-умерена и сравнително по-симпатична. Съмнявам се дали ще довърша седмицата с тях, може би заради Чикагото - първичен ми е, но ми е много симпатичен. И в ИВ ми хареса като играч, 4-тото му място беше напълно заслужено.

# 47
  • София
Валерия е тази с грозните татуси. Тя даде 4 на Чикагото.

# 48
Не мога да им запомня имената на кифлите......Съмнявам се дали ще довърша седмицата с тях, може би заради Чикагото - първичен ми е, но ми е много симпатичен. И в ИВ ми хареса като играч, 4-тото му място беше напълно заслужено.

# 49
  • софия
От форматите единствено съм гледала ББ и съответно само участниците в него са ми познати. Нищо не ми хареса. Нито участниците, нито менюто. Елементарни. Само като гледах какво и как готви и ми стана тежко и мазно. За пиргите над храната не ми се пише.
Ще гледам по инерция.

# 50
  • София
Понеже някой по-назад ме беше питал дали искам да гледам пак втръснали до болка лица - ами, да, пред тези фъфлещи, претенциозни (без покритие) и заядливи хора Simple Smile
Не ми харесаха особено манджите на Чикагото - постара се човекът, няма спор, но нищо от направеното не ми изглеждаше особено вкусно. Съгласна съм донякъде с критиките на шеф Манчев - със сигурност пресните подправки са за предпочитане пред вегетата, маринатата, в която сложи соев сос и нар е доста странна. Чийзкейка не беше съвсем чийзкейк, но сигурно е бил вкусен, де.
Самият Чикаго си е дървеничък, с голямо самочувствие и доста скучен, пък за изказа му да не говорим. Гостите - кифли с претенции и някакъв Мути (който, признавам си, не знам кой е). Ще хвърлям по едно око и другите епизоди, надявам се да не са толкова суховати и заядливи, след като се поопознаят малко.

# 51
  • София
Веселка наистина беше най-адекватна. Венета и Мути не ги харесвам, така че не очаквах много от тях. Чикагото не може да готви, но приготви това, което си правят у тях. Единствено не ми допадна, че тормозеше Мути. Валерия имаше егати претенциите, не били нарязани еднакво доматите.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 22:46 от Niya-

# 52
  • София
Веселка вече изглежда супер, беше със свръх тегло, а и много прилично се държа.
Венетка не я знам, другата е ергенка, мяркала съм я.
Мути е на всяка манджа мерудия..
Чикагото е силен на арената, не в кухнята, но се справи колкото можа..

# 53
Веселка вече изглежда супер, беше със свръх тегло, а и много прилично се държа.
Венетка не я знам, другата е ергенка, мяркала съм я.
Мути е на всяка манджа мерудия..
Чикагото е силен на арената, не в кухнята, но се справи колкото можа..
И Венетка е ергенка, от първия сезон. Вечно пияната фурия от Кюстендил Wink

# 54
  • Бургас
Само като прочетох коментарите ви и вече нямам желание да гледам ....

# 55
Този човек (забравих му името Laughing) много се постара да сготви, макар и с помощ на жена и тъща.  Не съм гледала игрите, така че нямам предварително мнение за него.
Тези гозби не са ми по вкуса, не бих яла пилето с Вегета и майонеза. Броколи на еърфраер - също. Салатата е добра идея, но не обичам спанак с дръжките, а и е много диетична опция, тоест на непознати хора може и да не се хареса.
Десерта беше на бабата, но пък добър.

Групичката вече сте коментирали, не са най добрия каст. Русата пияница от Ергена е много негативен персонаж, не очаквам нищо хубаво от нейното присъствие. Валерия и тя има нужда да изяде още 15 тона орехи. Отслабналата жена ми е безлична. Мути ли беше, от ББ, се държа най адекватно.

Чикагото (защо така му казват?) наистина искаше да направи добро впечатление, и им създаде спомен със хубаво посрещане. Масата беше аранжирана, кристални чаши, хубава обстановка. А ергенките започнаха да киселеят. Даже името му не запонила едната.

# 56
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Само като прочетох коментарите ви и вече нямам желание да гледам ....

Гледай, натоварващ,но и интересен епизод беше.
Не помня кога последно сме гледали толкова противна 5-ца. Само Веселка (която и да е тя) ми е най-симпатична и нормална.
Менюто,с изключение на десерта,не ми хареса. Много мазно,сланинесто - то свинска сланина,то свински пръжки,то майонеза. И салатата му не ми допадна, а можеше да направи класическа и сигурна шопска. Почти никой не яде нищо.
Всъщност къдрокосата Валерия и русата правят проблемите. И двете с големи претенции и фасони,нищо,че мажат филии с лютеница,когато няма камери у тях.
Едната иска правилно нарязани чери домати,другата не искала зехтин от гръцката градина,а машинно,слънчогледово олио.
Чикаго е много аграрен с глупави смешки и голям хвалипръцко, АЗ,АЗ, номер едно, аз съм голямата работа бла бла бла, но се постара. Едва прикрива колко не понася Венета,а реално не знае,че ниските оценки ги раздава къдрокосата.

Тягостна седмица.

# 57
  • София
Коя казвате, че била вечно пияна? Русата или къдравата? Не съм ги гледала никъде. Само Веселка ми е позната.
Все си мислех, че Мути е жена.
P. S. Вилицата се слага отляво. Защо беше възмутена девойката?

# 58
  • София
Русата (Венета) беше почти перманентно пияна в първият Ереген.

# 59
Валерия си е доста противна. Където и а е участвала, винаги ми е била много зле. Не знам кой какво толкова я харесва.

Общи условия

Активация на акаунт