🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 41 921
  • 511
  •   41
Отговори
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нова година, нова Черешка!
На 5 януари се завръщаме с нов, 28-ми сезон и с нови забавни епизоди.

🍇 🍈 🍉 🍊 🍋 🍌 🍍 🍎 🍏 🍐 🍑 🍒 🍓 🍅 🍆 🌽 🌶 🍄 🌰 🍞 🧀 🍖

"Черешката на тортата" е българско кулинарно риалити,
част от международния франчайз „Ела да вечеряш с мен“
(на английски: Come Dine with Me), в което популярна личност приема в дома си четири други известни българи.
Предаването стартира на 6 юни 2011 г. по Нова телевизия и има в архива си над 880 епизода.

Кулинарен консултант е шеф Иван Манчев.
Излъчва се всеки делничен ден от 20:00 ч. до 21:00 часа.

# 1
  • Варна
През януари в "Черешката на тортата":

Венета от Ергенът 1 и Мистър Кеш

Недялко (Дечо), Теодор (Чикагото) и Георги Шопов от Игри на волята 7

Златка Димитрова от ВИП Брадър 4, Биг Брадър Ол Старс 2 и Xeлс Китчън 7

Михаела и Мути от Биг Брадър 7

Теодора (Беба) от Биг Брадър 6 и Муха в супата

Александра Гърдева от Ергенът 1, Къщата на инфлуенсърите 2 и Муха в супата

Мая от Островът на стоте гривни и Трейтърс

Валерия от Ергенът 2 и Къщата на инфлуенсърите 3

Дънди от Денинг Старс 5

Веселка от Къщата на инфлуенсърите 2, Мис Плюс Сайз 1, Биг Брадър 6, Инфлуенсърски лагер 2, Елате ми на гости 2

Видео промо https://www.facebook.com/reel/1420087559725277
Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 10:42 от diziler

# 2
Ще гледам, надявам се да не е пълна загуба на време.

# 3
В понеделник започват новите епизоди: Чикагото, Веселка и Мути от Брадъра и Венета и Валерия Дакова от Ергенът: https://www.vesti.bg/lyubopitno/rialiti-geroi-prevzemat-chereshk … a-tortata-6247954

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 21:37 от z_o_

# 4
Т.е. напълно непознати, за тези, които не гледат  Брадъра  и Ергенът Rolling Eyes

# 5
  • Бургас
Едни и същи физиономии из всички предавания!

Искам да се завърне ,,Перфектната вечеря,,! Там беше с обикновени хора и беше интересно! И сайт имаше, но предполагам, че не работи вече!

# 6
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма угодия.
"Все едни и същи каните." Други пък  - "Пак непознати,които не гледаме Ергенът и ИВ..."

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 00:38 от Adoralova

# 7
О,  аз предпочитам да гледам непознати нормални  хора, вместо някакви кифли или отрепки от Ергенът или Брадъра.

# 8
Е чак пък "отрепки"? А и от "Ергенът" няма как да гостуват, те са по другата телевизия Wink

# 9
А на рекламата кой нарича Чикагото Тошко?
Все едно гласът на Наталия от ИВ

# 10
  • София
Ще гледам Черешката, въпреки че точно тези участници са ми доста отвратителни. Имало е много хубави седмици, надявам се скоро да видим  някои от старите участници, които се бяха представили много хубаво.
Иначе, доколкото си спомням, имаше сезон на Черешката с неизвестни участници и повечето бяха супер хапливи и надцакващи се - поне това си спомням, може и да е имало адекватни участници, но повечето бяха някакви злобили, които искаха да изпъкнат с нещо (невинаги с готвене).

# 11
Ще гледам Черешката, въпреки че точно тези участници са ми доста отвратителни. Имало е много хубави седмици, надявам се скоро да видим  някои от старите участници, които се бяха представили много хубаво.
Иначе, доколкото си спомням, имаше сезон на Черешката с неизвестни участници и повечето бяха супер хапливи и надцакващи се - поне това си спомням, може и да е имало адекватни участници, но повечето бяха някакви злобили, които искаха да изпъкнат с нещо (невинаги с готвене).

Наистина ли искате да гледате старите епизоди, които вече знаем наизуст?

# 12
Мдаа, ето картинката:

В понеделник в Черешката на тортата: домакин ще е "най-поддържаният миньор на републиката" - Теодор Венков-Чикагото (от Игри на волята 7)
Останалите участници през седмицата:
Валерия Дакова (Ергенът 3, Къщата на инфлуенсърите 3)
Венета Костова (Ергенът 1, Мистър Кеш 1)
Мути Мутиев (Биг Брадър 7)
Веселка Маринова (Биг Брадър 6, Къщата на инфлуенсърите 2, Мис Плюс Сайз 1, Инфлуенсърски лагер 2, Елате ми на гости 1)

Анонс

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:05 от diziler

# 13
Ох не мога Joy
Защо изобщо са се опитвали да скрият надписа на тениската Joy

# 14
  • София
Адмирирам промянята в точкуването. Тук готвенето не е чак толкова важно, колкото как ще посрещнеш и предразположиш гостите си. Храната би трябвало да е бонусът, черешката...

Общи условия

Активация на акаунт