🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 53 713
  • 612
  •   49
Отговори
# 60
Ох, косата и е страхотна обаче...завидях.

# 61
Чикагото се постара и да ги посрещне и да сготви. Неприятно впечатление ми направи с Мути, първо с посрещането коментара, после със сланината. За сметка на това Мути, който имах за фанатично религиозен, се държа много положително. Веселка също.
Двете дупки на дъното няма да коментирам, заради тях нямам намерение и да гледам седмицата.
Защо не събраха Чикагото с други участници, дори и от минали сезони, щеше да е весело и приятно за гледане.

# 62
УжасТни са просто. Направо да ги изгониш от масата Joy

На мен ми бяха интересни.
Доста ме разсмяха, всички са " от един дол дренки".
Чикагото, говореше основно за себе си. Каза ( между другото), че има дъщеря и нищо конкретно за нея.

# 63
  • София
Каза, че е пораснала и си живее сама в София..

# 64
  • Варна
За много години!
 Телевизия не гледам, а петте предавания, които харесам ( Гласът, Капките, Маскираният, Таланти и Черешката), преглеждам когато намеря време и на запис. Та, не познавам тези хора, но съм разочарована.
 Едно е да имаш диалект или говорен дефект, друго е да не можеш да се изкажеш разбираемо.  Едно е да не знаеш, че някой е вегетарианец, все ще имаш какво да му поднесеш, съвсем друго е да настоявяш мюсюлманин да опита свинско /или индиец-телешко/.
 Имаш непознати гости на вечеря. Подготви се, някои пием водка/ракия, вино, бира, вода, газирани и негазирани безалкохолни, имай готовност за кафе/чай.
 Е, липсата на елементарно възпитание няма как да се скрие. Въпрос за корекции, особено интимни такива, зададен на вечеря и то дъвчейки, за мен е недопустимо! Другите гафове сте ги отбелязали.
  Да, знам, сега се печели от клюки , простотии и подобни. Не одобрявам, ама кой ме пита? И, да, ще гледам и другите епизоди.

# 65
Е чак пък "отрепки"? А и от "Ергенът" няма как да гостуват, те са по другата телевизия Wink
Още ли мислиш същото? Simple Smile

# 66
Русата (Венета) беше почти перманентно пияна в първият Ереген.
Дори я изгониха заради неадекватни постъпки в следствие на алкохола.

# 67
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
О,да..Това със сланината и настояването мюсюлманина да си хапне, видиш ли само едно малко парченце, беше много нетактично и грозно.
Никога не бих си позволила да натрапвам месо на вегетарианец или свинско на турчин или телешко на индиец. Има етикет и възпитание,но Чикагото е много далеч от тези неща.

Валерия с въпроса за интимното уголемяване  - как не й беше неудобно?! Надявам се,че от Продукцията са я накарали да го зададе,че излагацията й да бъде по-малка.

Кой знае пак каква порция излагации и претенции са ни подготвили и днес..

# 68
Според мен предлагането на свинското беше по-скоро намек, че Мути не е нито турчин, нито е мюсюлманин. Така както тази вечер ще намекне защо на Мути програмата “трите зайчета” ще му допадне:) Все верни неща:)

# 69
Изпуснах вчерашния епизод, но днес Валерия ми прави доста добро впечатление. Само тази пусната коса не ми харесва никак.

# 70
  • София
ЧНГ! Здраве и здрава храна! Simple Smile
Снощи дори не отчетох, че отпочват Черешите... (Адоралова - тенкс за темата!)
Днес пуснах преди КДЗ да ги видя кои са, що са... Новостите в регламента (с гласуването) ми харесват и дано доведат до по-адекватни победители.
Обаче, не ми харесва никой от текущата седмица. Изобщо нито са ми интересни, нито любопитни. Знам ги 3/5 от тях от гледани реалитита (някои от които - повече четене тук, отколкото гледане; всъщност, преобладаващо за участниците тази седмица). Не са моите хора. Ще чета утре тук. (Предпочитам оттатък да науча поне едно ново нещо.)
Хубава вечер на вас!

# 71
  • София
Тоя Чикагото голям добряк се изкарва. Но нещо ми пречи да му повярвам. Не мисля, че е чак такъв добряк и бохем.

# 72
Бррр,с тия орлови нокти е много гнусно как прави топчета.

# 73
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Досега представянето на Валерия ми харесва, домът и изглежда чист и подреден. Бих направила такъв патладжан, интересна хрумка за сладкия салам. Косата на Валерия е много хубава, но не беше зле да я прибере докато готви за други хора.
Ще видим как ще се държи като домакиня, че снощи като гост беше ужас.

# 74
Валерия досега се представя добре.

Общи условия

Активация на акаунт