🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 157
  • 599
  •   56
Отговори
# 450
Аааа, аз писах, че за ордьовъра оправдание не намирам, ама никакво. Joy
Пп Обаче ще я пробвам тази баница с майонеза и ще докладвам, но майонезата ще е домашна.

# 451
  • На морето!
Това бялото нещо в таблата ли са яйца със сос? Изглеждаше отвратително.

# 452
# 453
Яйчицата със сос са си много вкусни, но са малко тежки и много калорични, хеле пък поднесени с гарнитура печена пуйка с ориз. Но тя ги беше накълцала отвратително, това да не може да разрежеш равно едно яйце на две си е талант.

# 454
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хора,ядосана съм,че това безумно меню беше оценено на 72т. Подготвяла се 1 месец лол

Основно,което изглеждаше много добре,но приготвено от баба.
Салата - нищо впечатляващо,никакви умения освен да разреже домати на малки парченца и да добави моца и ядки. Въображение - Нула.
Варени яйца с кисело мляко. Добре дошли в рецептурника от 1972-та.  Уау, колко изтънчено. И как яйца и мляко вървят на пуйка с карантии и ориз?

Баница с майонеза - баница, нямаше какво да се сбърка там. Изглеждаше добре.

И за капак - купешки блатове заляти със захарен сироп и крем от маскарпоне и нутела. УАУ. Това и децата ми на 6 биха го направили.

И за още по-голям капак - Изненада турбо чалга на ауто тюн.

Как може тази цигания и чалгария да бъде оценена 72т?!

# 455
  • София
И аз се изненадах от коментарите, че Мая нарочно намалявала оценките, а тя даде 8 за храна и 8 за представяне. По-скоро на другите са нереално високи. За мен салатата беше недовършена, и аз вкъщи ям домати с моцарела редовно без овкусяване дори, но за гости бих предложила и песто или поне някаква редукция, пък който иска да си слага.

# 456
  • Euskal Herria
Мая сама го каза в един от епизодите това за оценките. Целта й била тя да спечели.

# 457
  • София
Мая сама го каза в един от епизодите това за оценките. Целта й била тя да спечели.
Извинявам се, пропуснала съм, но пак не ми се струват ниски оценките ѝ. Не беше за 10 точки Беба, мисля, че 8 точки е добре, не е обидно ниско.

# 458
На Беба вечерта ми е предпоследна, на последно място бих оценила подигравката на Михаела. Ще видя другите как се справят и тогава ще дам точната си класация. Компанията е кофти тази седмица отново, Дечо се хили като дебил, Мая се прави на някаква префърцунена гурме специалистка, Беба се прави на певица, Михаела си търси отчаяно мъж и работа, както и известност. Най-нормален ми е Шопа. Не знам получават ли хонорар в това предаване или всичко е само заради пустата известност и мерака да те показвата по телевизията......

# 459
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мая играе роля,че й е много важно да спечели плакета. Казва го с ирония,защото добре знае какви са виртуалните нагласи за нея още от О100Г и после Предателите.
Аз пък Мая много я харесвам. Дискретна, тиха, жена с финес, грижи се за вида си отвън и отвътре.. Бих избрала компанията на Мая 100 пъти пред тази на Михаели и Теодори.

Забравих за сервитьорката снощи. "Мимеее, готова ли си?!"
Наблъскали са се в олющената панелка 3 на 3, котка не може път да си намери,обаче викнала сервитьорка да сервира парче пуйка и баница. Беба,домакинството е и презентацията на ястията,сервирането и отсервирането им.Нещо,което не умееш. И готвила също не си. Снощи прави заготовки,не готвене.

# 460
  • София
Мая не е казвала такова нещо за оценките, не си спомням такова нещо.
Нейните оценки са реални, даже пак са завишени
Аз на Беба бих и дал 4 и 2

# 461
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В синхрон каза,че се надява Дечо да не предлага брак на момичето заради натиска на компанията и също така да не получи високи оценки заради предложението и следователно тя да не спечели плакета.
Каза го иронично и без смях,затова хората са помислили,че е сериозна.

Очаквам страхотно меню от Мая. Нищо общо с баници,кюфтета и шопска.

# 462
  • София
Да, това го чух, но това беше ирония. Simple Smile
Бях сигурен, че Мая ще спечели ама след тийзъра от снощи вече не съвсем... На тези елементарни чалгари ще приготви прекалено изтънчени храни, едва ли ще я оценят.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 20:14 от Diavolo

# 463
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На Мая менюто ми харесва, но тази компания нито ще оцени, нито ще разбере какво им се поднася.

# 464
Страхотно меню, с удоволствие бих яла от всичко. Но Мая просто ще удари на камък с тия диви селяни, които й се паднаха.

Общи условия

Активация на акаунт