🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 46 872
  • 564
  •   97
Отговори
# 495
Не го догледах, колко точки получи Мая?

# 496
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не го догледах, колко точки получи Мая?
75

# 497
  • София
Топ вечер отвсякъде.
Стил и класа в едно.
Най-добрата вечер от целия нов сезон.
Аз давам 20 от 20 за цялата вечер.

# 498
  • София
Заслужено първо място на Мая, дотук си пролича, че само тя готви редовно и няма нужда от помощ, всичко ѝ се получи с лекота.

Струва ми се, че и на Дечо ще е приятна вечерта.

# 499
На мен ми допадна това,че домакинята НЕ пие и държи на качествени храни и здравословни рецепти.
Има по-различен от "нашенския" манталитет, на който сме се нагледали.....

# 500
  • София
Заради тези 6 точки на Михалеа е много вероятно Дечо да спечели.

# 501
  • Euskal Herria
И не само готвенето - още при пазаруването си пролича, че редовно купува тези продукти. Не питаше, не се щураше, предварително си беше подготвила списъка и поръчала. А това, което сама избра, директно отиде до витрините и си го взе, т.е. знаеше кое къде се намира.
Не вярвам утре Дечо да получи повече точки, но от анонса останах с впечатление, че и той прекарва време в кухнята.

# 502
  • Пловдив
А ясно ли е какво работи Мая? Спомена работа...и до там.

# 503
С маркетинг се занимава/ше и е инструктор по пилатес.

# 504
Много интересно е, че на мен Мая ми се струваше в първите вечери дръпната, супер амбициозна и високомерна, а в дома си разцъфна сякаш и се показа като една спокойна, уверена и гостоприемна домакиня. Малко ме притесни с анонса в който предлагаше на Михаела лютеница, извън контекста звучеше като подигравка, но след това се разбра, че изобщо не е така и просто се шегува.

# 505
На мен ми допадна това,че домакинята НЕ пие и държи на качествени храни и здравословни рецепти.
Има по-различен от "нашенския" манталитет, на който сме се нагледали.....

И какво лошо  има домакинята да пие?  Мая е такова дърво.....говори като слабоумна и се е направила на нищо в лицето, личи си, че не яде и не пие. Просто на фона на дивото простолюдие е прилична, иначе.....не мога да си я причиня.

# 506
стерилна обстановка,стерилно поведение,децата стресирани да не изцапат нещо..... някак прекалено, демонстративно ,скучно  От едната крайност кичозните балони и черешки на едната в другата крайност-къща музей   Скучните хора са обрани,страх да не се ,,изложат,,

# 507
Хареса ми менюто на Мая, “крада” си салатата и основното, по- скоро гарнитурата и украсата към стека от риба тон.
Иначе не я видях да се е отпуснала, напротив- напрегната и контрол фрийк ми се стори. Уют в дома ѝ не усетих, за сметка на стерилност, скрита под актуалното “минимализъм”.
Тя напусна мъжа си заради малкото баровче, или бъркам?

# 508
Да и аз не знам каква е историята но май съжалява, защото май вече не е и с него
Бяха я попитали в интервю за БТВ по повод Трейтърс и тя отказа да коментира

# 509
Друго ниво показа Мая. Класи над групичката.

Аз не обичам сладко и солено в едно, така че на салатата ме загуби. Основното е много моя храна, червената туна е една от малкото риби които наистина ям. Приготви я превъзходно.
Десерта бих опитала, интересен прочит на тирамисуто.

Михаела пак се прави на интересна. Свинско не ядяла, но всичко си омете, отново! Иначе било безвкусно каза, хаха...

Общи условия

Активация на акаунт