🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 669
  • 608
  •   55
Отговори
# 585
  • София
Нямам никаква идея къде учат децата на Мая, но в България нямаме много потомствена аристокрация, за да има училища за висшата класа и такива за новобогаташи и чалгари. А и защо изобщо се намесват децата?? Грозна работа.

Грозденка не беше ли тази, която се оплакваше, че я подценяват, само защото е от ромски произход, а същевременно нищо не правеше и си крадеше тайно храна на Острова?

# 586
  • София
Тя и Мая нищо не правеше. Само лежеше и промиваше мозъка на... забравих ѝ името на другата гимнастичка.

# 587
Тази Мая че е елитен спортист разбрах от вас. Преди колко години се е състезавала, явно е било отдавна и никой не е длъжен да помни какво било преди 20 години, не си спомням точно нея като се споменават успехите на златните момичета. Иначе за посрещането на гости и вечерта браво, ама малко в повече ми идва това преклонение пред позастарели спортисти.

# 588
И аз не виждам  нищо лошо в това децата да са в елитно частно училище и бащата да обезпечава финансово семейството си. На Мая й личи,че има различен финансов статус от другите 4-ма,а и Беба вметна ,че кварталът е различен от Левски Г.

# 589
Съвсем естествено и нормално е да имаш самочувствие, след като си завоювал множество медали на световни и европейски турнири по художествена гимнастика с отбор и индивидуално, и си едно от "Златните момичета" в худ.гимнастика ..
Невяна не е ли със същия статут ?

# 590
  • софия
Естествено, че е гордост да си спортист с медали и трябва да има такава, но има разлика между гордост и горделивост (да се държиш надменно). Въпросната се държи горделиво, като за това основната причина не са спортните постижения, а финансовите постъпления от мъж. Нито е първата, нито е единствената, нито е последната. Затова е типично парвеню, а не друга "сфера".

Има училища, доказали качеството на образование, което дават (независимо дали са частни или държавни) и частни, които съществуват, не защото търсят държавното финансиране. И много хора с финансови възможности И акъл търсят, подкрепят децата си да положат усилия да бъдат приети в първия тип. Както има хора с огромни финансови възможности, които дори и не помислят за втория тип, защото знаят кои са важните неща и могат да оценят атмосферата и това, което дават вторият тип училища. Няма нужда да се правим, че не знаем.
И не, гроздето не ми е кисело.

Гимнастичката е не по-малко неприятна от михаела. Те са двете страни на една и съща монета.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 11:36 от zvаnchе

# 591
Естествено, че е гордост да си спортист с медали, но има разлика между тази гордост и да се държиш надменно.
Абсолютно!!!

# 592
Като почнат да си го мерят... Скромността нали уж красеше човека, а то комплекси избиват. Истински реализираните хора не се натъртват. И вместо да буди възхищение към успехите си, друго буди...

# 593
Аз пък се чудя Невяна Владинова какво прави с тоя неадерталец Шопа, много прост човек ми се вижда.

# 594
Аз пък се чудя Невяна Владинова какво прави с тоя неадерталец Шопа, много прост човек ми се вижда.
И аз недоумявам 🫣
А за елитната спортистка и аз научих от черешката. Явно съм далеко от този елит
Иначе вечерята и ми хареса, много добре запозната с японската кухня и се справи добре. Само картите таро ми се сториха странна работа

# 595
Мнооого снобизъм, много.... Възпитаният човек, от някакво по-висше общество изобщо не контактува с определени прослойки /за справка, макар и от миналия век - романите на Джейн Остин/. Тя, защото е от извънземно общество, но забравя, че навсякъде Биг брадър гледа и е достатъчно да направиш рисърч в Гугъл. Дали написаното  там е вярно или не /особено за едната "жълтина"/, но да изпадаш в културен шок, като си имала афера /нямам против аферите изобщо/ със сина на един от най-известните чалгаджии.... Какво общество, какви 5 лв. Никога не бих си позволила в ефир да коментирам хората, с които участвам в някакво шоу, кой от какво "общество" произхожда или принадлежи.
Абе мездренска селска пръчка. Била атрактивна жена, верно ли веее?! Добре, че й умре сигането дето я фалеше.
Прилича да мумуия. Мога само да си представя децата й колко са стресирани в тази фалшива, стерилна среда. Това за мен не е никакъв дом, а аквариум за снобарки. Жалка е. Язък й за титлите.

# 596
Любовта е сляпа.
Още по изненадана съм, че го е харесала по телевизора. 🤣

# 597
На мен Шопа ми прилича на психопат...
Любовта явно е многоооо сляпа...
А атрактивната жена(сама си го казва) защо се е разделила с бащата на тези деца тинейджъри, които нямат нужда от грижи(отново тя така смята)

# 598
Е стига де, вие ги изядохте с парцалите тези хора. В компания, в която участва Михаела коментирате злобно Мая и Георги?

# 599
Шопа че си има отклонения ... е видно с просто око.
Любовта е сляпа. Още по изненадана съм, че го е харесала по телевизора. 🤣
Да, те двамата гостуваха в "На кафе" и разказаxа, че тя го гледала по телевизията в Игри на волята, писала му в инстаграм на лични, тръгнало лафчето... и така Grinning
Тая Грозденка сестрата на Яница от ХК ли е?
Именно. Грозденка участваше в "Островът на стоте гривни" и после в "Къщата на инфлуенсърите" (доста скандално участие, бай дъ уей)
Яница участваше в Xeлс Китчън, Муxа в супата и Къде е златото (в последното е финалист, даже може и да е победител, но още не са качили последния епизод).
Двете сестри си имат и някакъв съвместен ютюб канал, правят подкасти на теми, свързани с ромите, с дискриминацията, с подценяването ... и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт