🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 77 144
  • 828
  •   43
Отговори
# 810
Кристи от всичко хапва с апетит и не каза една лоша дума за никой от другите участници. Харесвам широко скроени хора.

# 811
ПолюлеЮ тази седмица е по-интересен от самите участници Joy

# 812
  • Euskal Herria
Тази седмица май само Ванката готвИ.

# 813
  • София
Ракия от пвц шише..падам..
Ванката и Грозденка са си един за друг, трябвало е да се срещнат по-рано..
Дано не й дадат много точки, така както тя ги ощетяваше, заслужава най-ниските точки..

# 814
Червената кухня на бабата на Грозденка беше за телевизията. Явно жената си има друга в която направи сърмите. Каза, отивам долу да сготвя. Нищо чудно не виждам в начина им на живот, женят ги млади, 14-15 годишни, колко да се научат да пишат. В селата в северозапада така живеят и не само ромите. Грозденка се има за елит, живяла в Германия, майка ѝ и баща ѝ още не са я оженили, дали са ѝ възможност да си изживее младостта, няма лошо.

# 815
Следващата седмица Раду, Ники от Един за друг, Виктор Ревльото, Сапунджиева и Ивелина от Ергенът и Hell's Kitchen

# 816
  • София
Гледам със закъснение, но Грозденка е истински кошмар. Даже не се сещам наскоро да е имала толкова лигав участник. Сега модерно ли е да се обяснява как никога не си пазарувала, готвила. Тя в Германия въздух ли яде или непрекъснато някой я храни.

# 817
Добре, че поне Ванката взе плакета, оооох много се смях с него и какви танци удари! JoyJoyJoy

# 818
Днес беше негледаемо.
Неприятна работа, меко казано.
Разбирам, че се правят на интересни, но вече са мега жалки. Пазарувала, готвела и ползвала миксер за първи път. Доообреееее, но дори и да е така, винаги може да порепетираш, да се подготвиш, да се понапънеш малко и да опиташ да се представиш прилично, а не да правиш дивотии. Тъпо, тъпо, много тъпо. Нищо не ми хареса и недогледах. Дори не знам кой грабна плакета, ама сигур Ванката ще е. И той един див селянин, но вечерята (дори и мазна и калорични) и представянето му бяха най приятни.
Пп А, ето, познала съм, Ванката е победител. Няма чудно, то при тия калтаци и пишман готвачи, които му бяха съперници, щеше да е чудо да спечели някой друг. Sunglasses

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 21:56 от Джаста Праста

# 819
Грозденка се опита да си изчисти образа ама не ѝ се получи. Голямо повтаряме, че е горда ромка и как хич не е чувала за тая модерната храна.

Идва ми в повече това да се опитват да се изкарат колко обичат простата храна

# 820
Отказвам да повярвам, че е чак толкова зле тази Грозданка. Всичко е за пред камерите. И като няма ток - как сготви? Като няма вода как изми продуктите, как сготви, как си миеше ръцете? Хигиена нулева. Много неприятно момиче.

# 821
Не знам аз да си призная готвенето не ѝ гледах, че ме дразни мн. Гледах вечерята и как се изкара ем страдалка ем не.

Има нещо мн гнило в това момиче. В къщата на инфлуенсърите и съчувствах ама тук не

# 822
Идната седмица:

Раду Шуляк (Игри на волята 6)
Ивелина Иванова (Ергенът 2, Xелс Китчън 7)
Никол Ризова (Един за друг 6)
Десислава Сапунджиева (Игри на волята 7)
Виктор Ангелов (Биг Брадър 6, Инфлуенсърски лагер 2, Къде е златото, Муха в супата, Битката на поколенията )

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 23:29 от diziler

# 823
На Витя му става дълга риалити биографията.  Joy
Да не го видим февруари в жълтия отбор на хелс китчън Grinning

# 824
Може. Или в "Моята куxня е номер 1" Grinning (Той в "Къде е златото" беше финалист, за една бройка не спечели.)

Общи условия

Активация на акаунт